True Blood сезон 3-Тука има,тука няма.... Къде е фейчето?- 30 &

• 16 686
  • 722
  •   1
Отговори
# 660
Деми, мани любовната им история, тя беше малка част от напълно изродския епизод.

Сега сериозно, не ми се вярва сценаристите толкова да следват книгите, че да мяткат Суки от едни ръце в други, някак не върви, както са почнали... В книгите си е съвсем логично и закономерно, но в сериала ми се струва, че нещата са логични така, както са сега. Пък в четвърти сезон ще видим Wink Не се тревожи, с други думи, все някога ще стигне Суки до Ерик.

# 661
Ха добро утро  Hug
Шавате още, а  Mr. Green
Ех, Талби и Франки много ще ми липсват, ех...
А Кралят какво ли ще направи на Ерик, а..  ooooh!

А наскоро Алън Бол беше казал на Комик Кон-а, че Бил и Суки са 'сродни души' алабала, при което леля Шарлийн каза: 'В моя свят нещата стоят по друг начин', и с това се измъкнаха да казват кой отбор е победител  Mr. Green И аз си мисля, че няма да следват книгите, най-малкото защото това ще е очаквано от тези, които са ги чели.

Абе Исус верно ще е някой спасител. С мисия е и той, а?! Ко ще кажете по въпроса  Thinking
За Джизъса, и аз си мисля, че е някакъв и той, освен фей  Laughing А когато бяха в колата, на първата им целувка, Лафайет нещо му разправяше "как може да се казваш Исус, имаш лице на Сатана" нещо такова като да беше, забравила съм вече  newsm78

# 662
Деми, мани любовната им история, тя беше малка част от напълно изродския епизод.

Сега сериозно, не ми се вярва сценаристите толкова да следват книгите, че да мяткат Суки от едни ръце в други, някак не върви, както са почнали... В книгите си е съвсем логично и закономерно, но в сериала ми се струва, че нещата са логични така, както са сега. Пък в четвърти сезон ще видим Wink Не се тревожи, с други думи, все някога ще стигне Суки до Ерик.

О,дааааа,няма да й се размине........ Mr. Green

# 663
Да де, ама да ви кажа честно ми дотегна от тази влачена, та разпукана любовна история. То бетер турска сапунка стана.
Накъсаха се да го лансират Ерик, да му градят образа, да го променят и не знам какво още да му правят, провокират интерес и накрая бягат сценаристите, тъпо е. Това имах предвид.
Вчера бродих пак по американските форуми и там вече се надига вой, искат Ерик-Суки моменти хората и са прави.

# 664
Да де, ама да ви кажа честно ми дотегна от тази влачена, та разпукана любовна история. То бетер турска сапунка стана.
Накъсаха се да го лансират Ерик, да му градят образа, да го променят и не знам какво още да му правят, провокират интерес и накрая бягат сценаристите, тъпо е. Това имах предвид.

Що бе, той си е интересен герой и без да плющи Суката  Mr. Green Поне на мен си ми е интересен, все по-многопластов го правят. Накрая на лук ше заприлича.

# 665
Да де, но аз искам да го сложат в любовна история, само това не сме виждали. А те са скръндзи на това, може и да не е Сука, ама те само в отмъстителни истории го замесват. Пфу.

# 666
# 667
Като говорим за дувари....... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Джеси,мерси душко Hug

# 668
  • София
Танче няма защо душко, то тоя дувар няма как да не се постне

# 669
Е неееееееее ега ти серията.
Дали краля разбра кой уби "кралицата" ?  newsm78
В следващата серия Ерик май ще страда  newsm78 Искам краля и Деби да гризват дръвчето вече  Crossing Arms много епизода им отпуснаха  Whistling
А анкетата си е баш Simple Smile Ерик все пак се понатиска малко с него... и имаше интрига да предизвика ревност ... абе изкусен играч е няма какво да се лъжем.
А и как прати Хадли да предупреди Сука Heart Eyes

# 670
Ай, Джес, що не сложи червена предупредителна точка за некои от тия кадри.

Демс, разбирам те, ама не се ядосвай, де, има време.  Mr. Green

Ох, не знам, много добре изиграха сцената, ама на мен пак ми стана леко гадновато. Казвам ви, че съм дефектна...  Embarassed

# 671
Танче няма защо душко, то тоя дувар няма как да не се постне

smile3521 smile3521 smile3521

# 672
  • София

а тука сите сме пълнолетни доколкото знам Пуци Simple Smile))

Внимание, докато пишехте, в темата бе публикуван нов отговор. тва скоро не ми се беше случвало ...

# 673

а тука сите сме пълнолетни доколкото знам Пуци Simple Smile))

Внимание, докато пишехте, в темата бе публикуван нов отговор. тва скоро не ми се беше случвало ...

Знам, бе, шегувам се  hahaha

# 674
Забелязвам,че 8-ми е 9-ти епизод са традиционно силни за този сериал. Whistling

В 1-ви сезон,тогава разкриха че бармана краде пари от Ерик и събитията след това.....  Peace

Във 2-ри сезон Ерик отиде да спасява Суки от Братството.....и събитията след това...... Heart Eyes Heart Eyes

Сега в 3-ти сезон направо не ми се мисли какви ще се събитията след този епизод........ Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт