Ох, ще ми се пръсне сърцето.
Днес го оставих в 9 часа, с рев, естествено....ходих набързо пих едно кафе и се върнах да надничам в храстите..
и пак"не се притеснявайте, ще свикне, и по-лоши случаи е имало" и така....отивам да го взимам.Пак ще пиша. 
Днес го оставих в 9 часа, с рев, естествено....ходих набързо пих едно кафе и се върнах да надничам в храстите..
и пак"не се притеснявайте, ще свикне, и по-лоши случаи е имало" и така....отивам да го взимам.Пак ще пиша. 

Да нацелуваш малката героиня и от нас.
Утре пак до 10. Ами то му се спи на това дете, какво да направя - иска си още сън преди обед. Сега заспа в колата на връщане. Някой има ли идея?
И задължително бъди спокойна пред него, не му предавай негативна енергия, иначе веднага ще разбере че си разстроена и ще се отрази на него.Ако ще плачеш, не плачи пред него.Говори му с любов за това че е голям, ще ходи на училище(аз така му викам), ще папка, ще спинка и като се наспинка мама ще дойде да го вземе.
И при нас положението е от към финансовата страна, ако мъж ми взимаше парите, които взимаше преди 3-4 години, не до 3 год., ами до 7 мога да го гледам.
Уви, сега не е така...
Утре ще им направя забележка най-културно, че лепенките се слагат до картинката, не я обхващат!И Радо след като го взех и се прибрахме, въобще не приличаше на вчера-беше един такъв тъжен, подпухнал, кисел.Днес играеше вкъщи, въпреки че е станал рано, приказваше си, а бе ухилен до ушите и очите му светят.Явно вчера си е било зор.Утре и вдругиден баща му ще го води..

). Идеята ми е чрез този подход да избягвам реакции, които биха били унизителни за личността на детето (както и за тази на възрастния) от рода на това да креща, да командвам, да налагам нещо против волята, да наказвам, да пляскам... и т.н. Не че винаги ми се получава (особено с командването
Та, какво мислите, как се справяте вие?
А чуждите взема с кеф - тук гледам да се понамеся - да предложа размяна с нещо наше или обяснявам, че не може, в краен случай вземам си го на ръце и се махаме. Специално за колички (особено на видимо непроходили дечица), триколки, мотори и прочие благинки, повтарям на много висок глас мантрата "Чуждата количка/триколка... не се пипа, само се гледа!" и категорично не давам да се пипа. Факт, че днес до нас имаше мотор (истински и много интересен), който беше внимателно разгледан и остана недокоснат дори без мантра

Не ми се говори за това, но истината е че съм станала толкова истерична и нервна, че...постоянно се караме с мъжа ми и темата почти винаги се върти около парите, а най-ме е яд, че детето гледа и става свидетел на тая простотия...

Е как да и вярвам сега