Жената, която харесвам

• 95 417
  • 565
  •   1
Отговори
# 495
Моят пък е закривен на дясно... като на Харисън Форд...  Wink

# 496
Моят е нормален, без гърбици, чупки, но не и много малък.Няма никакво желание да го променям.

# 497

Оооо Дес, да не би и ти да си играла класически балет  Laughing
Анастасия е утехата ми, че можеш да станеш висооока и все пак да останеш изящна балерина
Много е красива. Въпреки че е меркантилна кучка. Класна кучка е, както казват руснаците  Laughing

# 498
# 499
- Zuleyka Rivera
- Anita Ekberg
- Nico
- Audrey Marnay
- Katoucha
- Vanessa Hessler
- Anna Tsuchiya
- Edie Sedgwick
- Caterina Murino
- Carrie-Anne Moss
- Grace Jones
- Paris Hilton  Grinning
- Bettie Page
- Emmanuelle Seigner
- Andie MacDowell
- Yael Abecassis
- Vanessa Demouy
- Du-na Bae
- Tyra Banks
- Diane Kruger

Последна редакция: ср, 10 ное 2010, 15:49 от bubanka

# 500
  • In The Middle Of Nowhere

Didi от the voice, симпатично ми е това момиче

# 501

Didi от the voice, симпатично ми е това момиче

и на мен, много е сладичка и чаровна

# 502
Elena Santarelli

Последна редакция: ср, 10 ное 2010, 15:50 от bubanka

# 503
  • София
По повод днешния 75-ти рожден ден на Ален Делон /да е жив и здрав още много години/, попаднах на снимки на внучка му Алисън.
Много е красива и ужасно прилича на него:

# 504
Така си е... Heart Eyes

# 505
  • Tам през Атлантическия океан

Много е красива. Въпреки че е меркантилна кучка. Класна кучка е, както казват руснаците  Laughing

Класа от всякъде и във всичко  Wink

# 506
  • UK
Ето тези много ми харесват, сега гледам един сериал, в който те са главните героини. Любимка ми е последната, с розовата блуза, а също така и двете, които седят на горния ред - русата и червенокосата. Снимката е обща, така че не е най добрата снимка на всички, а тази в средата така си изглежда, нея не я харесвам кой знае колко, но са сладурани всичките.

# 507
Ето тези много ми харесват, сега гледам един сериал, в който те са главните героини. Любимка ми е последната, с розовата блуза, а също така и двете, които седят на горния ред - русата и червенокосата. Снимката е обща, така че не е най добрата снимка на всички, а тази в средата така си изглежда, нея не я харесвам кой знае колко, но са сладурани всичките.

И аз го гледам, и аз им се кефя, но аз най-много харесвам Клодия Джой  Wink Много приятно сериалче, наистина.

# 508
  • UK
Я, за пръв път някой друг в този форум, освен мен, да го гледа. Мноого сладък сериал, аз съм още в началото, всъщност към средата, но още от първите епизоди ме хвана и нямам търоение да го догледам. Simple Smile Радвам се, че ще има и пети сезон. Simple Smile

# 509
  • София
Кой е този сериал?

Общи условия

Активация на акаунт