Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми обсъждат участниците във форума?
Какви са преживяванията на участниците в круизите?
Кои са препоръчителните дестинации за семейна почивка с дете на 2-годишна възраст?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
-
Какви са преживяванията на участниците в круизите?
-
Кои са препоръчителните дестинации за семейна почивка с дете на 2-годишна възраст?
Препоръчителните дестинации за семейна почивка с дете на 2-годишна възраст включват круизи със специализирани детски развлечения, мексиканската Ривиера Мая, която предлага хубави по-малки хотели и възможност за бейбиситърс, както и Търкс и Каикос, където има специализирани динамични дейности за деца. Участниците също споделят опит с ваканции в Доминиканската република и предпочитат по-спокойни и малобройни места.
-
Какви са съветите за грижа за очите при работа с компютър?
-
Каква е таксата за свръхбагаж при полети с България Еър?

. а ние със силвия успяхме за това време да отидем на фризьор, напазарувахме си, приготвихме си вечеря и си я хапнахме. дори куча поразходих. започвам да мисля, че този почти месец само с едно дете ще ми хареса. само веднъж да кацнат!!!
), но да си дам и аз моите два цента. какво ще правиш цял ден на кораб??? особено бременна - нито можеш да обикаляш баровете и да пиеш коктейли, нито можеш да се включиш особено активно в спортните занимания, едно висене на басейна ти остава и обиколка в кръг на палубата, ама ми се струва, че след третата такава ще ти писне. освен ако не си голям фен на организираните групови занимания, на мен ми се вижда скука.
Аз най-вече заради боята пуснах снимката, защото лятото са много различни на цвят. Мая прави тен за 3 дни, и аз и завиждам искренно.
едва ли.Минавало ми е и през ума да му купим нещо от там,че поне да не мъкна от тук,ако е обемно и тежко.
на мен също ми се е замъглявал погледа, от седене пред компютъра по цял ден, но ти знаеш че имам прозорче и често хвърлям поглед навън и се фокусирам в далечината има едно дърво, помага
това го знам още от малка ми го беше казал един очен доктор на всеки час четене(или каквото и да е натоварване на очите) следва 5-10 мин почивка(те гледане в далечината нещо зелено)

. Не знам, как са другите, до Чикаго сигурно с Луфтханза ще летят и може само една такса да е.