Отговори
# 75
Здравейте, отново.
Не искам да обидя никого, но от тези спорове, аз нямам нужда..Sad Обърквам се все повече  Confused
Повярвайте, това не е неблагодарност към някого от вас, но какво да сторя..Sad

Аз попитах малко по-надолу, но се разми в по-големия спор, дето се разрази. Та направи ми впечатление, че споменаваш няколко пъти, че си сама в тези неща. И те питах защо. В смисъл ако имаш семейство, съпруг или приятел би могла да споделиш колко си разтревожена с него. Все пак близък човек е. Не е срамно, че си разтревожена в края на краищата. Защо сама да преминаваш през този труден момент?

# 76
Delusion, отвори си очите! Човек може да научи по нещо от всеки - нещо, което не е знаел, което не е могъл да види преди това.  Peace  Грешка? Но защо я има тази грешка? Каква е причината? За всичко има причина ... Заради това ти казах да не отговаряш. Опитай се да погледнеш на нещата от друг ъгъл!  Peace

И наистина - споровете тук вече са излишни (вярвам и досадни за повечето потребители). Навсякъде се опитваш да убедиш всички в това, което вярваш! Защо? Не можеш! А и не е нужно!!! Не трябва!!!!!

Всеки има своите истини и своите пътища. Приеми го!!!  Stop

# 77
Delusion, отвори си очите! Човек може да научи нещо от всеки.  Peace  Грешка? Но защо я има тази грешка? Каква е причината? За всичко има причина ... Заради това ти казах да не отговаряш. Опитай се да погледнеш на нещата от друг ъгъл!  Peace

И наистина - споровете тук вече са излишни. Навсякъде се опитваш да убедиш всички в това, което вярваш! Защо? Не можеш! А и не е нужно!!!

Всеки има своите истини и своите пътища. Приеми го!!!

Никого не убеждавам- само информирам да си прави сметката този който не е чел и не знае тези неща. Ако погледна под друг ъгъл мога да предположа че има получен откат за лошо свършена работа.

# 78
Споменаваш, а който се интересува, ще намери начин да получи нещата, които казваш (ще чете подобни книги, ще се "рови" в Интернет, ще ти пише ЛС, за да му доразясниш и т. н.). Няма нужда на някого да се подава информация, която той не желае и която ще игнорира. Няма полза ... Или може би има ... Но човек трябва да знае къде да спре, дори и да е убеден, че притежава Знанието, което е Истината, а другите не го разбират ...

И ние не знаем всичко и не всичко, което знаем е точно такова, каквото мислим, че е. Ние сме никои.

П. С. Не съм срещу теб - наистина. Но спирам с този "спор" до тук, защото за мен той изчерпва смисъла си точно тук.

# 79
  • София
??
Остави я да си вярва ли прочетох??
Ами добре. Много ви здраве щом обичате да ви баламосват оптимистично. Понякога истината е гадна, но все пак е вярна. Като ви е кеф, виждайте само хубавото - няма по-лесен начин да станеш неадекватен Wink
забавлявайте се. делужън затова е тук  Sunglasses
едит: подписът ми да се чете гузен негонен бяга. или пак да замижам и да се престоря, че няма майки-идиотки?
Не, прочете остави я да вярва.Остави я да вярва, че сестра й ще оздравее и че  майка й няма да се разболее, остави я да вярва, че с молитви или други методи им помага поне малко.
Не знам дали знаеш колко безпощадно опустошително е да се чувстваш безсилен пред болката на най-близките си.
Тя има нужда от подкрепа, не от размахване на пръст или сваляне на земята. След всичките й проблеми, тя не само е на земята ами и под нея и само вярата може да я закрепи да не потъне. Реплики от сорта на Това е живота не действат в тези ситуации.

Детето ми не е идиотче,  а такова нещо във форум за майки е откровена провокация.

# 80
Никой не може да разкъса нечия аура така добре, както самият й притежател. Погрешни решения, неправилни мисли, упорство в грешна посока и хоп!, знаците зачестяват. Днес дребно нещастийце, утре по-солидно и така нататък, докато сигналите за отклонение от пътя не ни извадят очите. Има хора, които разчитат правилно табелите край житейския си друм и други, които не могат. Или не искат. Случващото се във вашето семейство лесно може да се обясни не с магии и аури, а с далеч по-простичка истина - лоши хора с лоши постъпки или пък добри хора, но безсилни да владеят живота си. Не се занимавай с баби и лели - помагай, доколкото можеш, но помни, че това са техните животи и съдби, които не те касаят по никакъв начин. Дори всички в рода ти, до десето коляно назад, да са измрели от инсулти, това пак не означава и грам, че с теб ще се случи същото. Човек се разболява най-вече когато е нещастен и когато е стаил обиди, гняв, болки, разочарования, страхове и злоба - нормално е майка с наранена душа да нарани душата на детето си, предавайки му и механизма на болестите си, за това дори не са нужни общи гени. Запази здрав разум, не се поддавай на бабини деветини и не търси контрола върху живота си извън себе си - ти си тази, от която зависят твоите неща, и сестра ти е тази, от която зависят нейните.

