И 2 . какво хранене на какви чужди деца ???Аз имам хубава професия и дори без мъж мисля , че ще мога да се справя стига физически да мога да работя , а и с мъж - никога няма да стана жена домакиня , просто не съм такъв човек , пак ще държа да съм финансово независима. Освен това биолог. баща е достатъчно добре финансово осигурен и поне за това е отговорен ако и за всичко друго да е пълен аут. Защо един нов евентуален нов мъж в живота ми да се налага да храни т.нар. чуждо дете?
Който ми казва , че за 1мес.може да прецени дали една любов е истинска и си струва и е готов за това да си сложи главата в торбата ....!
Сега вече знам , но пък нещата стоят така!
И още нещо важно - детето е случайност , последната вечер на края .На другия ден си тръгнах щастива и обекчена от този край , но след 3седм. направих тест и ето го резултата. Освен всичко друго си имах и репродуктивни проблеми.
Ти все едно говориш за мене , преди време! Забременяването при жена /не момиченце/, рядко е случайност! Тя си си знае и овулациите и т.н.
Как па и при мене се случи, баш на края да забременее

НЕкой си от философите беше рекъл :" Съмнявай се - във всичко се съмнявай". Жалко, че не го послушах!
Няма жена на Света / освен 14-15 годишно момиче/ , дето да ме убеди, че е забременяла случайно!
В 90% от случаите, забременялата мама е искала да върже осеменителя! А кат не стане, подхожда към следващата алтернатива!
п.п: Не е насочено към теб, скъпа бъдеща мамо, а просто наблюдения!