Получихте ли семейни добавки за деца/детски/този месец?-18

• 54 750
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
Ей не давате на човек малко да си помечтае, че някой може да се сети за родитете на учениците  newsm53
Иначе пожелавам успех на първокласниците, а и на всички други! Лек ден на всички.

# 646
успех на всички родители които имат ученици, нека е отлична новата уч.година Simple Smile

# 647
  • Пловдив
Не е много по темата, ама да се оплача.

Вчера на 15.09 отивам в социални грижи, за да си подам бележките, че двете деца вече са на училище. Тези бележки ги взех по-раничко - на 25.08.2010. Отказаха да ги приемат, защото датата на бележките е от август месец и за това били невалидни. Не можах да се разбира с госпожите там и сега трябва отново да търся начин да изляза от работа, за да взема нови бележки с дата след 15.09 и да им ги занеса.

Не съм сигурна дали имаха право, но се ядосах. Не разбирам, след като в бележката пиши, че детето е записано като ученик за учебната 2010/2011 година, защо трябва да гледат датата на изходящия номер. Нали си нося наказателна отговорност, ако лъжа.

# 648
Даруся,на нас ни се пада август месец да подавам молба за детски ,нося бележка от училището че е ученик
и след 15 .09 ходя за друга бележка от училището която уверява ,че детето е започнало училище
затова че били са прави ,няма как да ти я приемат със задна дата
на бележката ти от 25.08 са написали ,че е записано за учебната 2010/2011
а на тази след 15.09 ще пише,че детето е започнало учебната година 2010/2011-това е разликата

# 649
  • София
   По  принцип  целта  на  настоящата  бележка  е  да  удостоверяма  ,че детето   редовно  посещава  учебни  занятия   за  настоящата    учебна   година  .  И  срока на  подаване  на тази  бележка   е  някъде  до  15   октомври  или  до края  на  октомври  .  Така ,че   не  е било  необходимо да  я  взимаш  предварително  през  август ,  когато  още  не е  била  започнала  учебната  година  дефакто  .

# 650
  • Пловдив
   По  принцип  целта  на  настоящата  бележка  е  да  удостоверяма  ,че детето   редовно  посещава  учебни  занятия   за  настоящата    учебна   година  .  И  срока на  подаване  на тази  бележка   е  някъде  до  15   октомври  или  до края  на  октомври  .  Така ,че   не  е било  необходимо да  я  взимаш  предварително  през  август ,  когато  още  не е  била  започнала  учебната  година  дефакто  .

Може наистина това да е презумпцията, но служителките ми казаха, че ако им занеса бележка с дата 16.09 ще я приемат. За мен това изобщо не може да им гарантира, че детето ще посещава редовно занятията, но щом така искат, така ще трябва да го направим.

И ако я приемат наистина, тогава ми се ще да снимам двете бележки с текст едно към едно, но само с различни дати и да ги пльосна в някоя редакция.

А колкото до това, че съм я взела по-рано е така, защото така или иначе ходих за бележка за първолачето и просто взех още една и за баткото (понеже са в едно училище). Определено догодина няма да ги взема по-рано, но ...

# 651
  • София
Ми   според   мен  ,където и да  ги  занесеш  в  редакция  - няма  да  обърнат   кой  знае какво  внимание  , защото  лично на  мен   вече  три  години   от социалните  ми  казват ,че  бележката се  взима   едва  след  като  започне  учебната  година  ,  а не  предварително  ........  И  мисля  ,че   в канцеларията  на  училището  това  се  знае  и трябваше  да  ти   го  кажат и  да  ти  кожат  да  отидеш  за  бележки след   15 септември  .  Просто  е било  безсмислено  предварителното  взимане  на  въпросните  бележки  .

# 652
Аз подавам документи през юли.Тогава на бележката пише че ,ученика е записан.През септември до края на октомври представяме втора такава че, посещава редовно часовете си.
Тъй като лятото е много трудно да се открие класния за подпис, питах може ли само с бележката от септември.Е не можело.Искат си и двете.Преди две години нашата мила община ни изнудваше да плащаме по 1.50лв. за тези бележки.

# 653
  • в пустинята
на циганите искат ли бележкииииии?колко от тях посещават училище????????????аааааааааа???????????правят ни на ненормални бе хора,вече нямам нерви с това правителсво

# 654
E ,как да не им искат бележки.Искат на всички.И спрете с това правителство ,че става смешно.Някой трябва да оправи бакиите на предишните. С магическа прьчка обаче няма да стане.

# 655
  • в пустинята
E ,как да не им искат бележки.Искат на всички.И спрете с това правителство ,че става смешно.Някой трябва да оправи бакиите на предишните. С магическа прьчка обаче няма да стане.
оооооооооо я стига,искат ама друг път.колко цигани взимат детски и колко посещават училище?????????всичко е измама,ясно ли ви е?в едно училище има по 10 души роми,а детски получава всяка циганка,направила съм си труда това лято да проверя,а не си пиша ей така думички за да ми мине вечерта.направи си труда да направиш справката и тогава се изказвай,защото статистиката е ужасяваща

# 656
оооооооооо я стига,искат ама друг път.колко цигани взимат детски и колко посещават училище?????????всичко е измама,ясно ли ви е?в едно училище има по 10 души роми,а детски получава всяка циганка,направила съм си труда това лято да проверя,а не си пиша ей така думички за да ми мине вечерта.направи си труда да направиш справката и тогава се изказвай,защото статистиката е ужасяваща
Много ми е интересно как точно си я направила таз справка  Crazy

# 657
Казвам го защото като бях сега да си подавам молба вьрнаха две циганки.  Децата им нямат бележки за ваксини. Без да ходят на училище и без да имат ваксини няма да взимат детски.Сега може още да има някоя,която да ги изльже социалните ,но скоро няма да могат.

# 658
  • Mediterraneo
Направила проверка, грънци! Така се прави подобна проверка, говорим както винаги наизуст  Tired И за ваксините искат, и за училище. Няма минаване между капките...

# 659
  • в пустинята
Направила проверка, грънци! Така се прави подобна проверка, говорим както винаги наизуст  Tired И за ваксините искат, и за училище. Няма минаване между капките...
грънците са на пазара,не във форума.как съм направила справката не е ваш проблем.фактите са на лице.направете я и вие за да видим после какви грънци ще показваме.ИМАМ СИ ВРЪЗКИ ГОСПОЖА.

Общи условия

Активация на акаунт