The Manhattan Project и други БГ бомби на Американска почва - 122 тема!

• 26 480
  • 735
  •   1
Отговори
# 435
Поне кажете кога се очакват новините да ходим да си пием спокойни, че няма да изпуснем...  Mr. Green

# 436
 Mr. Green

Последна редакция: вт, 10 авг 2010, 00:08 от Цонна

# 437
  • У дома
Ай, човек да не отиде на къмпинг... я какъв екшън имало тук.  Laughing

Солей,  здрав, умен и много обичан да расте Александър!

Ирка, честит рожден ден на Лъчка! Само радост да ви носи!

Мики,  леко раждане! Чакаме новини.

Малкия сладур на Ван изпуснах, но се порадвах на сладураната Лилия  Simple Smile

# 438
Az ne sum bombandirova4, a vie Grinning ?

Lilia I Petjo sa razkoshni  Heart Eyes

# 439
Пратихте ме да гледам и аз първяа страница. Гледах гледах, ама нищо.
Айде подскажете моля ( ще черпя)

# 440
 Кои са и другите бг. бомби?
Агент, дай жокер. Знаеш колко съм любопитна!
и аз не съм.
който е да се предава! Crossing Arms

# 441
Пратихте ме да гледам и аз първяа страница. Гледах гледах, ама нищо.
Айде подскажете моля ( ще черпя)

вси4ки с един брой дете набор на моето или с малко по-големи/малки са сред заподозряните(около 10 броя) Mr. Green

пове4е не мога да кажа, ятак съм верен Grinning

Цонне, с тоалета си като една от тях Laughing

Последна редакция: вт, 10 авг 2010, 01:12 от benson10

# 442
Е добре де айде и аз ще си призная ...че не съм бомбардировач искам да кажа де.  Wink При мен не очаквайте повече бомби , таткото си  пожертва всичките амуниции  Mr. Green ....за което съм му много благодарна разбира се! Laughing

Такааа и аз мисля че се присетих коя е тайната бомба,за таквиз кът назе дето сме тук от ледената епоха мисля е лесно.  Wink

Бенс...тебе отдавна си те наглеждам но пък и аз знаех де така че...И да ти кажа че ти като пуснеш бомбата ще изпия цяла бутилка вино във твоя/ваша чест....много ама много стискам палци по-скоро да стане и АДж да стане батко. Heart Eyes

Днес 1ви ден на новото у-ще моето девойче е много щастливо и доволно  Heart Eyes.Няма по-голямо щастие  и спокойствие за мен да знам че детето ми се радва да е сред връстници и не тъжи за мама.Пу-пу  за такива ревли като мен такова събитие си е цял празник.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

-----------------------
Забравих да коментирам Петьо и Лилия -прекрасни са!  Heart Eyes
ванх..нищо надмормено не му видях на юнака,много хубаво и здраво бебе е ..такива бузанковци трябва да са.Клои е много по-бузеста и закръглена  да ти кажа...сигурно защото още не се движи грам,само подскача от време на време в скачалката.На 6 месеца е точно и мисля е 20 паунда вече  Shocked  мамма мия  ooooh!

Последна редакция: вт, 10 авг 2010, 01:37 от victoria

# 443
Я, на прибежки в минното поле, да честитя дългоочаквания син на Кюбит, докато не ме съм настъпила някоя бомба.

Да ти е живо и здраво чедото, мила Кюбит, да посрещаш всеки ден от тук нататък с трепета на майчината обич и да се къпеш в обожанието в очите на сина ти. Бъдете здрави! Много здрави!

Кой е главният гранатомет тук, все пак? Този, дето пуска мухите, или този, дето мята бомбите (ако ме разбрахте  #Silly)

------------------------
ирка, да ти е жива и здрава хубавата щерка! Simple Smile

# 444
Джиииии...забравих да те гушна преди няколко страници  Hug

Кой е главният гранатомет тук, все пак? Този, дето пуска мухите, или този, дето мята бомбите (ако ме разбрахте  #Silly)

Ама как го каза ,взе ми думите от устата  newsm53

# 445
Пак отивам да гледам  Mr. Green

# 446
  • usa
кюбит, честито! здрав и прекрасен да расте александър! да ви донесе три пъти повече щастие, от колкото въобще някога си си представяла, че е възможно да съществува!

честит рожден ден на иркиното голямо момиче! весел празник на лъчка и всички край нея!

за бомбите и бомбардировачите аз предлагам да спретнем едно залагане. мчи тъй де, те си мислят, че е голям фън да се крият, ние пък ще си спретнем един фън и за нас  Crossing Arms!

# 447
  • Чикаго / София
Влизам само да изкрещя от радост.... юхууууууууууу.... Солей, честита ви радост! Да е здрав, щастлив, много обичан и късметлия малкия юнак! Много да ви радва и гордее, нараво нямам думи да изкажа колко се радвам за теб!  bouquet

Бързо възстановяване на теб и се наслаждавай на най-прекрасните мигове в живота!  bouquet

Много благодаря на всички за поздравите към моето малко- голямо момиче! Ще пусна снимки по-късно като ми остане малко време за това.

# 448
  • WA, USA
Solley da vi e jiv i zdrav i samo shtastie da se sipe nad vas!!!

# 449
за бомбите и бомбардировачите аз предлагам да спретнем едно залагане. мчи тъй де, те си мислят, че е голям фън да се крият, ние пък ще си спретнем един фън и за нас  Crossing Arms!

Ама да няма сърдити, защото няма да играя. Whistling

Общи условия

Активация на акаунт