Имам нужда от мъжко мнение.

• 9 464
  • 173
  •   1
Отговори
# 75
Не ме е страх да остана сама т.е. без мъж по принцип . Никога не ми е трябвало такова нещо на всяка цена . Не се чуствам зле ако нямам мъж в живота си . Става въпрос за този конкретен човек на който много държа .
    Но каквото е писано това ще стане , нали.
   То като се замисля не е много лесно - как един мъж да повярва на такова нещо и да не го сметне за някакъв капан.

Не точно този цитат търсих, но и той въри работа!
Ми гледай си детето само 1 година - нали 1 година си се плющяла с друг?
Забременя и заобича по- сигурния - не мислиш ли, че си ....
Да разбуирам ли правилно - 1 година се чукаш  с някой си, а после оня си вдига чукалата и ти хващаш първия серсемин
мн ти се ядосвам , да знаеш
въпреки, че си бремена
Извинявай, ама си баси използвачката!
Един мъж и застава зад решението, дори и да мре
Ти кат малката цветарка - тука е кеф, там е по - кеф
ама то повечето жени са така
па после дето е било "по-кеф", се връщаш на кеф", щото по- кеф те е отсвирил

# 76
Не ме е страх да остана сама т.е. без мъж по принцип . Никога не ми е трябвало такова нещо на всяка цена . Не се чуствам зле ако нямам мъж в живота си . Става въпрос за този конкретен човек на който много държа .
    Но каквото е писано това ще стане , нали.
   То като се замисля не е много лесно - как един мъж да повярва на такова нещо и да не го сметне за някакъв капан.

Не точно този цитат търсих, но и той въри работа!
Ми гледай си детето само 1 година - нали 1 година си се плющяла с друг?
Забременя и заобича по- сигурния - не мислиш ли, че си ....
Да разбуирам ли правилно - 1 година се чукаш  с някой си, а после оня си вдига чукалата и ти хващаш първия серсемин
мн ти се ядосвам , да знаеш
въпреки, че си бремена
Извинявай, ама си баси използвачката!
Един мъж и застава зад решението, дори и да мре
Ти кат малката цветарка - тука е кеф, там е по - кеф
ама то повечето жени са така
па после дето е било "по-кеф", се връщаш на кеф", щото по- кеф те е отсвирил

туй е обикновеният вариант, а ти ако си искрена не можеш си представиш ва подкрепа ще получиш!
А ти искрена ли си?!

# 77
  • някъде ...

Захвърляте поста в друга посока
Разбрали сте ме погрешно!
Аз казах тея нещата, за да се замисли жената, а не да я нападате и да сте ехидни!
За да и помогна, доколкото мога, да обмисли отвсякъде, защото тя е в много тежък и особен период! Тя ще ражда! Имайте уважение! Знайте, че тя ще даде нов живот - това е най- важното! Имайте уважението към нея!  Каквато и да е - родилката е свещена! И вас майка ви е раждала!

Да, ти го написа, за да и помогнеш, но .. - прочети и моите предни постове, а именно : НЕ мога да съобщя толкова брутално на едно ( почти ) дете нещата, такива каквито на 90% са.
И именно за т'ва писах, че има и други лъвове.

Далече бъди от мисълта, че аз, или Девиатора ( познавам го от другите му постове ) сме ехидни  Naughty

Ако сме скептични, това е защото и ние сме видял това онова, в сравнение с историята на Дев, твоето си е балада.
Аз .. аз сам си го ..
И то точно по този начин, като на падналангел - последния път преди окончателната раздяла, та добре я разбирам - този, който не може да разбере - си ти.

Това, че нещо не ти се е случвало, не означава, че не съществува.
Само дето аз сам поисках да се върна, за да има бъдещото дете семейство - е .. не се получи.

И още - ти поне си имаш детето, а аз си го виждам ... от време на време - защо ли?
Защото въпреки че не ми се диша, майка му е перфе майка - зат'ва.

Отделно я разбирам за забременяването.

Преди да забременее бившата ми жена, разбрахме, че може да е трудно.
Правихме 2 г. опити и Ц.

След още една, точно ... абе к'во да ти обяснявам - тва е случи се точно последната вечер.

