The Manhattan Project и други БГ бомби на Американска почва - 122 тема!

• 26 430
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
Аз си поръчах сънскриин на  vivesana  но гледам е рейтнат с 3 точки а този дето пикси препоръчва е с 2  .Трябваше вас да питам 1во. ooooh!

Мария докато ти разкодирам поста бая се озорих,понеже чета че е за витамини на "татето" чак после загрях че си допуснала грешка и явно за детето говориш  Laughing

---------------
Отивам да си догледам филма за Пипа Лее  Crazy

Sunscreens Exposed: 9 surprising truths

http://www.ewg.org/2010sunscreen/9-surprising-facts-about-sunscreen/

# 541
Микииии как си ? Стискам палци всичко да е наред и да си една бизи мама вече!

# 542
  • Boston, MA
Бубка ме подсети никога да не казвам никога  Laughing

Права си, няма да е лошо и аз да се поуча.  Hug

# 543
честит син Николай на Мики, да е жив, здрав и с късмет!  Мики, бързо възстановяване, чакаме снимки Simple Smile

Последна редакция: ср, 11 авг 2010, 04:43 от stella_ars

# 544
  • WA, USA
Честито Мики! Много да ви радва малкото човече! Надявам се ти да се чувстваш добре.

Аз малко гузен негонен бяга ама да си призная без бой, макар че не вярвам Агентката мен да е имала предвид като е съчинявала заглавието. Тъкмо се върнахме от ултразвук. Ще си имаме още едно малко момченце по същото време когато се роди и Иво. Как го направихме този номер не знам, но и на ultrasound-а изглеждаше същия като Иво.

# 545
Вики, благодарности за линка! Това точно ми трябваше да мирясам  Grinning

Честит син на Мики!

Руми, аз за теб си помислих, като казаха за още бомби. И една друга конспираторка съм заподозряла, ама айде няма да казвам.  Mr. Green Честито и силно стиснати палци за лека бременност и прекрасно раждане.

# 546
 Честит Николай на Мики!
 Здрав и спокоен да е!
sipirumi, честита изненада и на теб!

# 547
Sipirumi, честито. Днес те обсъждахме и аз казах, че понеже си в училище те излкючвам от бомбите. Да мине леко бременността. Много се радвам за теб.

Мики, честито вързопче. Да ви радва много! Леко възстановяване и разбира се, чакаме снимки в най-скоро време. Laughing

Вики, много се радвам за вашето училище и затова, че са ви върнали парите.

"Use your sunscreen" по Вонегът, а? Laughing

Бенс, искаш да харчим пари? Laughing

# 548
Лелеее Мики ,честит син Николай ,много щастие да си носите взаимно и да сте много здрави. newsm44 newsm44 newsm44
Чакам от теб да чуя подробности и разбира се снимка/и.
  Бързо възстановяване  Grinning  ! bouquet   bouquet   bouquet

----------------------
Сипируми...баш за теб бях сигурна даже .Просто се върнах в постовете ти и още на 1вата страница видях доказателството в което ни казваш че си далеч от ПМС  Laughing

Гледайте до къде ни докарахте ,да ровим в постовете...това за провокаторите става дума!  Wink Laughing

Иначе за другия човек съм на 50 %  и не за друго а просто защото нищо не казва по темата.Не съм ровила на другите в постовете . Embarassed

# 549
ехааа, каква готина тема - много бебета, много хубави новини  Grinning

Мики, честито! Да ти е здраво и щастливо малкото лъвче   bouquet

Руми, и аз за тебе си мислех, особено напоследък с тези криптични полусекретни появявания, които правиш   Hug Честито! Много се радвам за вашето семейство; Иво ноември ли беше роден?

Последна редакция: ср, 11 авг 2010, 22:06 от Лeни

# 550
Иначе за другия човек съм на 50 %  и не за друго а просто защото нищо не казва по темата.Не съм ровила на другите в постовете . Embarassed

Ке умрем от любопитство, пиша ти лична да сравним Mr. Green

# 551

Ке умрем от любопитство, пиша ти лична да сравним Mr. Green

и на мен, и на мен  Joy

# 552
Оххх къде ми е мозъка днес,само спамя...сори за което.
Руми...ЧЕСТИТО исках да добавя по-горе,много се радвам за теб.Всичко да ти е по вода до края! .Много интересно че са толкова еднакви с баткото-бременноста сходна ли е също и кога горе долу е събитието? Simple Smile

Цоне
...не така ,Ше ни бият  Laughing .Аз викам да апелираш че който си признае на теб на лични пръв ще гледа снимки то сватбата+ предложи някакви други пикантности около нея или нещо друго там,измисли нещо .  Laughing

# 553
Чудесна идея. Влиза в сила  веднага. Mr. Green Снимки само на лични и то след отговор на въпроса "Бременна ли си?" Mr. Green. Ако излъжат и това се установи след време за наказание  ще ги изпитвам върху Тората. Mr. Green

П. С. Разменям имената на младоженците за пола на детето/децата Joy

Последна редакция: ср, 11 авг 2010, 05:34 от Цонна

# 554
  • WA, USA
Лени, с Иво терминът ми беше Нова година, но се роди на 7 януари. С това малкото терминът ми е 2 януари, затова си мисля че като нищо се роди на брат си на деня.
Вики, бременността ми е коренно различнa и затова бях почти сто процента сигурна че ще е момиче. Много се изненадох днес, но ми стана и хубаво че ще са си две братчета.

Благодаря ви момичета!  Hug Исках да поизчакам малко докато се уверя че всичко е наред и ми премине параноята, затова не съм се хвалела тук.

Общи условия

Активация на акаунт