Бременна ли съм?

• 21 073
  • 168
  •   1
Отговори
# 150
  • област Варна
alllure, ако говориш за телесна, а не за базална температура горещо ти препоръчвам да идеш при личния си лекар и все пак направи един тест преди това за всеки случай.

# 151
alllure, ако говориш за телесна, а не за базална температура горещо ти препоръчвам да идеш при личния си лекар и все пак направи един тест преди това за всеки случай.

здравей,espinoza.радвам се, че пак се отзова бързо. малко ме стресна с това да тичам при личния си лекар.  Rolling Eyesби ли ми обяснила какво те трвожи.да, става дума за телесна температура. Rolling Eyesблагодаря предварително за отговора.

# 152
сега пак мерих температурата под мишницата (37.4) е. еспиноза, не е ли рано за тест?имам тук един под ръка, но мислех да чакам евентуално закъснение.какво мислиш?

# 153
  • област Варна
Защото върлува грип с повръщане и диария (поне върлуваше до преди една две седмици), а висока температура с мускулни болки и то висока телесна по на грип ми блъска от колкото на бременност, ама дано да е второто. За това най-добре иди и ЛЛ да те види. Незнам дали е много нормално да подържаш такава телесна. И аз в първите месеци поддържах 37,5, ама анално измерена. Телесната си ми беше 36,8.
Аз се шашкам от високата температура, защото имам проблеми с белите дробове и имунната защита и за това ти викам да идеш и на ЛЛ за всеки случай да не си пипнала някой грип.
Абе вземи си едно Presto, тя опаковката е с два теста, ако единия е отрицателен ще ползваш другия след закъснението. Ама е доста чувствителен и поне може да се ориентираш дали да ходиш до ЛЛ.

# 154
Защото върлува грип с повръщане и диария (поне върлуваше до преди една две седмици), а висока температура с мускулни болки и то висока телесна по на грип ми блъска от колкото на бременност, ама дано да е второто. За това най-добре иди и ЛЛ да те види. Незнам дали е много нормално да подържаш такава телесна. И аз в първите месеци поддържах 37,5, ама анално измерена. Телесната си ми беше 36,8.
Аз се шашкам от високата температура, защото имам проблеми с белите дробове и имунната защита и за това ти викам да идеш и на ЛЛ за всеки случай да не си пипнала някой грип.
Абе вземи си едно Presto, тя опаковката е с два теста, ако единия е отрицателен ще ползваш другия след закъснението. Ама е доста чувствителен и поне може да се ориентираш дали да ходиш до ЛЛ.

здрасти, еспиноза. Simple Smile аз да ти кажа за последно ходих при личния си лекар през 2003, даже не й помня физиономията. По принцип лекарства рядко пия, особено когато става дума за температура пия нещо когато имам над 38.5. В момента според мен изобщо не може да се говори за висока температура. Знам, че върлува грип, но бях чула за вирус , който започва с болно гърло. Както и да е, стомаха си ми е наред засега, за повръщане не може да се говори. Попитах за температурата защото четох из нета, че 37.5 телесна темп е сигурен ранен симптом на бременност ,а от друга страна се изненадах, че това повишение съвпада почти с датата, когато очаквам да ми дойде цикъла. Така или иначе не съм се шашнала. Или ще ми дойде или в най-добрия случай ще се окажа бременна. Ще информирам своевременно  LaughingБлагодаря ти за отговора още веднъж.

# 155
При мен, телесната температура е около 37,4-37,5 по време на лутеалната фаза. Спада едва на втори ден от МЦ. Ако се запази висока след няколкодневно закъснение, вероятно тогава, би могла да е някакъв показател за бременност.
Желая ти, да е това, което очакваш! Peace

# 156
Момичета , и аз уж чакам да ми дойде тия дни , но за съжаление не знам кога точно. След спирането на ОК цикъла ми съвсем полудя и сега идва на средно 35-37 дена. Предния мки цикъл дойде на 07.08. Правихме опити на 31.08 Би ли могло да има овулация 12 дена преди цикъл понеже мене ме съмнява да е станало нещо. Гърдите така ме болят , имам предчувствие , че ще ми дойде тая седмица. Ох , ужасно е като не ти е точен цикъла.