Та така ...

# 78

Захвърляте поста в друга посока
Разбрали сте ме погрешно!
Аз казах тея нещата, за да се замисли жената, а не да я нападате и да сте ехидни!
За да и помогна, доколкото мога, да обмисли отвсякъде, защото тя е в много тежък и особен период! Тя ще ражда! Имайте уважение! Знайте, че тя ще даде нов живот - това е най- важното! Имайте уважението към нея!  Каквато и да е - родилката е свещена! И вас майка ви е раждала!

Да, ти го написа, за да и помогнеш, но .. - прочети и моите предни постове, а именно : НЕ мога да съобщя толкова брутално на едно ( почти ) дете нещата, такива каквито на 90% са.
И именно за т'ва писах, че има и други лъвове.

Далече бъди от мисълта, че аз, или Девиатора ( познавам го от другите му постове ) сме ехидни  Naughty

Ако сме скептични, това е защото и ние сме видял това онова, в сравнение с историята на Дев, твоето си е балада.
Аз .. аз сам си го ..
И то точно по този начин, като на падналангел - последния път преди окончателната раздяла, та добре я разбирам - този, който не може да разбере - си ти.

Това, че нещо не ти се е случвало, не означава, че не съществува.
Само дето аз сам поисках да се върна, за да има бъдещото дете семейство - е .. не се получи.

И още - ти поне си имаш детето, а аз си го виждам ... от време на време - защо ли?
Защото въпреки че не ми се диша, майка му е перфе майка - зат'ва.

Отделно я разбирам за забременяването.

Преди да забременее бившата ми жена, разбрахме, че може да е трудно.
Правихме 2 г. опити и Ц.

След още една, точно ... абе к'во да ти обяснявам - тва е случи се точно последната вечер.

Та така ...

Пичникой а обидя! Камо ли вас! Искаше ми се и моето да има перфектна майка, а аз да помагам - то па не я познава - то и по - добре! За сметка на туй ще те бие, ако дойдеш на гости:)
Просто знам какво е, да няма майка!
При жива майка / поне мисля, че е жива/
И им ги казвам, някои неща, че да се поспрат малко - аман от женски искания!
Твоята е перфектна - евала
Моята я спрях от кърмене, че не знаеше, че ако 10 дена не кърми и може да е опасно за детето!
Единственото, което не съм напртавил е да родя и кърмя, така че мога споря за всичкос жените!
В края на краищата гинеколозите са мъже!/основно/
Па на моята сичките бяха мъже :0
Ако имах перфектна майка за детето, то аз замо бих помагал, но всяка събота и неделя щеше да е при мене /както и беше за 3 месеца/ , тъкмо и майката да си почине!!!
Ся редактирам и ти думам - детето ми беше кърмаче и не знае  коя е майка му? За сметка на това само погледа ми му е достатъчен! Дете само със сперма се ражда, но да му станеш татко, трябва повечко

Последна редакция: сб, 31 юли 2010, 02:03 от sevus

# 79
  • някъде ...

Пичникой а обидя! Камо ли вас! Искаше ми се и моето да има перфектна майка, а аз да помагам - то па не я познава - то и по - добре! За сметка на туй ще те бие, ако дойдеш на гости:)
Моята я спрях от кърмене, че не знаеше, че ако 10 дена не кърми и може да е опасно за детето!
Единственото, което не съм напртавил е да родя и кърмя, така че мога споря за всичкос жените!
Ако имах перфектна майка за детето, то аз замо бих помагал, но всяка събота и неделя щеше да е при мене /както и беше за 3 месеца/ , тъкмо и майката да си почине!!!
Ся редактирам и ти думам - детето ми беше кърмаче и не знае  коя е майка му? За сметка на това само погледа ми му е достатъчен! Дете само със сперма се ражда, но да му станеш татко, трябва повечко

Така определено е по-разбираемо  Mr. Green

За майките си говорим  Thinking

Аз на моята и понагам повече отколкото пише на хартията, но си го и взимам по-често, дори сега е при моите родители на морето.

Не знам ( досещам се ) каква е историята ти, но едно ще ти кажа - сами сме си за е..ане.

Нито някой дойде да ни ги на.е, нито са ни слагали пищови на главите.
Обаче децата са ФАКТ!