# 81
Никой не може да разкъса нечия аура така добре, както самият й притежател. Погрешни решения, неправилни мисли, упорство в грешна посока и хоп!, знаците зачестяват. Днес дребно нещастийце, утре по-солидно и така нататък, докато сигналите за отклонение от пътя не ни извадят очите. Има хора, които разчитат правилно табелите край житейския си друм и други, които не могат. Или не искат. Случващото се във вашето семейство лесно може да се обясни не с магии и аури, а с далеч по-простичка истина - лоши хора с лоши постъпки или пък добри хора, но безсилни да владеят живота си. Не се занимавай с баби и лели - помагай, доколкото можеш, но помни, че това са техните животи и съдби, които не те касаят по никакъв начин. Дори всички в рода ти, до десето коляно назад, да са измрели от инсулти, това пак не означава и грам, че с теб ще се случи същото. Човек се разболява най-вече когато е нещастен и когато е стаил обиди, гняв, болки, разочарования, страхове и злоба - нормално е майка с наранена душа да нарани душата на детето си, предавайки му и механизма на болестите си, за това дори не са нужни общи гени. Запази здрав разум, не се поддавай на бабини деветини и не търси контрола върху живота си извън себе си - ти си тази, от която зависят твоите неща, и сестра ти е тази, от която зависят нейните.

Абсолютно съм съгласна!

А това, че ни се случва нещо лошо е, защото все някога сме постъпили не така, както е трябвало (или защото майката е предала негативната на гласа на децата и т. н.).  Peace

И не че е "възмездие", а "причина-следствие".

# 82
Споменаваш, а който се интересува, ще намери начин да получи нещата, които казваш (ще чете подобни книги, ще се "рови" в Интернет, ще ти пише ЛС, за да му доразясниш и т. н.). Няма нужда на някого да се подава информация, която той не желае и която ще игнорира. Няма полза ... Или може би има ... Но човек трябва да знае къде да спре дори и да е убеден, че притежава Знанието, което е Истината, а другите не го разбират ...

И ние не знаем всичко и не всичко, което знаем е точно такова, каквото мислим, че е. Ние сме никои.

П. С. Не съм срещу теб - наистина. Но спирам с този "спор" до тук, защото за мен той изчерпва смисъла си точно тук.

Не знаех че споря с някой и не съм чула авторката да не желае да слуша тези неща. Тя се съмняваше точно за магии и аз и разяснявам какъв е начинът да премахне такава ако има. Никакви църкви! Магия се разваля само по магичен начин. А когато църква и магия се съчетават нищо в крайна сметка не излиза.

Знаеш ли много често във фалшиви ритуали има смесване на божестена и сатанинска атрибутика. Или в заговор с молба към демони накрая ще срещнеш "Амин" Laughing Сто процентна гаранция че абсолютно нищо няма да стане. Няма да работят две противоположни сили в съюз.

# 83
  • София
Здравейте, отново.
Не искам да обидя никого, но от тези спорове, аз нямам нужда..Sad Обърквам се все повече  Confused

Делюжън, ето къде авторката помоли да се спрат тези спорове, но ти си заета да защитаваш всячески гледната си точка докато всички не се откажат от тяхната.

# 84
Здравейте, отново.

Делюжън, ето къде авторката помоли да се спрат тези спорове, но ти си заета да защитаваш всячески гледната си точка докато всички не се откажат от тяхната.

Да си моли колкото ще авторката-  аз не мога да слушам пълни глупости от някои хора без да опонирам. Като не и харесва, да си закрие темата.

# 85
Delusion ще ме умориш с твоите магии!Толкова силно вярваш в тях,че..Но маските съм чувала,че носят нещастие.
За Merilin80-напълно те разбирам,но вярвай в доброто!Вярвай,че твоите починали близки подкрепят теб и сестра ти!Вчера случайно четох една много хубава статия:
Медитация за лекуване на орган-намерих и линк към нея http://www.self-help.bg/wellness/mind-detox.html

А за метълът дето писа,че майките сме идиотки.Човеко, тук пишат сумати жени, които не са майки разбери!Ти трябва ли да си идиот сега,че написа такова нещо?!

Последна редакция: чт, 29 юли 2010, 17:58 от Bla Bla

# 86
Здравейте, отново.

Да си моли колкото ще авторката-  аз не мога да слушам пълни глупости от някои хора без да опонирам. Като не и харесва, да си закрие темата.

леле! Мисля, че беше по-важно да помогнеш на човек в беда, отколкото това да опонираш. Оценявам написаното от всички. Просто исках точни отговори. Заради това помолих да се спрат споровете..обърквах се все повече..
Съжалявам, ако съм обидила някого!

# 87
  • София
Здравейте, отново.

По някога се чудя от какъв език разбираш??? Тя пусна темата за подкрепа, за съвет и за добра дума. Като искаш да кажеш нещо, съвсем не по нейния проблем - пусни си тема и опонирай колкото си искаш. От къде накъде от собствените си нарцистични подбуди ще й отнемаш на нея утехата в тоя момент?

# 88
MERILIN,никой не си обидила.Хич да не ти пука,на някой хора им липсват първите 7години.Пък и нямат шансове да ги наваксат.

# 89
Мерилин и аз мисля като crazy_chick !
Прегръщам те!
Не обръщай внимание на тези, на които не си струва!
И не се чувствай едва ли не виновна,че си поискала помощ!!!

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Кураж !!!

Общи условия

Активация на акаунт