Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Мога ли да усетя овулацията си 14 дни преди менструацията?
Възможно ли е да усетя евентуално оплождане?
Възможно ли е да имам симптоми на ПМС почти 14 дни преди менструацията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Мога ли да усетя овулацията си 14 дни преди менструацията?
-
Възможно ли е да усетя евентуално оплождане?
-
Възможно ли е да имам симптоми на ПМС почти 14 дни преди менструацията?
-
Кога обикновено се появяват симптомите на бременност според личен опит?
-
Кога може да се направи тест за бременност две седмици след последната менструация?
аз да ти кажа за последно ходих при личния си лекар през 2003, даже не й помня физиономията. По принцип лекарства рядко пия, особено когато става дума за температура пия нещо когато имам над 38.5. В момента според мен изобщо не може да се говори за висока температура. Знам, че върлува грип, но бях чула за вирус , който започва с болно гърло. Както и да е, стомаха си ми е наред засега, за повръщане не може да се говори. Попитах за температурата защото четох из нета, че 37.5 телесна темп е сигурен ранен симптом на бременност ,а от друга страна се изненадах, че това повишение съвпада почти с датата, когато очаквам да ми дойде цикъла. Така или иначе не съм се шашнала. Или ще ми дойде или в най-добрия случай ще се окажа бременна. Ще информирам своевременно