Получихте ли семейни добавки за деца/детски/този месец?-18

• 54 802
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
Стара Загора- Пощенска -няма току що проверено по e-pay

# 181
така е скъпи майки,ще чакаме ,защото когато трябваше да сме  единни ви нямаше, а само писахте. чакахте другите да ви свършат работата.
а вие какво свършихте заради такива като вас сме на тоя хал
Съгласна съм с bubikn .Какво свършихте вие бе Тони лахте като бесни а накрая на протестите две три заблудени майки с дечицата си и после болнички децата горките те.Нали и държавата щяхте да съдите .Направихте луди някои от майките и нищо не свършихте а сега само мърморите вие това ,вие онова.Съжалявам но Bubikn e страшно права от вашите вечни лаеници и сбирки ту в този ту в онзи град от догодина правителството може да решиче тези пари не са ни толкова нужни и да почнат да ги плащат на двата месеца веднъж.

# 182
така е скъпи майки,ще чакаме ,защото когато трябваше да сме  единни ви нямаше, а само писахте. чакахте другите да ви свършат работата.
Съгласна съм с bubikn .Какво свършихте вие бе Тони лахте като бесни а накрая на протестите две три заблудени майки с дечицата си и после болнички децата горките те.Нали и държавата щяхте да съдите .Направихте луди някои от майките и нищо не свършихте а сега само мърморите вие това ,вие онова.Съжалявам но Bubikn e страшно права от вашите вечни лаеници и сбирки ту в този ту в онзи град от догодина правителството може да решиче тези пари не са ни толкова нужни и да почнат да ги плащат на двата месеца веднъж.
Ми то който го е страх не ходи в гората,пък после вика,че мечката му изяла овцата и се оплаква от ловеца,че не си е свършил работата.

# 183
Ми то който го е страх не ходи в гората,пък после вика,че мечката му изяла овцата и се оплаква от ловеца,че не си е свършил работата.
не е мястото за спорове но не и редно да се   изтакват такива които нищо не правят а се вазгордяват на чуждите гарбове трябва да се знае само едно ние не командваме парада и няма смисал от протести но за сажаление има все още хора които си мислят че са богове изтакват се само края на месеца много грозно и глупаво

# 184
Права си.Извинявай,не съм искала да започвам спор.
Какво става,има ли за общ.Марица някаква информация?
За Пловдив вече има,дано и нас да ни огрее днес.

# 185
София, община Красно село - ДСК, все още няма пари! #Cussing out

# 186
моля кои мами са си взели преводите от пощенска за раиона на софия и моля напишете раионите

# 187
велико търново как е положението?

# 188
за Варна-експрес банк има детски и чл.8, няма интеграционни,но други мои познати нямат детски а имат другите пари,явно се превеждат както дойде...

# 189
  • Пловдив
Пловдив - Пиреус банк - няма.

# 190
ЦКБ-Петрич днес ще има детски Hug

# 191
  • ВИДИН
добро утро майчета да се знае нещо за видин случаиноо

# 192
СП още не си вдига телефона

# 193
  • ВИДИН
СП още не си вдига телефона
мерси много пиши ако разбереш нещо случаино

# 194
  • offshore & overseas
София, община Сердика -- вчера са преведени. Моята сметка е в ПИБ и си ги изтеглих привечер.

Общи условия

Активация на акаунт