SUPERNATURAL - Is it September yet?

• 30 625
  • 672
  •   1
Отговори
# 495
Мерси за welcome - а , Злата Hug Hug Hug You are too kind for a name like that Mr. Green

Aх този Миша!!! Започва да ми харесва все повече и повече... Ще бъде забавно да го видим накъде ще тръгне в новия сезон...  Аз честно казано имам доста големи очаквания (още повече като чета всички спойлери, идеи и интервюта), но предпочитам да си охладя страстите и да изчакам търпеливо без много предварителни изперквания Grinning

Иначе каквото и да е, поне Tренера ще е там и както чувам ще се случват доста романтични неща около него  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Чух нещо и за смяна на възрастовата категория и в едно интервю обещаха, че ще наблегнат на горещите сцени - А ДАНО! Grinning Grinning Grinning

A, да... Кой друг освен мен иска от този пудинг  smile3521 smile3521 smile3521

Пудинга изби рибата отвсякъде,постояно си го спомням и се хиля самичка  Joy Joy Joy

# 496
O-o-o, galina, и ти имаш доказателствена ‘снимка’  Wink като моята (третата от подписа ми)?! Поздравления! Само че си се превърнала от ‘мотика’ в ‘лопата’  Joy ?

PS. Прочетох за стария ти аватар – жалко че съм го изпуснала Cry ...

PPS. А-а-а, за малко да забравя – благодаря за smile3507-снимките на Дженсън  bouquet ... Ако беше Ди-й-йн – еха-а-а или по-скоро и-и-ха-а-а...

Winch_Whench,
Оценявам ‘ОГРОМНАТА’ ви саможертвата – твоята и на многото други кандидат-Импала-спасителки! Случайно да ви присърбяват плешките отвреме-навреме People Angel? Само да не залитнете към второто ‘идеологично течение’ – описано от Злата Heart Eyes ето тук – че-е-е  smile3540 … Шегувам се Whistling ...

prissson,
Благодаря че сподели нарисувания Сам – страхотен е. Поздравления и лично за теб заради клипчетата ти – продължавай все така!

beep_one,
Добре дошла!

# 497
  • # супернатурална #
Ха добър ден!
Абе знаех си аз, че тази сцена(със сервитьорката) не съм я гледала, такова нещо не може да се забрави Laughing Наистина, защо са я изрязали, тия хора нямат сърца Crossing Arms
Импалка, това ли имаш впредвид

Ето, сега нищо не си изпуснала Laughing
Мотика, лопата, нож- к'во да е, стига да съм в близост до съвършенството.
И ти не си за ожалване Joy

Да не забравя, beep_one,  Hug, кажи с кой от братята да те поздравим за добре дошла (или и със двамата Rolling Eyes)

# 498
Ми, не знам това ли имах предвид, ‘щото въобще не знаех за какво става въпрос  hahaha . Благодаря че ме осветли – спокойна съм вече, че не съм изпуснала ни-що. ‘BULLETPROOF’, а?

Много ти благодаря и за снимката – има ‘ме’ на цели три места. Само една от четирите уинчестърски ръце не е заета с мен, но тук Злата знае най-добре Mr. Green ...

A! Как да не съм за ожалване !!! Ня’къФ ‘Додж’ ще ми се мотае! Изневяра newsm66 !

PS. Страхотен нов аватар и на Red Sonja. Честит!

PPS. Извинете ме за много накъсания пост – като на обгазено и хълцащо/кихащо водно конче, но ще вляза пак в ритъм, все някога...

# 499
  • UK
Ей този сайт ( http://www.jaredpadaleckisass.com ) ми върна вярата в човечеството.  Laughing  Laughing
Impala, благодаря ти за смеха в този горещ ден.  Laughing Особено клипчето на главната страница го гледах поне десет пъти, песничката е върха просто.  Laughing

# 500
  • # супернатурална #
М-да, имам си фаворит Laughing

# 501
Ехе, не бях се смяла така от седмици Simple Smile Импала, много ме накефи поста ти, гарантирам ти, че онази кампания, за която Злата спомена, със сигурност има доста последователки, а второто й еретично течение направо се е превърнало в мощна вълна, която заплашва да залее самарянското начало в първата идея и изцяло да измести фокуса върху извършване на съответните действия Twisted Evil Twisted Evil "във", "върху" и т.н. корпуса на милата ни колица! Wink Mr. Green
November_rain, сайта с "The Shrine of Jared Padalecki's Ass" е голям смях! Присъединявам се към мнението на Трейси и Саманта Ферис, че Д-то Джаредово си е направо Buletproof и позавиждам малко, че са го виждали от близо. Аз не бих отказала да пощипна и Дженсъновото Д, ако и да не е чак толкоз "булетпрууф", пак става! (И още как!!!) Grinning
Галче, призивът, че искаме и "Джаред да порита футбол" си има още един последовател в мое лице, макар и да се броя за маракански ултрас, който от време навреме наднича и в градината  Wink A за клипчето с изрязаната гореща сцена на Сам и барманката от 5 сезон, направо мисля да пиша протестна нота на сценаристите воглаве с Крипке!! – Срам и позор как може да изрежат подобна сцена и да лишат жадните тълпи от зрителки от подобна гледка!

