Имам нужда от мъжко мнение.

• 9 458
  • 173
  •   1
Отговори
# 60
   Благодаря за мненията ви , но ми прави впечталение , че все не обръщате внимание на 2 много важни неща ;1.той не ми е бил мъж, нито сериозна връзка дори - една лятна авантюра с човек от чужбина за 1мес.,по него време бях свободна и разделена с дългогод. ми вр. - по- малък от мен с 6год. , многократно още първото ни изизане му казах , че нямаме бъдеще -Защо все залитате сякаш съм изневерила на мъжа си. Де не говорим , че като се върнах към дългата си вр.когато и забременях , прекъснах всякакви отношения с въпросното момче , нито вдигах тел. нито съм го виждала 4мес.Той продължи да ме търси и да се бори .
   И 2 . какво хранене на какви чужди деца ???Аз имам хубава професия и дори без мъж мисля , че ще мога да се справя стига физически да мога да работя , а и с мъж - никога няма да стана жена домакиня , просто не съм такъв човек , пак ще държа да съм финансово независима. Освен това биолог. баща е достатъчно добре финансово осигурен и поне за това е отговорен ако и за всичко друго да е пълен аут. Защо един нов евентуален нов мъж в живота ми да се налага да храни т.нар. чуждо дете?
        Който ми казва , че за 1мес.може да прецени дали една любов е истинска и си струва и е готов за това да си сложи главата в торбата ....!
      Сега вече знам , но пък нещата стоят така!
    И още нещо важно - детето е случайност , последната вечер на края .На другия ден си тръгнах щастива и обекчена от този край , но след 3седм. направих тест и ето го резултата. Освен всичко друго си имах и репродуктивни проблеми.

Ти все едно говориш за мене , преди време! Забременяването при жена /не момиченце/, рядко е случайност! Тя си си знае и овулациите и т.н.
Как па и при мене се случи, баш на края да забременее Simple Smile
НЕкой си от философите беше рекъл :" Съмнявай се - във всичко се съмнявай". Жалко, че не го послушах!
Няма жена на Света / освен 14-15 годишно момиче/ , дето да ме убеди, че е забременяла случайно!
В 90% от случаите, забременялата мама е искала да върже осеменителя! А кат не стане, подхожда към следващата алтернатива!
п.п: Не е насочено към теб, скъпа бъдеща мамо, а просто наблюдения!

Peace Peace Peace

# 61
     Ами драконе, въпрос на дни е да не казвам и по- силна дума . Вие като вече бащи и майки имате поглед над нещата . Ще видим .И поздравления за смелостта сам мъж да отглежда дете ,дори и с чужда помощ !

Ай ся да ти кажа  позитивизма!
Ама, мама ако помга - найш ко е готино?!
Па ние само по мъжки да се цапаме Simple Smile
Беше ме страх да докосна детето!!!
Ама после - няма такова чуство!
Гледал съм о цяла вечер как са гушнати мама и дете - е тая гледка не може се опише с думи!
Всеки един образ, ме прави по- добър и ме кара да се усмихвам!
Опитвам се да кажа същото - каквото и да е - детето си е дете и е нещо неописуемо!!!
Ставаш истинска, като го родиш!
Никога няма да забравя, това!
Но, ако трябваше да присъствам на раждане на обичната жена от друг, може би щях да заплача.
Не веднага де -първо вжното!
Но така или иначе щях да искам да е от мен!
А ако биологичния баща не се вясва - няма проблем

Последна редакция: пт, 30 юли 2010, 21:26 от sevus

# 62
    Да навремето макар че съм жена и аз така си мислех , обаче ей го на - стана точно обратното !Преди това - в добрите времена - усилени опити една година и нищо .Да не уточнявам сега и какви други проблеми имам .
     А за връзването ми е най - смешно - какво не бих дала да не съм ''вързала '' точно тоя б. ако ще мъж да не видя до края на живота си . Какво и кой ориса тая злополучна нощ не знам !Има защо да говоря така .
    Всеки най- добре си знае какво му е в сърцето и душата . Даже ако седнем да ''ровим''- по - ме съмнява той да е целял да ме ''върже'' , че по начало винаги той е давал зор за дете , просто аз наистина си бях тръгнала ЗАВИНАГИ . Ама какво ли да обяснявам , ще си нося кръста сега и това е .
     Защо мъжете винаги си мислят , че жените си умират да ги вържат с дете !

