SUPERNATURAL - Is it September yet?

• 31 807
  • 672
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте!
Gag reel клипчетата ме срутиха от смях  Joy А Дженсън, танцуващ като Майлкъл Джексън мога да го гледам цял ден.

Хей, Дейна... В Замунда има качен първи сезон в DVD-формат. Има също и неизлъчвани/изрязани сцени, както и забавните моменти.
Дай линк, моля!  Praynig

Освен новия ангелчо Балтазар, ще видим и стария си познайник Рафаил.

Източник

Ех, шегаджийки! Да ви кажа ли моя сценарий? Сам, Дийн и Едуард (от "Здрач", не от следващите ) ловуват заедно smile3534

Галче, момиче мило, това нивгаш няма да го видиш на екран, освен ако ти лично не финасираш подобен филмов проект. Mr. Green Освен това такъв лольо като Ед няма никакъв шанс да си пасне с Дийн и Сам, че чак пък и да ловуват заедно. Отгърмяли са го в секундата, в която го видят.  Mr. Green

# 211
  • # супернатурална #
Ей, не спряхте да се ядете с Едуард и това си му е! Щом толкоз не можете да го гледате, прибирам си го в къщи и правя график да не се засече с братята, да не стане кой-кого, а Галчето валат. Laughing

# 212
И на мен танцуващият Дженсън ми е любимо. Wink Но и целувката между Боби и Краули не е за изпускане Joy Нямам търпение да стане 7.09 - искам вече да излезе официалния gag-reel Wink

Доколкото се чува от спойлерските канали, ангелите ще го раздават доста пост-апокалиптично този сезон - ще има такива, които ще се разбунтуват срещу новия шеф на парада - Кастиел, ще има такива, които ще го подкрепят... интересна драма ще се завърже и там, а нашето момче Кас май ще го играе раздвоен дали да продължава да помага на хората и в частност на Сам и Дийн.
Интересно дали ще развият нещо в посока това да разберем какво се е случило с Мери и Джон (направо не смея да се надявам да върнат Джефри Дийн поне за един епизод Praynig ).

Ей, не спряхте да се ядете с Едуард и това си му е! Щом толкоз не можете да го гледате, прибирам си го в къщи и правя график да не се засече с братята, да не стане кой-кого, а Галчето валат. Laughing
Чудесна идея - прибирай го някъде и повече не го пускай да броди насам-натам. Wink Joy (Не се сърди, ама темата е: Are you watching Supernatural, което по презумпция изключва всякакви любови, питаени към вампири, таласъми, караконджули, върколаци и друга подобна свръхестествена гад! )  Twisted Evil

# 213
Хей, Дейна... В Замунда има качен първи сезон в DVD-формат. Има също и неизлъчвани/изрязани сцени, както и забавните моменти.
Дай линк, моля!  Praynig

http://DMCA-removal-from-Google/browse.php?search=supernatural&a … 20&incldead=1       Зло, душко... Това е всичко в DVD формат

# 214
Извинявай, а кое точно е забавните моменти, защото на мен това ми прилича да са отделни епизоди от сезон 1. Първите два сезона съм ги теглила от Арената, затова не знам тук какво са качили - едва впоследствие открих, че Папи2000 е моят човек! Wink

Разбрах как действа - коригирам се. Wink Мерси за линка, мисля да ги дръпна, само българското озвучаване дразни доста, но може да се гледа и без него. Wink

Последна редакция: нд, 08 авг 2010, 16:19 от Dana_Scully

# 215
  • # супернатурална #
Аз не разбрах. newsm78Трябва ли да дърпам цяла серия или може само забавните моменти.

# 216
Аз не разбрах. newsm78Трябва ли да дърпам цяла серия или може само забавните моменти.
Галче, няма как да издърпаш само забавните моменти - те са чак в шестия диск заедно с последните няколко епизода.
Освен това озвучаването е на български и аз поне не намерих начин да го махна, а доста дразни. Епизодите както са с оригиналните гласове на актьорите са по-готини, а гаг-рийл-а можеш винаги да го гледаш в ЮТЮБ. Wink

# 217
Единственото предимство е, че забавните моменти са с много добро качество и се намират на диск 06, както и интервю с екипа и момчетата. На всеки диск има по 4 серии и изрязани моменти, които не сме гледали в сериите. Може да ги пропуснете, може и да ги прегледате.... Личен избор...  На мен ми беше интересно, затова ги дръпнах и после изтрих ненужното. Иначе сериите дублирани на български и на мен ми се струват ужасни, най-малкото не чуваш гласа на момчетата, интонацията и прочие !

Дублирани са само сериите... Забавните моменти, както и изрязаните сцени са си чисти, с оригиналното аудио.