Което означава само едно : каквито и да са ни бившите, ама КАКвИТО и да са - без тях нямаше да имаме най-голямото щастие, в иначе нищожните ни животи ... или бъркам?

Та така, ако трябваше 10 живота да изживея - пак така щях да ги живея ...
За да съм сигурен, че в тия 10 живота, пак ще виждам очите МУ ( щот' за мен той е моята вяра - няма друга ) .

# 80

Ся редактирам и ти думам - детето ми беше кърмаче и не знае  коя е майка му? За сметка на това само погледа ми му е достатъчен! Дете само със сперма се ражда, но да му станеш татко, трябва повечко

Така определено е по-разбираемо  Mr. Green

За майките си говорим  Thinking

Аз на моята и понагам повече отколкото пише на хартията, но си го и взимам по-често, дори сега е при моите родители на морето.

Не знам ( досещам се ) каква е историята ти, но едно ще ти кажа - сами сме си за е..ане.

Нито някой дойде да ни ги на.е, нито са ни слагали пищови на главите.
Обаче децата са ФАКТ!

Което означава само едно : каквито и да са ни бившите, ама КАКвИТО и да са - без тях нямаше да имаме най-голямото щастие, в иначе нищожните ни животи ... или бъркам?

Та така, ако трябваше 10 живота да изживея - пак така щях да ги живея ...
За да съм сигурен, че в тия 10 живота, пак ще виждам очите МУ ( щот' за мен той е моята вяра - няма друга ) .
ама много си се повлиял отисания! То за детето ясно - ама моята кат роди от друг - ама то нищо общо няма със света, а моя с племенника си мяза кат брат
Значи майките / в нашия случай/ са си ....
да си раждат там нататъка :0
Ако нормални жени , пак родят от мене и брат ми, то те пак ще сои приличат, а тъези жени, ако родят от други?! нищо общо
така , че не дължа нищо на бившата - храних я, обгрижвах я - всяка нормална утроба щеше да свърши същата работа - ей ся ме убиха жените, ама си е така- вярваш не вярваш - момчетата са с ед вснаква кожа, и подобни влечения

# 81
     Всеки си говори от неговата камбанария  . Къде го видяхте това , че съм се плющяла с някой 1год. , че и голям кеф ;десет пъти повторих - сама след дългогод. изчерпана вр. , среща , влюбване за 1месец , заминаване отново за 1год. на въпросния .Раздяла .
   И след това ако искате вярвайте един единствен път злополучен напън да се спаси неспасяемото - сутринта при ставането  намерих опаковка от използван презерватив под възглавницата  човека дори чаршафите не си беше сменил от предната .Вие ако бяхте в обратния вариант?!
   И пак не съм викала , не съм мразила , не е имало скандали просто си тръгнах . Обаче уви .
  И пак дадох шанс , но не става!Изляха ми още помия на главата . Ипак не мразя .
    През това време нямах връзка с първия . Не съм го затърсила аз , че да му рева . Даже напротив затворих се и изкарах най-самотната бременност ,която можете да си представите !Самотни разходки , самотни прегледи , самотни дни и нощи не можах да споделя с никой поне едно нещо за детенцето , което чакам .На кого съм ревала и на кой съм висяла .Да обвинявам единствено и само себе си .Аз на себе си не мога да простя .

# 82
  • някъде ...

ама много си се повлиял отисания! То за детето ясно - ама моята кат роди от друг - ама то нищо общо няма със света, а моя с племенника си мяза кат брат
Значи майките / в нашия случай/ са си ....
да си раждат там нататъка :0
Ако нормални жени , пак родят от мене и брат ми, то те пак ще сои приличат, а тъези жени, ако родят от други?! нищо общо
така , че не дължа нищо на бившата - храних я, обгрижвах я - всяка нормална утроба щеше да свърши същата работа - ей ся ме убиха жените, ама си е така

Брат, можещото е късно, може щот' съм изморен, обаче - нищо не разбрах  Shocked

Може ли да редактираш, или утре, на по-прясна глава ще се опитам пак.

