Бременна ли съм?

• 21 070
  • 168
  •   1
Отговори
# 165
Laughing Бенджи , може и аз да съм гаднярката , ама всяко поболване на гърдите , всяко придърпване ...... айде ,айде
В проблемното има момичета които имат по 10-тина опита ин-витро и нито една не се изживява като персоната на форума .

Не съм казала такова нещо. Просто и аз забелязвам някаква тенденция на тръшкащи се дами, а опитващи едва от месец, два, три, пет и така.
Има жени с години опитват и не са се затръшкали, а се борят до дупка.   bouquet

Последна редакция: ср, 08 сеп 2010, 10:55 от Бенджолина

# 166
Laughing Бенджи , може и аз да съм гаднярката , ама всяко поболване на гърдите , всяко придърпване ...... айде ,айде
В проблемното има момичета които имат по 10-тина опита ин-витро и нито една не се изживява като персоната на форума .

Не съм казала такова нещо. Просто и аз забелязвам някаква тенденция на тръшкащи се млади дами, а опитващи едва от месец, два, три, пет и така.
Има жени с години опитват и не са се затръшкали, а се борят до дупка.   bouquet

Дамата явно не е много млада, щом има дъщеря на 13 години! Би трябвало да си спомня какви са й били симтомите при първата бременност, а не всички тука в темата да гадаем нейните усещания дали са бременност или не.
За протокола - борим се вече повече от година, ама не пиша тука през два дни къде ме е засърбяло!!!

# 167
Ок, ще махна млада и да остане само дама.
Много буквално се хващате, а предполагам се разбира какво исках да кажа.

И да не съм съвсем в спам, ще кажа на авторката да си изчака датата и да има малко търпение. Все пак има още само 2 дни до момента на истината.

# 168
sigma, Бенджолина...напомняте ми за " професионалния дефект" на някои доктори, свикнали с емоцията да приемат безнадеждно лечимите си пациенти....молбата ми е: малко повече човечност и съпричастност. Форумът, дами, е отворен.

П.с. Нека бъдем по-добри!

Общи условия

Активация на акаунт