Не знам за вас, но на мен Дженсън/Дийн и облечен и съблечен и всякак мноооого ми харесва Heart Eyes

Да ви уведомя само, че остават 29 дни и няколко часа...http://teamfreewill.net/s6pcd/ и да ви поздравя с това: http://www.youtube.com/watch?v=G-FvZ4Rp7N0 - за Мараканки, a това за градинарките: http://www.youtube.com/watch?v=Uu5kUMohpoo

Последна редакция: чт, 26 авг 2010, 21:01 от Dana_Scully

# 502
Аааа november_rain този сайт е страшен  Grinning

Това е от конвенцията в Чикаго от 16 ноември 2008г. когато Джаред се препъна и после когато Дженсън влезе имитирайки го се просна на пода.

И разбира се Джаред не закъсня с коментара си: "Последното стъпало е убиец!"
Това ме разбива и често го слагам в клиповете си, но някой хора не знаят, че Дженсън го направи нарочно и затова не разбират шегата в цялата ситуация.
Къде ли не търсих видео на момента с Джаред. Ако някой случайно попадне на него нека даде линк. Ще му бъда много благодарна!!!

# 503
Привет! Отдавна не съм се мяркала насам. Гледам, не скучаете Mr. Green
Искам и аз Джаред shirtless пък!

Малко остава, по-малко от месец Crazy Сега пак започвам да преговарям 5-ти сезон...

Галче, поздравления, страхотно си го измислила - "Мотика за твоето рамо" Joy Joy Чудесно е!

Импала, скъпа, благодаря за комплимента, но след като вчера гледах "Twilight Saga: Eclipse" реших да си сменя аватара, да не ме объркат с някоя bloodsucking bitch, щото няма да го понеса. Mr. Green Иначе много си го харесвам стария (Изи ми го избра) и като попремине манията пак смятам да се върна към него.

П.П. Добре дошли на всички нови фенки!

# 504
  • # супернатурална #
Сонче, тъкмо това бистрим в ФБ, даже избрах спорт за изявата-плуване.
Аз на преговора съм на 2/8, трябва да се стягам, че то не остана Laughing

# 505
Сонче, добре дошла и от мен, поздравления и за новите попълнения, забравих да спомена.

Сонче, тъкмо това бистрим в ФБ, даже избрах спорт за изявата-плуване.
Аз на преговора съм на 2/8, трябва да се стягам, че то не остана Laughing
Аз много изостанах с преговора и съм на средата на 3 сезон. Въпреки че смятах така да ги разпределя, че да гледам Swan Song в петък на 24.09, май няма да съм докарала дотам и ще попрескачам. Simple Smile Направо си прося наказание от Тренера задето не тренирам постоянно Supernatural летен маратон. Wink

# 506
Ехеехх, усещам сериозно присъствие на Джаред и мисля, че Тренера ще почне да ревнува вече и накрая Dana ще го отнесе, защото и без това нали си плаче за наказание  smile3521  Ако може и аз да позакача от наказанията, няма да се оплача  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Или пък дайте да умилостивим Тренера с малко

и да си направим едно crazy-ass парти

А докато Мараканки празнуват, все някой ще трябва да се погрижи за Баш Градинаря  Flutter Flutter Flutter ...  И ето ви мир на земята Grinning

ПП: И да - Prissson бравос за супер яките клипове  Hug Отдавна се каня да го напиша, да ми се невиди Grinning

Последна редакция: чт, 26 авг 2010, 23:00 от Winch_Whench

# 507
Я да ви поздравя с едно ДОБРО УТРО още от сега!

А за да е весел денят ви, предлагам и това:
1. http://www.youtube.com/watch?v=XzRzjzqHMxo&feature=player_embedded Queen - Good Old-Fashioned Loverboy
2. http://www.youtube.com/watch?v=XzRzjzqHMxo&feature=player_embedded Toy Soldiers
3. http://www.youtube.com/watch?v=81Doc9mQaow Love the way you lie

# 508
  • # супернатурална #
Айде поздравче и от мен:

# 509

... а най-вероятно ще се озоват ‘под’ – Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ...

Общи условия

Активация на акаунт