# 83
    Всеки си говори от неговата камбанария  . Къде го видяхте това , че съм се плющяла с някой 1год. , че и голям кеф ;десет пъти повторих - сама след дългогод. изчерпана вр. , среща , влюбване за 1месец , заминаване отново за 1год. на въпросния .Раздяла .
   И след това ако искате вярвайте един единствен път злополучен напън да се спаси неспасяемото - сутринта при ставането  намерих опаковка от използван презерватив под възглавницата  човека дори чаршафите не си беше сменил от предната .Вие ако бяхте в обратния вариант?!
   И пак не съм викала , не съм мразила , не е имало скандали просто си тръгнах . Обаче уви .
    През това време нямах връзка с първия . Не съм го затърсила аз , че да му рева . Даже напротив затворих се и изкарах най-самотната бременност ,която можете да си представите !Самотни разходки , самотни прегледи , самотни дни и нощи не можах да споделя с никой поне едно нещо за детенцето , което чакам .На кого съм ревала и на кой съм висяла .Да обвинявам единствено и само себе си .Аз на себе си не мога да простя .

Ангелче паднало - научи се да задаваш правилни въпроси, за да получиш правилни отговори!
Ти си в някаква плетеница! Задай си въпросите и може би ще получиш отговори!
Ако си толкова объркана, че не можеш, ммммммммможеш да поговориш с мен, с друг мъж, с жена и т.н. - мисля че никой няма да ти откаже помощ

# 84
  • някъде ...

Hug Hug Hug
Стига бе ангелче, не се връзвай толко, тук и нашите болки се пречупват през твоята тема ...
Малко сме жлъчни, малко недоверчиви - споко, тва е 'щото и на нас, като при теб ни е прясно.

Т'ва за самотната бременност ... мн кофти ми стана.

Идеята обаче ти убягва - с мъж или без, с този или с онзи - все пак няма да си сама - писах ти вече, и ще се повторя - видиш ли детето, всички писания тук ще предизвикват у теб лека усмивка ( включително и твоите ).
Басче?

Hug Hug Hug

# 85
   И все така си жиея сама защото проблема и грешката са си мои не искам на никой да се увеся , най- вероятно и сама ще се зкарам докъдето трябва.Казвала съм хиляди пъти на въпросното момче да ме остави , че вече не съм за него , че съм била с друг и съответно защо съм го направила - той говори че прощава , че не искал да чува думи , а само сърцето ми и още много други неща .Та затова попитах тук дали е възможно това да се прости .Аз не мога да си простя камо ли друг .    

# 86
  • някъде ...
  И все така си жиея сама защото проблема и грешката са си мои не искам на никой да се увеся , най- вероятно и сама ще се зкарам докъдето трябва.Казвала съм хиляди пъти на въпросното момче да ме остави , че вече не съм за него , че съм била с друг и съответно защо съм го направила - той говори че прощава , че не искал да чува думи , а само сърцето ми и още много други неща .Та затова попитах тук дали е възможно това да се прости .Аз не мога да си простя камо ли друг .    

Бе вече дразниш ...
За какво точно да си прощаваш?
За това, че не си девствена в момента, или за това, че с решила да оставиш детето?

Ако е затова, че си спала с друг,преди желания - ще те успокоя - всички  над 16 ( да не пиша друга цифра ) са го правили Wink
Ако е затова, че си решила да оставиш детето - значи не мислиш и не си в час.

Абе я верно кажи - за какво точно не можеш да си простиш, че не разбрах нещо?

Щото ако е затова, че въпреки, че не си обичала бащата на детето си спала с него - нещо ми е мътна - к'во от т'ва че си спала с него - нали не си била с желания?

Аре стига драми.
Пробвай.
К'вото ще да става.
Хванала си се като удавник - ще ме иска или не - все тая.

Пак се повтарям ( напомняш ми нещо не толкова приятно за мен - трябваше и преди да се повтарям - не че имаше ефект де ) :
Като не е този, ще е друг.
Не е единствен.
Мислиш си за него по този начин, просто 'щото още не сте ходили в една и съща тоалетна - т'ва е.
Споко - с теб сме.
Пък било то и виртуално.

ПП: Да живееш сам има и своите предимства ...
Приеми го на доверие Wink

ПП2 : Внимавай какво си пожелаваш, защото може да се сбъдне ...

