АВГУСТинчета 2006 -тема 4, годинки 4

• 31 836
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
  • София
В нашата група също вече е факт уплътняването.Така че- официалната бройка си е 30 Crazy Тежко им на госпожите.... ooooh! Ето поради подобни безумия никога няма да практикувам тази си специалност Naughty( дано и не ми се налага)
Нана, това дете със СОП няма ли прика4ен към него специален педагог?При нас по коридорите ги виждам с такива Thinking

За съжаление няма. Нямало пари естествено. А е с хидроцефалия  Rolling Eyes
Не е ли наказуемо да няма такъв или не са задължени, не съм наясно с тази част? А децата как го приемат, впечатляват ли се?

Ами поне Калоян - не особено. Само казва, че Дейвид е бебе, защото постоянно плачел за баба си.

# 541
Здравейте Laughing
  Хайде да почерпя днес за малкият ми рожденик Wink

Започнах работа и нямам вече никакво време да пиша Sad но си ви попрочитам.Ники ще тръгва от понеделник на ясла,само се моля да не се разболяват като миналата година,че незнам какво ще ги правя.
    Лек ден,ние отиваме да подготвяме партито Wink

# 542
Ели, да ти е жив и здрав, и много, много щастлив!  bouquet

Аз пък не знам как е във Франция, но когато мой приятел белгиец, който е директор на отдел Образование в общината там, дойде за изписването на Филип, беше много впечатлен от големината на сградата на кварталната ни градина, а още повече, че има и басейн.(който е в ремонт от 2 год, ама това е друг въпрос Wink). Като цяло и базата и програмата са на доста добро ниво за наистина смешна цена, но въпросът е, че въпреки това трябва да има сериозен граждански контрол, защото никога не се знае как точно се разпределят парите и къде потъват в повечето случай. Crossing Arms

При нас още от миналата година са си 30 деца, при положение, че са е едно помещение, в което се разпъват леглата за спане. Интересно като дойдат всичките какво ще е.... Mr. Green

# 543
  • София
на Ники!  Hug  bouquet Heart Eyes Ели, да ви е жив и здрав!  Hug
Марго, предлагаш да си трае Бубчето, защото при вас е по-зле?  Rolling Eyes  newsm78

# 544
  • гр.София
Добро утро. Гледам от рано рано вихрите спорове.

Бубе, уплътняването наистина е от СОС.
Знам, че е от СОС, color]

Tova kade go 4uhte ofizialno ?!

Imam problemi s klaviatura.

Eli , mnogo zeluvki za rojdennika.

# 545
  • София
Ели,да ти е жив и здрав рожденника,много да ви радва и да ви слуша  bouquet
Роден е на една дата с баща ми.По този повод и аз да почерпя:

# 546
  • София
Лиани, да ти е жив и здрав таткото!  Hug И моят вуйчо днес има рд  Simple Smile

# 547
ЕЙ, много празници днес Simple Smile ЧРД на Ники Heart Eyes Честито и на таткоти, лиани!
Айде и аз да почерпя по случай световния ден на музиката Joy
Празници да има Laughing

# 548
  • София
Добро утро. Гледам от рано рано вихрите спорове.

Бубе, уплътняването наистина е от СОС.
Знам, че е от СОС, color]

Tova kade go 4uhte ofizialno ?!

Imam problemi s klaviatura.

Eli , mnogo zeluvki za rojdennika.
Официално още миналата година беше дадено правомощие на директорите да уплътняват групите по тяхна преценка с единственото условие да обявяват свободните места в ИСОДГ. На родителската среща ни обясниха, е тъй като е имало ниска посещаемост от община изискват максимално уплътняване на групата, за да се избиват повече разходи. Rolling Eyes

# 549
  • варненка от София
Кви са тия абревиатури СОС, МОС... Аз съм тъпа и не ви хванах мислата. Аз май не мога да се оплача от градината - правиха миналага година ремонт - смяна на дограма и саниране, отделно ние родителите си боядисахме вътре, от общината отпуснаха нови дюшеци. Госпожите са фецки, таксата ни я поема фирмата на Тошко, абе да чукнеш дупето в тавана... Само дето при нас от начало са си 32 деца в група, друг е въпросът, че такъв състав никога не са били.

Иначе Стефи вече се ослушва за градина, за танци, английски, но като се върнем във Варна пускам изследванията и хайде ученичка. Ама да си споделя под секрет - не ми се връща във Варна  Blush Хубаво си е вкъщи.

Иначе честит празник не днешните рожденици! Много здраве, щастие и късмет.

Тъкмо мислех да тръшна Неви да спи, ама техническите проверки ми спряха порива, ще ги чакам да се тестват...

Еййй, Изаура са влюби  Mr. Green

# 550
  • София
Кви са тия абревиатури СОС, МОС...
Столичен общински съвет с извинение Mr. Green
А аз не бях разбрала, че ще правят профилактика и си изкарах акъла Embarassed Още ми се смеят около мен на реакцията... Слагай малкия бонбон да спи Heart Eyes

# 551
  • София
И аз се стреснах  Rolling Eyes , започнах да звъня тел. , за малко и към ДГ да хукна да прибирам Ивайло  ooooh! Embarassed Май трябва някога да гледам новините  Blush

# 552
  • София
И аз се стреснах  Rolling Eyes , започнах да звъня тел. , за малко и към ДГ да хукна да прибирам Ивайло  ooooh! Embarassed Май трябва някога да гледам новините  Blush

Мале, добре че всички не са като теб, че гладна щях да умра  Mr. Green

# 553
  • София
Направо  Laughing Майтапът настрана, но ако не бях получила адекватен отговор от баща ми щях да те търся по Скайп или тук за инфо  Simple Smile

# 554
  • София
Смейте се, ама и аз тръгнах да обръщам колата да си прибирам детето hahaha

Общи условия

Активация на акаунт