PhytoCode

• 64 694
  • 753
  •   1
Отговори
# 150
Отнема време да се пренастроят ...навици и  нагласи, наслоявани с години.Аз също в началото си мислех ,че органичните шампоани, тъй като не се пенят, няма да ми зимият добре косата.Но не е така.Действат си продуктите.

# 151
   Здравейте, момичета.Искам да се включа и аз в обсъждането на  прекрасните продукти  на PhytoCode.Първо да се извиня на Юлия за забавеното включване, но дълго време отсъствах, а след това имах доста ангажименти.Това пък беше в плюс, че ползвах продуктите в продължение на 2 месеца и сега споделям с вас моето мнение.Ще коментирам нещата, които съм ползвала аз-почистващ и хидратиращ тоник, матиращ и хидратиращ крем за лице-20+, крем за защита клетките от стареене 35+,   крем срещу хормонално стареене на кожата 45+ и крем за туширане на бръчки 45+.Сега уточнявам, че съм на 41 години, кожата ми е мазна, но съм във времето, когато започват промени в хидратацията, отпускането , еластичността.Тоникът е перфектен-не съм ползвала подобен продукт с това предназначение да ми пасне така добре, въпреки че съм опитала доста. Тоници на други марки или ми пресушават кожата или след тяхното нанасяне изглежда лъскава.Този на PhytoCode се оказа чудесен, казвам ви го напълно откровено и като потребител, а и като химик.Използвам го по всяко време и сутрин преди нанасяне на крем, и вечер, а и през деня, ако почувствам, че кожата ми е замърсена(свързано е със запрашеност в работата ми).Когато започнах да опитвам кремовете реших да опитам с 25+, времето беше топло, в началото на август.Кремът се оказа чудесен за дневна грижа,  кожата не отделяше много себум и беше приятно матирана, без да я усещам опъната и суха.Когато времето започна да се променя, включих в употреба и останалите кремчета.Кремът 35+ съм използвала най-кратко, въпреки че точно той е за моята възраст.Причината за това е, че след нанасянето му кожата започва прекалено да се хидратира, не зная причината, предполагам че е вид  реакция на моята кожа, но избиват капчици вода и спрях да го използвам-ще направя допълнителна консултация, за да уточня какво точно се случва.Веднага посегнах към кремовете за 45+, те ми понасят идеално, единият използвам повече като нощна грижа, а кремчето за туширане за дневна.Независимо от коя серия са, кремчетата са флуидни, нанасят се изключително лесно, попиват бързо и са много икономични.Не изискват при нанасяне кожата да се опъва и малтретира.Това определено е козметика, която заслужава да и се радваме като потребители.Искам още много неща да споделя, но поста стана много дълъг и ще ви е досадно да го четете.Ако мога, ще отговоря на въпроси отправени към мен за  използваните кремчета.Пожелавам от сърце успех  на създателите на този страхотен български продукт, а вие момичета да намерите своята козметика в сериите, както се случи с мен.

# 152
antoanka, това за капчиците, което описвате аз го получих с друг крем Rolling Eyes, цялото лице ми избиваше влага, беше НА, уж анти ейдж, за млада кожа.

Сега ползвам серията 35+ Phyto Code, почти два месеца, много добре ми пасна, кожата ми е по скоро  към суха.