Последна редакция: сб, 31 юли 2010, 03:21 от ddragon

# 87

ДА, ВЪЗМОЖНО Е - по принцип е така ъзмоно, че да нариташ всички мнения!!! И Дано!
А после?!
п.п:когат стигна до местенце, дет не ми сее случвало - ще пиша на Алеко

# 88
затворих се и изкарах най-самотната бременност ,която можете да си представите !Самотни разходки , самотни прегледи , самотни дни и нощи не можах да споделя с никой поне едно нещо за детенцето , което чакам .На кого съм ревала и на кой съм висяла .Да обвинявам единствено и само себе си .Аз на себе си не мога да простя .

Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Стана ми мъчно да прочета това.
Но не се притеснявай.Знам,че си мислиш,че живота ти се е объркал и се чудиш как ще се оправяш отсега нататък,но ще видиш,че съвсем скоро всичко това ще бъдат напразни притеснения,защото когато се появи смисъла на твоя живот ще намериш сили да си простиш и да не се виниш затова,че си искала да дадеш последен шанс на нещо,което за съжаление отдавна се е разпаднало.
Ако искаш моето мнение,то е "ДА ВЪЗМОЖНО Е", няма непростими неща,с времето ще простиш и на него и на себе си.Приеми това момче ,което ти предлага своята подкрепа,щом ти я дава,значи той е направил избора си и е взел своите решения,а щом иска да се бори с теб и да бъде с теб,значи те обича.Опитай,нищо няма да изгубиш,ако не става,ще знаеш,че си опитала,а ако стане и между вас и детето се получи магията и вие станете истинско семейство,тогава какво по-хубаво от това.
Другото,което ме вълнува е ти имаш ли чувства към това момче,искаш ли го,желаеш ли го?Защото говориш за прошка,говориш за него и това че те приема,ама не видях да говориш за твоите чувства към него?
Надявам се и искрено вярвам,че всичко ще се нареди,мисли положително ,бъди спокойна и усмихната,детето ти заслужава това и пак ти казвам,опитай,позволи на някой,който иска да те направи щастлива,а после....времето ще покаже  Hug

# 89
  • София
Драгонеско Simple Smile понеже съм в мноооого добро настроение днес, да ти кажа - хич, ама хич не те мразя, хеле пък заради защитата ти на Севус Simple Smile Това, че започнах да те гледам с други очи се дължи на съвсееем други причини, а именно споделената ти възхвала на секса без предпазни средства и шофирането с 200 в насрещното. И пак не бих казала, че те мразя, нито пък кой знае колко ти се дразня - честно казано, това, че се занимаваш толкова с детето си след развода ти е вдигнало много акциите вече в очите ми и няма какво да си кривя душата, че това е по-важно от това слагаш ли си гумичка като си лягаш с някоя (стига да я предупреждаваш жената, че какво ми се случи веднъж с такъв типаж ... не ми се разказва  Sick) - ама виж, безсразсъдните шофьори са ми такъв трън в очите, че ....

И за да не е съвсем офф-топик. Севус, пречупваш абсолютно всеки случай през своята история, а това не винаги е полезно. В случая се замислих защо всички вкупом решихме, че авторката е забременяла, докато е изневерявала на редовната си половинка, та зачетох темата отначало. Ами така сме решили, защото след 3 нейни изречения ти си написал 3 поста с по 30 изречения, в които оплюваш това (забременяване при изневяра).
И темата уйде у рЯката, защото вече никой не беше наясно с реалната история.

Единственото, ама наистина единственото, за което мога да упрекна Ангелчето, е, че не е казала веднага на ухажора каква е ситуацията. Такива неща се казват в началото, не може да оставиш човека да хлътне до ушите и накрая - изненада! ние сме двама.
Всичко останало са съвсем нормални житейски неща. Да, Севус, случва се жена да забременее по грешка. И ако мислиш, че е много приятно - жестооооко се лъжеш. А и повярвай ми, макар че има и такива жени, не на всички целта в живота е да вържат някой нещастник с бебе, защото на повечето от нас ни е пределно ясно, че така връзваме предимно себе си.

Общи условия

Активация на акаунт