Бременна ли съм?

• 21 079
  • 168
  •   1
Отговори
# 45
Е, цвете, недей така.Форума е обществен, а  темите не са частни .Всеки е свободен да пита " бременна ли съм ".
Друг е въпроса , че както каза еспиноза нямаме боб  Simple Smile .

# 46
Тук съм, просто всякакви жени се намесиха в темата ми питайки: "Бременна ли съм, бременна ли съм...???", отклонявайки вниманието от автора на настоящата тема. По принцип е неприлично така да се прави. Всеки може, и се надявам да се чувства свободен да си отвори нова, лична тема...
Що се отнася до мен - месечният ми цикъл трябва да се появи към средата на другата седмица. Корема ми е ужасно подут, гърдите ми също - и ме наболяват. Така е от няколко дни. От седмица се чувствам ужасно изморена и ми се спи постоянно. По принцип имам доста натоварен работен ден, а аз не мога да се концентрирам - така ми се спи...но това са все симптоми като пред менструални. След седмица ще стане ясно.
Всичко добро от мен!

И да ти кажа много добре правят, че питат в една тема, вместо да разводянват форума и да видим на първа страница 10 еднотипни теми.
Ничие внимание не се отклонява, ако някой иска да ти пише, ще го направи дори да си в чужда тема, а можеш да пуснеш своя и да няма почти никакво движение.
Колкото до симптомите по средата на цикъла ти-според мен това е овулация, при мен много прилича на ПМС-вие ми се свят, наболява ме корем, понякога ми се повдига.
Изчакай седмица след закъснението и си направи тест.
Успех.

# 47
Напълно съм съгласна с Ripple и sigma , защото аз също имах нужда да попитам същия въпрос и вместо да пускам нова тема, логично - потърсих дали има съществуваща такава, за да се включа в нея. Предполага се, че хората, които могат да ми отговорят ще я следят, а не всеки да си пуска нова тема, на която я отговорили 2 -3 човека, я не и толкоз.
Нежно цвете не знам от колко време пишеш по форуми, но аз съм правила грешката да пускам нова тема със заглавие сходно на вече съществуваща в друг форум и са ми правили збележка! Така че коментара ти е доста несправедлив!!!

# 48
Разбира се, че темата ще се използва от всички, които си задават този въпрос! При отговорите може да се използва цитат на питащия и готово. Малко неща са по-досадни от безкрайното повторение на теми по този въпрос. Rolling Eyes

Пак да кажа - симптомите на М и на бременност понякога ужасно много си приличат, така че не се навивайте прекалено.

# 49
момичета здравейте...ето ме и мен пред една много голяма дилема...незнам дали съм бременна.направих си тест тази сутрин с първа урина...някакав бб тест,които е с чувствителност 10 UI/L ,който отчита резултат до 10 мин. и на 5 мин. се появи много много бледа втора чертичка,която едва се забелязва ,мислех че само аз я виждам,но не и съпруга я вижда...незнам какво да  направя???Мисля да изчакам още 2 дни и да повторя теста,но да е Sure Chek или да пробвам още сега с втори ???Незнам какво да си мисля???

# 50
  • област Варна
Теоритично си бременна. Закъснение имаш ли? Преди колко дена трябва да ти е била овулацията, ако си я следиш? Казвам теоритично, защото имаш толкова неизвестни, а половината от оплодените яйцеклетки може и да не се задържат. Направи си СЪЩИЯ тест след два дена и виж дали чертата се насища. Пиша същия, защото ако си направиш друг ще е с друга чувствителност. А така поне ще си сигурна, че ЧХГ-то нараства, ако чертата се насища.

# 51
  • София
mi6lena я кажи как точно се казва този тест

# 52
Нареждам се и аз след Магнитчето, много ми е интересно какъв е този тест?

# 53
  • област Варна
Е не го ли прочетохте ББ тест - от това което намерих в Google се вижда, че е някакъв руски

# 54
  • София
еспиноза, разбира се че прочетох бб тест- незнам това съкращение ли е,можеше да е всичко,понеже не ми изглежда познато попитах,някакъв проблем?
и мерси за картинката

# 55
http://translate.google.bg/translate?hl=bg&langpair=en%7Cbg& … m/pharmacy/bbtest
И аз открих това, но в нашия градец, не ще го търся  hahaha.
Ще си карам на кръвния.

# 56
да теста е такъв..само дето опаковката е малко по-нова овуто ако не се лъжа трябваше да ми е на 23 тогава имах и силни болки...трябваше да ми дойде на 6.08,а чертата на теста е точно като тази на снимката на втория тест и затова съм объркана  newsm78 newsm78 newsm78

# 57
Тъй като съм доста нетърпелива, в събота си взех тест за бременност Престо - за ранна диагностика. По принцип трябва да ми дойде около тази сряда. Теста отчете отрицателен. Направих го късния следобед. Разочарована бях известно време, защото имах много от признаците на бременност, но после ми мина. От неделя обаче забелязах нещо странно - когато стисна леко зърната на гърдите си и изтича слабо някакъв секрет. Така беше първият път, когато бях бременна. Както и да е - пиша по-скоро на себе си, защото едва ли някой може да ми помогне. Всичко е Божа работа.

# 58
Тъй като съм доста нетърпелива, в събота си взех тест за бременност Престо - за ранна диагностика. По принцип трябва да ми дойде около тази сряда. Теста отчете отрицателен. Направих го късния следобед. Разочарована бях известно време, защото имах много от признаците на бременност, но после ми мина. От неделя обаче забелязах нещо странно - когато стисна леко зърната на гърдите си и изтича слабо някакъв секрет. Така беше първият път, когато бях бременна. Както и да е - пиша по-скоро на себе си, защото едва ли някой може да ми помогне. Всичко е Божа работа.
aз също избарзах и си правих тест преди датата на която трябваше да ми дойде и беше отрицателен,после след 4 дневно закаснение направих пак и ураааа EFP.4етох някаде 4е само кравния тест може да от4ете правилно преди цикал,а тестовете от аптеката само след закаснение.Успех Simple Smile

# 59
aз също избарзах и си правих тест преди датата на която трябваше да ми дойде и беше отрицателен,после след 4 дневно закаснение направих пак и ураааа EFP.4етох някаде 4е само кравния тест може да от4ете правилно преди цикал,а тестовете от аптеката само след закаснение.Успех Simple Smile
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=416143.0    ето виж тук

Общи условия

Активация на акаунт