чул те Господ, ама днес май има банани в ушите, защото на дребното му протече носът
А иначе баш голямата драма не идва от нея, а от безработицата, която най-изненадващо се промъкна в задния ми двор. Иначе и аз знам за ваденето на ставите, и мъжът ми знае, ама пусто - случи се. Не изглежда да има някакви последствия засега, може би и достатъчно бързо реагирахме, а нейните стави винаги щракат всичките и си ме беше страх от нещо подобно. Като питахме ортопеда още преди време, той каза, че е наследствено - някой в рода е с халтави стави.
За яслата - при нас определено се уталожиха нещата, но не сте ме чули/чели да го казвам! Да не чуе ...... оня
Днес даже със смях почти влезе, събужда се преди другите, но не плаче, ами си лежи. Само тоя нос какво протече пък сега ........ дано не се усложни положението. Относно гърнето - май това е единственото, за което нямах ясна концепция, не ми дойде и отвътре и се замотахме. С второто определено ще действам по-рано. С другите неща някак си се появи инстинкт, който ме водеше, но с това не. То нали и запек борехме до годинката. Пробвах преди месеци - става и го ползва за играчка. Скрих го и наскоро пак го извадих - е, същата работа. То е стъпване вътре, бутане из къщата, монтиране на съоръжението къде ли не и най-вече скоростно сядане вътре и ставане. Пак го скрих. А от яслата започнаха да я слагат и ми казаха и аз да съм по-настоятелна. Иначе много пъти съм обяснявала, че това е гърнето на мама и татко, като се сърди, че и слагам памперс пак казвам, че като се научи на гърне няма да има досаден памперс, ама ...... тръц!
Аз днес си изпуснах малко нервите и й викнах, после й се извиних и й казах, че на мама й се случи нещо лошо и е тъжна - то като дойде да ме гушка, милото
Дума, нашата като гепи нещо, което не й се полага, хуква да бяга с луд смях, ако сме у дома стига до някоя стена и сдава багажа, но й е много забавно. Та и на мен ми минава. Щурчовци - кой по-див, кой по-благ.
Дез, горе главата.
Знам, че моя съученичка, макар и смного труд, е докарала сина си до едва забележими разлики с другите деца. И това само, ако си права в съмненията си. Аз си сипвам една бира и сядам да се ослушвам за Розовата серия. Ще си откъсна едно малко парченце розов облак от тези на Роси, която се правя, че не съм прочела, но ...... пу пък по две такива почивки на година да ти се падат все!
Книжки си четеше и т.н. - ок. После взе да лъже кога му се ака, след това беше този период с категоричния отказ, в момента е само за акането - периоди...
От изписаното тук е видно, че 
ако Калин успее да се справи с тези, аз лично ще му пратя документите да го впишат в рекордите на Гинес
Гледаме се още,за яслата чак не ми се помисля как ще го пусна...
Отидох на 7-ми да взема резултатите,с идеята да тръгне от 13-ти на ясла...и...."те ти булка Спасов ден!"-отглеждаме си паразити..
,изписа му личната някакво хапче и сега трябва да изчакам две седмици и пак да нося материал за изследване -Офф...!

От цитонамазка съм имала неприятни усещания само в момента, след това не помня.
Успех с третото!