Дони, предадох ѝ хубавите ти думи за нея и беше много поласкана, макар че се опита да го скрие

Брит, успешен избор на лекар

.
, та и аз не мога да се изкажа ласкаво за него. Отделно имам няколко познати лекари и знам, че бранша също е в криза. Та гледат да ухажват максимално този, от който могат да вземат някой лев и съответно не си губят времето там, където нямат изгода
. Моята приятелка, която трябва да роди през декември ми разказа, как се променило коренно отношението на наблюдаващата я гинеколожка, като разбрала, че няма да плати за избор на екип. Ох, пак се ядосах
.
.
Терминът ми е о/о нова година
иначе живи-здрави ще сме си вкъщи. На нас така ни е най-добре. Звучи малко странно, но.. ние сме си странни
)))).
Терминът ми е о/о нова година
иначе живи-здрави ще сме си вкъщи. На нас така ни е най-добре. Звучи малко странно, но.. ние сме си странни
)))).
)
Иначе имаме 4 мъжки имена и едно женско. Я кажете какво мислите за
та от там се запалих по това име!
Напълнихте ми душата, особено пък тези, които отдавна не сте писали

Наистина аз много уважавам д-р Ангелова като специалист! Радвам се, че си я поздравила
А за хомеопат ще питам една приятелка, която е много доволна от един в Търново и ще ти пиша на лични. Нейния син е изключително болнав плюс имаше проблеми със сърчицето и е много доволна от него, но не помня как се казваше. Ще питам и ще ти драсна ЛС 
Макс за пореден път "изби рибата"
какво ще ги правим тия пикльовци - не знам
Дано на малкото джудженце му се размине болницата
И за пианото - не съм виждала 

А пола видя ли се???
/
Хайде до скоро!