# 63
    Всъщност има на какво отгоре да си мислят мъжете така - има жени с първа единствена цел в живота да се омъжат , да родят и вече - край все едно са хванали господ за шифера .Развитието и мисията в живота са до там .
     Не можеш и с танк да ги мръднеш да поработят , да направят нещо с живота си ама това е др. тема .

# 64
    Всъщност има на какво отгоре да си мислят мъжете така - има жени с първа единствена цел в живота да се омъжат , да родят и вече - край все едно са хванали господ за шифера .Развитието и мисията в живота са до там .
     Не можеш и с танк да ги мръднеш да поработят , да направят нещо с живота си ама това е др. тема .

Задаваш си въпроси и сама си отговаряш...колко прогресивно...А и описваш моя и още 533434634424322 случая. newsm78

# 65
    Напоследък ми е болна тема защото осъзнавам , че за в близко бъдеще с такива жени ще са ми социалните контакти искам неискам освен всичко друго .При мен явно всичко е наопаки .

# 66
    Напоследък ми е болна тема защото осъзнавам , че за в близко бъдеще с такива жени ще са ми социалните контакти искам неискам освен всичко друго .При мен явно всичко е наопаки .

Виж ся.
Ти може си най- доброто същество, това означаа, че мъжа ти ще е по- малко добро същество.
Днес бях при един приятел, той се ожени за жена с дете, а и мъжа ипрайше глупости, дорде не се вразуми!
И за двете деца има подслон и храна, но духовното....
Той с кеф учи едното на занаята си, а другото е някак настрани душевно!
Не всеки мъж може да заобича чуждо дете като свое!
Жена, с дете от др брак - ОК
Но то пак си има баща!
Виждал съм как всяка среща на детето с другия баща, тормози тоя дето го отглежда!
Оттам иде и лекото отчуждаване - за неговото си дете, НИКОЙ не може да се меси!
Замисли се над абсурда над ситуацията-много го обичаш, ама забременяваш от друг!!!
Баси смешката!!! Той обаче се завръща на бял кон и спасява положението!
Предполага се, че той една година е хранел чуства, а ти ?!
Самоопредели се, сама пред себе си, ако искаш!
Преди да забременееш , не си мислела така за въпросния - при положение, че си спала с него!
Изведнъж - О, ужас - аз забременях от човека дето ненавиждам !
Ако ти вярва, е обречен на много страдания мила!
Бил съм с много жени - единствената, която забременяваше "случайно"....
да не казвам.
Как па баш с последния секс, с тоя "омразен", забременя бре?
Ма той смотам, хамав, ама за последно да се изчукате и да забременееш, а преди това не си!
Ай разправяй ги на който ти вярва, че аз съм минавал по тоя път!
Отговотри ми на последния въпрос - що прави секс без противозачатъчни и презерватив, след кат не можеш понасяш осеменителя?!
Знаеш ли колко такива неща съм чувал - нямаш си и напредстава!
Моето беше - ми на Нова Година се напихме и се случи - е ко си правила с него бре? Нали обичаш другия?!
Лъжеш нас, лъжеш и себе си!
И не наранявай момчето/мъжа, дето държи на теб - с времето ще ти помага много!
Сама каза "месец авантюра"
Не спори с жена - остави я да почне сама дА си противоречи!
ИОскаше мъжко мнение - спри и съхрани, това което има той към теб, защото бързо ще го изхарчиш!
Изчакай да родиш и детео да стане част от теб
па тогава побърквай човечеца!
и за да си запазя облика
забил съм шут на акива и картечницата е монтирана - до 1200 метра съм мн точен!
п.п : шегувам се - детето си е е при мене и ми дреме кой от кого е забременял и вменява полусестри и прочие дивотии!
п.п.п: Никой /нормален/ мъж няма изостави дете!
Тука имаме и чужди, ама нашите са си наши!!!

# 67
Ако някой ми напише това на мен,ще се разплача,честно. Confused

# 68
  • някъде ...
Севус - брат -  Hug

Направо ме спечели отвякъде.

В друг подфорум, бъзнах Бърди за трети подфорум колко не е била права в реплика към теб ( 100% няма как да го знаепш т'ва ), обаче тая жена, само дето не се мразим с нея оттогава  Mr. Green
Идеята ми беше - бил съм убеден да те защитя ( макар и задочно ), а ти сега направо го бетонира това ми мнение.

АБСОЛЮТЕН ПОСТ - на 100%.

# 69
Battle metal! Само така пичове! Твърдо и ясно. Ако им харесва. А наздраве!

# 70
  • някъде ...
Севус има нерви.
В самотните им казва някои истини, ама няма кой ...  Whistling Whistling

И аз, и ти се опитахме да наливаме там, ама то в казан без дъно ...  Whistling

Севус обаче не се предава и евала му правя ( аз вече се отчаях, което не означава, че не хвърлям по 1 поглед и не му се радвам и там ).

Мнооого ги храни, и то по мн добър н-н.
Севус, всеки попаднал там татко има нужда от твоята подкрепа ( каквато беше на Девиатора спрямо мен когато за пръв път се забих тук ).

Наздраве пичове и от мен  cheers beer cheers

# 71

Дет се вика - метни просо на квачките, да ти осерат пода. #2gunfire Sick Whistling

Ама така де..вече все повече се убеждавам че това е правилният подход. Sunglasses

# 72
Севус има нерви.
В самотните им казва някои истини, ама няма кой ...  Whistling Whistling

И аз, и ти се опитахме да наливаме там, ама то в казан без дъно ...  Whistling

Севус обаче не се предава и евала му правя ( аз вече се отчаях, което не означава, че не хвърлям по 1 поглед и не му се радвам и там ).

Севус, всеки попаднал там татко има нужда от твоята подкрепа ( каквато беше на Девиатора спрямо мен когато за пръв път се забих тук ).

Наздраве пичове и от мен  cheers beer cheers

То пиенето е лесна работа! Аз видях, следното нещо /аз съм последния, който да слага,който и да е, на мястото му/!
Вярно е , че е клуб на татковци! А там мамите винаги ще се опитат да го обсебят - за мамите няма мъжка територия Simple Smile
Има много готини жени, дето псуват другите жени
Човека се определя според действия и постъпки, а не според пол
И ако нещо ви е прозвучало вярно, знайте, че съм платил немалка цена, за да го кажа
Последните 2-3 мнения бяха на доста пияна глава (не Моята)/ и аз се напивам/  и не следва да се отчитат - извинявам се момчета, ама бяха от рода /...ай да не казвам кво точно/
Замислете се - аз лично не съм искал да обидя никой, а ако мога да помогна в размисъла

# 73
  • някъде ...
Севус ...
Няколко неща :

Не е задължително мамите да псуват другите мами за да са готини Wink

Цената сме си я платили и ние с Девиатора ...
Като не сме мислили/гледали навреме - свикавай - плащаме си .

Хич не пиша на пияна глава - ако мога да пиша , значи не съм до там в джаза, че да не мога да мисля Simple Smile

И последно ( но не на последно място ) : не сме тук за да обиждаме който и да е - начина на изразяване на всеки от нас е различен.
Това, че ти се зарадвах, е защото аз лично не мога да бъда толкова безкомпромисно откровен към малко същество - смотано ми е сърчицето и не ми дава - още имам да патя ,знам, ама не се впечатлявам ...

Това за другия форум, го писах, защото имаш енергията и упоритостта да бъдеш контра - за мен не си струва, но ( пак казвам ) някога, ако някой пак попадне там ще му бъдеш единствено от полза, и това ме радва...

И ... не се обиждай  Hug

# 74
Севус - брат -  Hug

Направо ме спечели отвякъде.

В друг подфорум, бъзнах Бърди за трети подфорум колко не е била права в реплика към теб ( 100% няма как да го знаепш т'ва ), обаче тая жена, само дето не се мразим с нея оттогава  Mr. Green
Идеята ми беше - бил съм убеден да те защитя ( макар и задочно ), а ти сега направо го бетонира това ми мнение.

АБСОЛЮТЕН ПОСТ - на 100%.

Захвърляте поста в друга посока
Разбрали сте ме погрешно!
Аз казах тея нещата, за да се замисли жената, а не да я нападате и да сте ехидни!
За да и помогна, доколкото мога, да обмисли отвсякъде, защото тя е в много тежък и особен период! Тя ще ражда! Имайте уважение! Знайте, че тя ще даде нов живот - това е най- важното! Имайте уважението към нея!  Каквато и да е - родилката е свещена! И вас майка ви е раждала!

Общи условия

Активация на акаунт