# 157
Здравейте момичета,

с приятелят ми този месец се наложи да намалим възможността да направим бебе, тъй като той беше болен и пи антибиотик. Може да се каже, че само в един от няколкото фертилни дни, правихме секс. Не съм ползвала ову тестове, но точно тогава цервикалната ми слуз направо течеше. Дори в тези около два дни приятеля ми не ме усеща, когато е в мен...
Предвид това, че само веднъж го направихме в тия дни, аз съм се настроила вътрешно, че бебе този месец няма да е станало.
От една седмица обаче кръста ужасно ме боли. Помислих си, че е настинка, въпреки, че досега кръст от настинка не ме е болял. Мазах се с конски кестен, но не мина. Освен това на няколко пъти вече имах болки в матката. На два-три пъти само като леки бодежи, но преди два вечера усетих доста силна тъпа болка  за около 5 минути- отново в областта на матката, заедно с болките в кръста. Снощи пак се мазах с конския кестен, който е много ефикасен при схващания, болки в мускулите и др. Трябва да ми дойде на 09.09 и се чудя от какво може така да ме боли. Симптоми на бременност нямам. Стандартно, след овулация гърдите ми започват да се подуват и нарастват - докато ми дойде. После спадат. Този цикъл дори не ми се подуха така, което ме навежда на мисълта, че бременност не е вероятно да има...какво мислите момичета?

# 158
Нежно цвете като ти чета поста все едно аз съм го писала. Този месец и аз не ползвах ову лентичките, но си мисля кога горе долу би трябвало да съм в овулация. Въпреки това не се усещам някак по различна. Очаквам да ми дойде на 10 или 11  и вече започнаха да си ме болят гърдите както за пред цикъл. Странното е, че и при мен както и при теб усещам болки в кръста все едно съм настинала от няколко дена, а отделно всяка вечер усещам и болки в матката + тази силната 5 минутната тъпа болка, за която споменаваш (преди2 дена)!!!! Не знам какво става, дали и двете не сме настинали, но ми става интересно как сме с едни и същи симптоми!!! Да се надяваме все пак, че ще е за добро!! ( макар, че се съмнявам да сме успели и ние де ) Wink

# 159
franseto, нежно цвете, стискам палци! Дано този месец се похвалите с 2 чертички.  Hug EFP preggo

# 160
Снощи си правих surecheck тест и беше отрицателен. Не знам до колко може да отчете вярно два дни преди датата, на която трябва да ми дойде, но така сега поне съм по-спокойна. Неизвестността направо ме убива. От два месеца правим безуспешни опити да имаме бебе и вече си мисля, че ми има нещо. От няколко дни кръста не спира да ме боли - там, където е опашката. И матката също, все едно всеки момент ще ми дойде. А аз по принцип освен силен апетит и подути гърди - други ПМС не усещам. Тази сутрин докато бях в банята и си мислех, че постовете, които пиша са много глупави. Човек когато много силно иска нещо, е способен на самовнушения. Може би просто трябва да спра...

# 161
  • София
Рано е да се каже...а ранните тестове са, според скромния ми опит, твърде често неверни. Преди това в подписа имах отрицателен ранен тест.

# 162
Оф , тука едни Радини вълнения.От цели два месеца пробваш, а всяка болежка се отбелязва подобаващо във форума.
Тук момичетата пробват с години и нито една не се тръшка така .
Стига се вкарва във филми.Като реши бебчето само ще си дойде, а ти дори няма да го усетиш .

# 163
Оф , тука едни Радини вълнения.От цели два месеца пробваш, а всяка болежка се отбелязва подобаващо във форума.
Тук момичетата пробват с години и нито една не се тръшка така .
Стига се вкарва във филми.Като реши бебчето само ще си дойде, а ти дори няма да го усетиш .
Нещо като лична отчетна тема, а  Laughing

# 164
 Laughing Бенджи , може и аз да съм гаднярката , ама всяко поболване на гърдите , всяко придърпване ...... айде ,айде
В проблемното има момичета които имат по 10-тина опита ин-витро и нито една не се изживява като персоната на форума .

Общи условия

Активация на акаунт