Получихте ли семейни добавки за деца/детски/този месец?-18

• 54 731
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
  • София
   ТЕЛК   се  изплаща   заедно  с  детските  надбавки  и  интеграцията  . Към  края  на  месеца  , аз  ги  получавам  напоследък  чак  на  1  число  на другия месец.

# 676
Здравейте,им а ли мами които осше не са си получили интеграционните?Става въпрос за района на Търговише.Зашото нашите оше ги няма.Благодаря предварително.

# 677
  • Fort Worth, TX
   ТЕЛК   се  изплаща   заедно  с  детските  надбавки  и  интеграцията  . Към  края  на  месеца  , аз  ги  получавам  напоследък  чак  на  1  число  на другия месец.
А тези интеграциони пари еднократно ли са или всеки месец, че аз нещо не доразбрах, когато бях в социалните.Те дори бяха забравили да ми кажат за тях и ми се обадиха да ми кажат, та се връщах за втори път.

# 678
А тези интеграциони пари еднократно ли са или всеки месец, че аз нещо не доразбрах, когато бях в социалните.Те дори бяха забравили да ми кажат за тях и ми се обадиха да ми кажат, та се връщах за втори път.
не,не са еднократно ,а всеки месец се изплащат до явяването на нов ТЕЛК,след това с решението пак се ходи до социалните и така,постоянно.Моя син е с телк за 2 години,сега като минем пак телк с новите документи се отива в социалните

# 679
  • Fort Worth, TX
Благодаря много  bouquet.Ние сме на 100% за една година, сега ни предстои радикалната операция и догодина като ни пратят писмо от Телк, ще видим дали ще имаме право за Телк отново.

# 680
моето детенце е с ТЕЛК от юли месец, а в решението пише да се счита  от април за колко ли месеца ще ги изплатят?

# 681
  • Mediterraneo
Здравейте,им а ли мами които осше не са си получили интеграционните?Става въпрос за района на Търговише.Зашото нашите оше ги няма.Благодаря предварително.

За кой месец говориш? За август още на никого не са превели.

моето детенце е с ТЕЛК от юли месец, а в решението пише да се счита  от април за колко ли месеца ще ги изплатят?

Би трябвало от април да ти ги изплатят със задна дата.

# 682
Да попитам - понеже вече имам първокласник, а подавах документите за детските преди 2 месеца, сега трябва ли да вземем бележка от училището някаква - че ходи редовно, и в кое училище е.... за не ми спрат детксите?

# 683
Понеже от социалните ми казаха че вече нищо на зад не се изплаща. Благодаря.

# 684
Ted_ cat, да трябва да представиш бележка до края на октомври

# 685
Petia.y , благодаря много!
Аз звъних на социалните, но никой не ми вдига и мислех да търча до там по някое време.
Значи имам време и ще мина някой ден през училището за бележка.

# 686
  • София
Ted_cat ,
Щом получаваш детски, значи сте с доход под 350 лв. на човек и имаш право на еднократна помощ за първокласник. Срокът за нея е докрая на септември, така че побързай, ако не си подала  Peace

# 687
Не съм подала, но и няма да подам  май... много документи има да се набавят, а в момента не мога и един ден да отсъствам от работа. Иначе знам за помощта.

# 688
  • София
Ти си решаваш, но документите са почти същите, като за детските надбавки:

1. удостоверения за брутните доходи на двамата родители за 12 месеца назад
2. удостоверение от училището, че детето е записано за първи път за първи клас
3. копие от акта за раждане на детето
4. копие от личните карти на родителите
5. молба-декларация и декларация за личните данни, които ви ги дават на място да попълните

# 689
Благодаря много  bouquet.Ние сме на 100% за една година, сега ни предстои радикалната операция и догодина като ни пратят писмо от Телк, ще видим дали ще имаме право за Телк отново.
Дано не Ви трябва вече и всичко да е наред с детенцето,но за деца поне във варна не пращат писма за повторно яваване на телк преди да изтече стария 3месеца по  рано ние ходим и подаваме молба за явяване,просто като инфо ти казвам

Общи условия

Активация на акаунт