Последна редакция: нд, 08 авг 2010, 16:57 от didiwitch

# 218
  • UK

Освен новия ангелчо Балтазар, ще видим и стария си познайник Рафаил.

Източник

Teenage mutant ninja angel! Grinning

Това, че някои ангели ще се джафкат с Кастиелчо беше ясно още откакто се разбра, че той ще е новият шериф там горе. В едно интервю от ComicCon, Миша го попитаха как ще се развие приятелството между Кастиел и Дийн, и той каза нещо от рода, че ще е "много заплетена връзка". Laughing
Аз всичките gag reel-ове за предишните 4 сезона съм си ги гледала в ютуб. Там си ги има качени с идеално качество, нито има изрязани неща, а и се чуват гласовете на Дженсън и Джаред. Simple Smile Твърдо против българският дублаж съм - колко много мои любими сериали са били безсрамно скапвани така, ужасно е. Simple Smile

# 219
  • # супернатурална #
Ок, мерси, ще дърпам. Пред възможността да не разбера почти нищо или да слушам дублажи, избирам второто. Ето тук има забавни моменти със субс. Още веднъж-мерси, prissson!
http://www.vbox7.com/byuser:prissson?q=Funny+Moments&page=1

# 220
Аз всичките gag reel-ове за предишните 4 сезона съм си ги гледала в ютуб. Там си ги има качени с идеално качество, нито има изрязани неща, а и се чуват гласовете на Дженсън и Джаред. Simple Smile Твърдо против българският дублаж съм - колко много мои любими сериали са били безсрамно скапвани така, ужасно е. Simple Smile
Напълно съгласна. Даже като ги даваха по 7 дни върло се възмущавах и са ме питали как така може да харесвам сериала, а да не харесвам, когато говорят на български. Ами не харесвам и това си е - да не говорим, че беше преведен нескопосано все едно аз съм го правила и то без да се напъвам много-много, а и озвучителите не се мъчеха да вкарват каквато и да било интонация - просто си четяха репликите по възможно най-сухарския начин.
Иначе за доброто качество на гаг-рийл-а съм съгласна, не съм дръпнала всичко, за да видя какви точно са изрязаните моменти и да преценя и за тях дали сме ги гледали или не, макар че трудно има нещо, което да е качено в Ютюб и да не сме го прегледали и коментирали тук.

# 221
Ето тук има забавни моменти със субс. Още веднъж-мерси, prissson!
Няма защо  Wink Но превода не е идеален (бих казала на моменти доста зле) Мерси все пак че ми правиш реклама на клиповете  Grinning

# 222
Ето тук има забавни моменти със субс. Още веднъж-мерси, prissson!
Няма защо  Wink Но превода не е идеален (бих казала на моменти доста зле) Мерси все пак че ми правиш реклама на клиповете  Grinning
Точно превода им е хубав на клиповете - браво, че си се занимавала да го направиш Wink Hug

# 223
(Не се сърди, ама темата е: Are you watching Supernatural, което по презумпция изключва всякакви любови, питаени към вампири, таласъми, караконджули, върколаци и друга подобна свръхестествена гад! )  Twisted Evil
Ти сега върколаците ги остави на мира, нали само Едчо го ръфахме  Mr. Green. То верно, че по-принцип сме против свръхестествените гадове, ама отвреме на време подтичваме с глутницата  Blush.

Спасое большибо! (както се казвме ние рускоговорящите  Wink) Черпя те с този Дийн   bouquet

И аз като november_rain съм твърдо против дублажа. Naughty

# 224
(Не се сърди, ама темата е: Are you watching Supernatural, което по презумпция изключва всякакви любови, питаени към вампири, таласъми, караконджули, върколаци и друга подобна свръхестествена гад! )  Twisted Evil
Ти сега върколаците ги остави на мира, нали само Едчо го ръфахме  Mr. Green. То верно, че по-принцип сме против свръхестествените гадове, ама отвреме на време подтичваме с глутницата  Blush.

Тц, тц, тц е пък от тебе точно не очаквах такава забележка Naughty Да не би да сме тийм Джейкъб и аз да не знам? Аз на пръв поглед го бях харесала върколакчето, ама на втори си казах, че при първия трябва да съм била нещо пияна... :oooh:
Иначе единствения истински върколак, на който няма да простя е Хю Джакман:

Тъкмо гледам "Деца на килограм" по БиТиВи - що не казвате, че и Суперменчето играел там? Grinning

P.S. Злата, този Дийн, който си го дала за подарък на Диди е страхотен! Heart Eyes

Последна редакция: нд, 08 авг 2010, 21:31 от Dana_Scully

Общи условия

Активация на акаунт