Августовското дете става на две и торта ще яде!

• 45 656
  • 698
  •   1
Отговори
# 600
върнахме се от прегледа- Венци е добре  newsm44 newsm44 newsm44
Дони, предадох ѝ хубавите ти думи за нея и беше много поласкана, макар че се опита да го скрие  Flutter
Брит, успешен избор на лекар  Hug

# 601
  • Все на втория етаж
Каприс и Дони вие за един и същи лекар ли говорите, че аз се омотах нещо? Нали Дони говори за София , а ти беше от друг град или аз бъркам някъде?

Племенника май ще го приемат утре сутрин в болница. Cry

Брит, не знам накъде си се ориентирала, но аз съм много доволна като цяло от Правителствена и екипа ми. Двете операции ми прави д-р Емилов / така беше мисля/, на второто присъстваше и д-р Фурнаджиева и просто всичко ми е без грешка. Като отидох за второто секцио и като видяха, че нямам сраствания от първото и не можеха да ми се нарадват.

п.п. Бях питала , но не разбрах - някой да има излишно пиано или по- скоро синтезатор или йоника? Брит ти ми беше писала само за магазин на Ботев някъде, обаче не разбрах къде точно.

# 602
В Правителствена бебетата са отделно от майките. Не е вариант. Иначе имам позната там.
М/у Пиротска и Т. Александров требва да е, случайно го видяхме, но беше отдавна. Точица е луда по пияното на съседите Simple Smile

# 603
  • Бургас/Пз
Момичета, аз не съм доволна от Токуда. Имам среща с един лекар в Токуда другата седмица, ще видим след това. На предния му говорих, говорих какво искам, той си писа, накрая нищо от това не се случи. Само много му се искаше да ме оперира и да му се махна от главата.

Shocked Shocked Shocked Много съм изнанадана от това Брит. Аз явно съм забравила какво точно се е случило при теб при раждането на Точица. Моля те сподели за кой лекар става въпрос. Аз също раждах там и  близо 30 часа се оптивах да родя нормално, само и само да не е секцио. Никой нито веднъж не ми постави въпрос за секцио, вече накрая се наложи аз да ги попитам дали има такава възможност и отговора беше - че ако има предпоставки за секцио ще ме оперират, но може да се изчака още. И така доста си почакахме, но пустия Калоян много се запъна!

# 604
Аз при Димитров раждах. Ти при кой беше?

# 605
Брит,аз раждах в клиника "Щерев" и съм страшно доволна,Дара беше през цялото време с мен,гледаха ни като принцеси  Grinning
Анастасия пиши как си?  Hug
Иренка в Деница в Младост видях пиано,но не питах дали се продава  newsm78
Каприз и на мен ми стана много мъчно,дано ни ви се случват повече такива неща  Praynig

Ние сме в Белград тази седмица за последно и после всички се прибираме в БГ  Grinning

П.П Никой не пише къде ще празнува Нова година?

# 606
Стелка, аз има голяма вероятност да я посрещам с някоя акушерка. Simple Smile Терминът ми е о/о нова година Simple Smile иначе живи-здрави ще сме си вкъщи. На нас така ни е най-добре. Звучи малко странно, но.. ние сме си странни Simple Smile)))).

# 607
  • Germany
Здравейте,
Много ми харесват понеделнишките постове на mamadona и засрамена от тях, реших и аз да драсна някой ред. Иначе чета редовно и се вълнувам за всички бременни момичета, мисля ви всички, дано всичко е наред  Peace.
За Токуда мненията са много противоречиви, но явно, че си зависи от лекаря, а не от болницата. Този същият Димитров не намери време да ме прегледа, но като чу високо кръвно и бременност веднага ме препрати към Майчин дом  #Cussing out, та и аз не мога да се изкажа ласкаво за него. Отделно имам няколко познати лекари и знам, че бранша също е в криза. Та гледат да ухажват максимално този, от който могат да вземат някой лев и съответно не си губят времето там, където нямат изгода  #2gunfire. Моята приятелка, която трябва да роди през декември ми разказа, как се променило коренно отношението на наблюдаващата я гинеколожка, като разбрала, че няма да плати за избор на екип. Ох, пак се ядосах Tired.
Иначе Калина е добре. Трудно й е още да говори, но се опитва все повече. Сега е в период на отрицание и почти всичко е Не!. Като й се строши хатъра са големи крясъци и писъци, постоянно мрънка за нещо. Аз стискам зъби и чакам и това да мине (както обикновено Mr. Green), но на моменти не се търпи. В неделя я подстригах сама, че правим няколко неуспешни опита и сега е много различно момиченце, като й няма бебешките къдрички. Обаче си ги събрах за спомен Embarassed. В яслата положението е търпимо, не ходи с удоволствие, но поне вече няма панаири като преди. Станала е голяма командирка, постоянно размахва пръст и нарежда котка, кукли, играчки, баща си, мен  Grinning.
На Нова година решихме да си бъдем вкъщи, защото никой не иска да прекара Нова година с Калина  Confused, и вече съм спокойна - решила съм менюто, гостите, украсата, остава изпълнението и приятното прекарване.
Поздрави на всички момичета и дечица от мен и весели празници.