# 153
  Здравейте, момичета.Искам да се включа и аз в обсъждането на  прекрасните продукти  на PhytoCode.Първо да се извиня на Юлия за забавеното включване, но дълго време отсъствах, а след това имах доста ангажименти.Това пък беше в плюс, че ползвах продуктите в продължение на 2 месеца и сега споделям с вас моето мнение.Ще коментирам нещата, които съм ползвала аз-почистващ и хидратиращ тоник, матиращ и хидратиращ крем за лице-20+, крем за защита клетките от стареене 35+,   крем срещу хормонално стареене на кожата 45+ и крем за туширане на бръчки 45+.Сега уточнявам, че съм на 41 години, кожата ми е мазна, но съм във времето, когато започват промени в хидратацията, отпускането , еластичността.Тоникът е перфектен-не съм ползвала подобен продукт с това предназначение да ми пасне така добре, въпреки че съм опитала доста. Тоници на други марки или ми пресушават кожата или след тяхното нанасяне изглежда лъскава.Този на PhytoCode се оказа чудесен, казвам ви го напълно откровено и като потребител, а и като химик.Използвам го по всяко време и сутрин преди нанасяне на крем, и вечер, а и през деня, ако почувствам, че кожата ми е замърсена(свързано е със запрашеност в работата ми).Когато започнах да опитвам кремовете реших да опитам с 25+, времето беше топло, в началото на август.Кремът се оказа чудесен за дневна грижа,  кожата не отделяше много себум и беше приятно матирана, без да я усещам опъната и суха.Когато времето започна да се променя, включих в употреба и останалите кремчета.Кремът 35+ съм използвала най-кратко, въпреки че точно той е за моята възраст.Причината за това е, че след нанасянето му кожата започва прекалено да се хидратира, не зная причината, предполагам че е вид  реакция на моята кожа, но избиват капчици вода и спрях да го използвам-ще направя допълнителна консултация, за да уточня какво точно се случва.Веднага посегнах към кремовете за 45+, те ми понасят идеално, единият използвам повече като нощна грижа, а кремчето за туширане за дневна.Независимо от коя серия са, кремчетата са флуидни, нанасят се изключително лесно, попиват бързо и са много икономични.Не изискват при нанасяне кожата да се опъва и малтретира.Това определено е козметика, която заслужава да и се радваме като потребители.Искам още много неща да споделя, но поста стана много дълъг и ще ви е досадно да го четете.Ако мога, ще отговоря на въпроси отправени към мен за  използваните кремчета.Пожелавам от сърце успех  на създателите на този страхотен български продукт, а вие момичета да намерите своята козметика в сериите, както се случи с мен.
Здравей Антоанка. Искрено се радвам на появата ти. Благодаря сърдечно на всички дами от форума, които съвсем доброволно и безвъзмездно тесваха новите продукти и писаха коментари, забележки и мнения. Искам да споделя, че тестове върху животни не са правени- за тези , които питат на сайта. Много се надявам да продължим заедно да създаваме нови  смислени полезнотийки.

Последна редакция: нд, 17 окт 2010, 16:16 от FDA

# 154
Единствено гелчето не ми харесва и то поради една единствена причина - не се пени Embarassed достатъчно, а аз не обичам непенливи гелове. Имам чувството, че не почистват добре Rolling Eyes

Аз пък искам да похваля специално гелчето. Не искам да изпадам в телешко умиление, но от години мия лицето си само с гел и пяна - този е качествено различен.
А това, че не се пени особено даже мисля, че е +
Гелът много си го харесвам и аз. По-добър пенител- мек, с перфектно измивно действие, недразнещ не съм ползвала, а и изобщо никой колега в БГ не използва. Не съм го срещала и в съставите на чуждите качествени продукти. Вероятно защото е нова разработка и е скъп.  Сега, надявам се разбирате защо писахме , че козметиката ни е различна....Съвсем умишлено съм направила по-малка пенливост, за да се отмива по-лесно и се харчи по-малко вода. Все пак като пътуваш не се знае с колко такава разполагаш. По-малката пенливост, не означава по-слабо измивно действие. За много дами, това е необичайно...надявам се след като опитат сами да стигнат до извода, кое е по-добро за тях.

Дами, уточнявам, че не поставям под съмнение ефективността на продукта Peace. Напротив - след измиване чувствам кожата си мека, хидратирана, успокоена. Осъзнавам, че чувството, което имам за непенливите гелове е погрешно, но от тийнейджърка ползвам по-пенливи гелчета. Както се казва в онази известна мисъл - "Човек обича свободата, но когато става дума за собствените му навици, той е роб". Та така и с моя милост Mr. Green, просто трябва да се "пренастроя" Wink.

FDA,   bouquetако не е проблем да издадеш информация от кухнята, би ли споделила ориентировъчно кога и какво ново може да очакваме като продукти  bouquet Ще има ли анти ейдж серум, околоочен "анти бръчки", маска за лице, ексфолиант?

# 155
Единствено гелчето не ми харесва и то поради една единствена причина - не се пени Embarassed достатъчно, а аз не обичам непенливи гелове. Имам чувството, че не почистват добре Rolling Eyes

Аз пък искам да похваля специално гелчето. Не искам да изпадам в телешко умиление, но от години мия лицето си само с гел и пяна - този е качествено различен.
А това, че не се пени особено даже мисля, че е +
Гелът много си го харесвам и аз. По-добър пенител- мек, с перфектно измивно действие, недразнещ не съм ползвала, а и изобщо никой колега в БГ не използва. Не съм го срещала и в съставите на чуждите качествени продукти. Вероятно защото е нова разработка и е скъп.  Сега, надявам се разбирате защо писахме , че козметиката ни е различна....Съвсем умишлено съм направила по-малка пенливост, за да се отмива по-лесно и се харчи по-малко вода. Все пак като пътуваш не се знае с колко такава разполагаш. По-малката пенливост, не означава по-слабо измивно действие. За много дами, това е необичайно...надявам се след като опитат сами да стигнат до извода, кое е по-добро за тях.

Дами, уточнявам, че не поставям под съмнение ефективността на продукта Peace. Напротив - след измиване чувствам кожата си мека, хидратирана, успокоена. Осъзнавам, че чувството, което имам за непенливите гелове е погрешно, но от тийнейджърка ползвам по-пенливи гелчета. Както се казва в онази известна мисъл - "Човек обича свободата, но когато става дума за собствените му навици, той е роб". Та така и с моя милост Mr. Green, просто трябва да се "пренастроя" Wink.

FDA,   bouquetако не е проблем да издадеш информация от кухнята, би ли споделила ориентировъчно кога и какво ново може да очакваме като продукти  bouquet Ще има ли анти ейдж серум, околоочен "анти бръчки", маска за лице, ексфолиант?
Мила kiora, работя по въпроса( по идея на pink rose  ) да направя пенлив гел за тяло и лосион след измиване с великолепен фин аромат. Предвиждаме  продукти около очи и  маска . . Ще се радвам да споделяш и оценяш всичко, което правим. Винаги ще е полезно.

# 156
  • София
    За дамите от София - вече можете да ни намерите в  -магазин Be Fit - Младост 1, бул. Йерусалим 6 и магазин " Здравословен живот" кв. Лозенец , жилищна група Южен Парк бл.27.
E,супер! newsm44
Този в Младост ми е близо. Дали имат мострички? newsm78

# 157
Да, оставили сме малки тестери, като така можете да разберете и пробвате консистенцията на кремчетата. Все още нямаме тестери, като единични опаковки

# 158
Мила kiora, работя по въпроса( по идея на pink rose  ) да направя пенлив гел за тяло и лосион след измиване с великолепен фин аромат. Предвиждаме  продукти около очи и  маска . . Ще се радвам да споделяш и оценяш всичко, което правим. Винаги ще е полезно.

FDA, страхотна новина Hug Очаквам с нетърпение Wink

# 159
пенлив гел за тяло и лосион след измиване с великолепен фин аромат. Предвиждаме  продукти около очи и  маска . . [/quote]
...и само още  и едно кремче за ръце и преминаваме към шампоаните и балсамите Laughing

Последна редакция: ср, 20 окт 2010, 05:44 от pergola

# 160
Да, определено искаме и шампоани, и балсами за коса Simple Smile а пък ако може и боя за коса ще е просто идеално   bouquet

# 161
  • София
Присъединявам се към очакващите единични опаковки.

Поздравления за ентусиазма и стремежа към добро качество на приемливи за българите цени.

Предполагам, че единичните опаковки също ще се продават и он лайн, защото вероятно в магазините в провинцията няма да има.... Sad

# 162
Мила kiora, работя по въпроса( по идея на pink rose  ) да направя пенлив гел за тяло и лосион след измиване с великолепен фин аромат. [/quote]
Боооже, това съм аз  Grinning. А ексфолианта за тяло, който със същото огромно нетърпение очаквам? Пропусна ли да го споменеш, FDA, или той изпадна от проекта? Между другото, и аз усещам липсата на добър крем за ръце. Е, намерих си един, ама струва 10 лв. за 50 мл.  #Cussing out

# 163
Мила kiora, работя по въпроса( по идея на pink rose  ) да направя пенлив гел за тяло и лосион след измиване с великолепен фин аромат.
Боооже, това съм аз  Grinning. А ексфолианта за тяло, който със същото огромно нетърпение очаквам? Пропусна ли да го споменеш, FDA, или той изпадна от проекта? Между другото, и аз усещам липсата на добър крем за ръце. Е, намерих си един, ама струва 10 лв. за 50 мл.  #Cussing out
[/quote]

Здравей pink rose. Всичко по ред - сега тази седмица единични бройки от продуктите, после и   новотийки. Относно крема за ръце...предполагам знаете, че ръцете както и шията са огледало за възрастта. Почти всички производители на бяла козметика произвеждат кремове за ръце. Цените може да са от 50ст до ...не знам колко. Просто всеки избира какво може да си позволи. Ние имаме интересна идея за тази продукт, но няма сега да я споделям, нека бъде изненада.

# 164
  • София
Да попитам:  за мазна кожа, на която покрай цикъл поизлиза по някоя пъпчица, кой крем ще е по-подходящ? От тази серия 20+ или от Лавандула антиакне, за който четох много добри отзиви.

Трябва ми нещо матиращо, некомедогенно, както зелената Елеа, но искам да е българско и по-качествено. Например от Биле избелващия такива пъпки ми излязоха, че едвам се оправих - явно ми дойде много тежко. Не мога да си намеря български избелващ крем точно поради тази причина.

Общи условия

Активация на акаунт