# 608
  • Germany
Стелка, аз има голяма вероятност да я посрещам с някоя акушерка. Simple Smile Терминът ми е о/о нова година Simple Smile иначе живи-здрави ще сме си вкъщи. На нас така ни е най-добре. Звучи малко странно, но.. ние сме си странни Simple Smile)))).
Ами дано тогава стане бебе 2011година, ще стискам палци Praynig

# 609
  • Все на втория етаж
Ami мен ме устройваше това, че бебета са отделно, защото си отпочинах след раждането много добре. Може да звучи егоистично, но смятам, че първият ден поне, майката има нужда от сериозна почивка. Иначе с Макси така или иначе нямаше как да е при мен, защото беше в кувиоз в интензивното на токуда.

Нова година ще си бъдем вкъщи с децата и вероятно ще поканим гости.

За клиника Щерев и аз съм чула само добри отзиви.

# 610
  • Бургас/Пз
Брит, аз бях при д-р Кирякова, но накрая родих в екипа на д-р Диков, защото тй беше на смяна, когато вече се разбра, че има проблем. Кирякова обаче през цялото време беше с мен, отиде си вечерта с уговорката, че ако тръгне раждането веднага ще дойде, което не се случи. На другата сутрин дойде въпреки, че не беше на смяна и стоя до 14ч, когато вече се взе решение какво да се прави, изчака ме да родя и чак към 19ч си тръгна жената. Много съм й благодарна и сега , ако имам възможност пак при нея бих раждала. Въпросът обаче са пустите пари , че чувам че цените в Токуда са вдигнати! Пък и нали ще раждам по Великден ще видим!

Само да кажа, че засега кодовото име на бебето е Величко и Теменужко  Joy Joy Joy

# 611
Ами дано тогава стане бебе 2011година, ще стискам палци Praynig
А, НЕ! При пияни лекари не ми се ражда Simple Smile)

А за отделното бебе, предният път едвам издържахме да минат 2 часа да си вземем бебето, а когато ми я издърпаха първата нощ, съм  стояла права пред кафеза с бебетата. Добре, че след това Масларска се разпореди да не я пипат, че си починах и аз.
Аз не съм гледала цените в Токуда, по телефона като си записах час бяха прекалено велики..
Ние пак сме на  Дърки Simple Smile Иначе имаме 4 мъжки имена и едно женско. Я кажете какво мислите за
Исабела, Себастиан, Габриел, Франк, Артур  Crazy

# 612
Брит ,на мен Исабела ми харесва  Simple Smile
Ани, от коментираните досега имена за твоето момченце ми харесаха най-много Борис и Виктор

Предлагам всикчи да започнат да пускат снимки,за да свърши по-бързо темата и да започнем нова Коледна  Party

# 613
Един глас и от мен за Борис,много хубаво име е!

Исабело също е хубаво,но на мен фаворит си ми е Изабела,а на галено Бела,на последък съм на вълна вампирски книги, Grinningта от там се запалих по това име!

Също мисля,че по добрият вариянт  е,бебенцата да не са при майката,особено ако е секцио,когато родих Петър беше така,и се чувствах много добре,носеха ми го на три часа за хранене,и да му се радвам,и си починах много в болницата!

Стели,много сте красиви както винаги!

# 614
Ихууу колко много за чете! Браво маметаааа  Hug Напълнихте ми душата, особено пък тези, които отдавна не сте писали  Laughing
върнахме се от прегледа- Венци е добре  newsm44 newsm44 newsm44
Дони, предадох ѝ хубавите ти думи за нея и беше много поласкана, макар че се опита да го скрие  Flutter
Това е чудесна новина!  smile3521 Наистина аз много уважавам д-р Ангелова като специалист! Радвам се, че си я поздравила  Hug А за хомеопат ще питам една приятелка, която е много доволна от един в Търново и ще ти пиша на лични. Нейния син е изключително болнав плюс имаше проблеми със сърчицето и е много доволна от него, но не помня как се казваше. Ще питам и ще ти драсна ЛС   bouquet
Иренка аз съм в София, но съм Горнооряховска снаха и доста често пътуваме натам, та затова съм така запозната с тамошните лекари. Все пак ги ползвам доста често покрай моите юнаци.  Mr. Green Иначе не си в грешка  Crazy Макс за пореден път "изби рибата"  Laughing Моят дриска навсякъде, твоя повръща  Sick какво ще ги правим тия пикльовци - не знам  Rolling Eyes #Crazy Дано на малкото джудженце му се размине болницата  fingerscrossed И за пианото - не съм виждала  Crossing Arms
Ани 100 % ЗА Теменужко  Joy Joy Joy
Брит много ми харесва Артур  bowuu А пола видя ли се???
Стелка идея си нямам още къде ще сме за Нова Година, а за подаръци да не говорим  Rolling Eyes пак ще се търчи в последния момент /както всяка година  Blush/
Супер сте! Браво, че се разписахте  newsm19 Хайде до скоро!

Общи условия

Активация на акаунт