Бременна ли съм?

• 21 073
  • 168
  •   1
Отговори
# 135
късмет мила!

# 136
такааа закъснява ми вече 14ти ден и имам 2 положителни теста преди 5 дни ходих при един гинеколог ама той каза че нищо още не се виждало, но матката била като подготвена за бременност... според него ако има нещо тогава трябваше да съм в пета седмица... стискайте палци днес отивам пак на видеозон и много се надявам вече да се види нещо, защото нямам търпение да разбера със сигурност че съм бременна  Wink Simple Smile
аз  отидох на лекар при 4 дневно закаснение и на 3Д ве4е се вижда6е,отиди на друг лекар и  започваи да пиеш фолиева киселина

# 137
такааа закъснява ми вече 14ти ден и имам 2 положителни теста преди 5 дни ходих при един гинеколог ама той каза че нищо още не се виждало, но матката била като подготвена за бременност... според него ако има нещо тогава трябваше да съм в пета седмица... стискайте палци днес отивам пак на видеозон и много се надявам вече да се види нещо, защото нямам търпение да разбера със сигурност че съм бременна  Wink Simple Smile
аз  отидох на лекар при 4 дневно закаснение и на 3Д ве4е се вижда6е,отиди на друг лекар и  започваи да пиеш фолиева киселина

ходих вчрера при друг лекар тя вече видя нещо, което е много малко естествено, но да се надяваме че ще порастне Simple Smile
само дето видя и някакво кръвосъбиране както се изрази тя и се опасявала да не прокървя, което можело да доведе до спонтанен аборт Sad изписа ми още някакви хапчета освен фолиевата киселина  Confused

# 138
icetoo, стискам палци всичко да е наред  fingerscrossed

# 139
късмет и дано всияко да е наред

# 140
благодаря ви много за подкрепата  Hug

# 141
  • Бургас
Здравейте,постоянно чета публикациите ви,които много са ми помогнали,за което ви благодаря Hug.От няколко месеца пробваме усилено за бебе,ползвах и тест за .Трябваше да ми дойде на 19,08.Вече 7 дена лелката я няма,проблема е,4е вече правих тестове-2 за бременност,последния преди 2 дена и двата бяха "-".Симптоми никакви,единствено корема, по-точно яйчниците ме наболяваха до преди ден,два.Кръвен тест не мисля да правя,защото при последната ми за съжаление несполучлива бременност той беше "-",т.е. грешен и то седмица след закъснението на цикъла ми. newsm78 Иначе преди три месеца си правих хормонални изслевания- нормални.Знам,че не сте гадатели,но ми е нужно мнението ви!Благодаря ви smile3525

# 142
Аз мисля, че единственото нещо, което можеш да направиш е да отидеш на лекар.
Една седмица закъснение не е малко, а и след като вече си имала опит с неправилно отчитане на тест, не знам какво чакаш още.
Стискам палци за  preggo

# 143
здравейте момичета,аз писах скоро в темата че ми закаснява и правих 3 теста,за съжаление отрицателни,знаех че след такова закаснение поне един положителен тест трябваше да видя Crossing Arms,затова търпеливо си чаках,и днес доиде гадната лелка,но няма да униваме я.другия месец с нови сили,успех на всички.Само да допълня  че ми закасня 8 дни,а по принцип съм с редовен цикал ooooh!

# 144
Аз мисля, че единственото нещо, което можеш да направиш е да отидеш на лекар.
подкрепям  Peace

# 145
Привет от мен Simple Smile

Малко извън темата :
прибрахме се от медената седмица, всичко мина прекрасно! Стаскаме палци да сме свършили работа, защото този месец здравата се потрудихме  Mr. Green Имам да ви казвам, че няколко дни след последния цикъл бях на лекар и след дълго ровене из тайните ми местенца, лекарката(заместваща акушерка на около скромните 60 г) ми откри мъничко беличко ( гъбички)... Аз и обесних, че пред и след цикъл по няколко дни имам слабичко бяло течение и тя отвърна, че било нормално ама за всеки сучай ми цвръкна едно мехлемче (не му помня името)  и пих едни специални хапчета микомакс, а мъжа ми се маза няколко дни с клотримазол ( или нещо такова ) Та сега се надявам, че лекарствата са си свършили магическата работа и сме успяли Simple Smile Надявам се толкова, защото когато етърва ми си правеха бебето както и преписаха някакви хапчета за влагалището против течение и още от първия път стана , иначе и те като нас някоко пъти не успяха. Оф крепим надежди  и не се отказваме!!!!  Hug Peace

Иначе стискам палци на всички, а и както чета по-нагоре един съвет от мен - не отлагайте посещението при лекаря!!!!!!

# 146
Здравейте, не знам дали тук е мястото да питам, закъснява ми с 2-3 дни, вчера имах доста силни болки в гърдите, струва ми се по-силни от обичайното, от няколко дни ми става лошо, но не сутрин по-скоро следобяд, а днес от сутринта и цял ден ми е лошо, кафе си пия не ме дразни,нямам апетит. Днес имам и слаби болки ниско долу в корема и от горната му страна, освен това пишкам 2 дена през 15 мин. , но болките и тоалетната мога да ги отдам и на настинка и бъбреци, другото сякаш си е нормален пмс. Кога да си купя тест и какъв?

# 147
Здравейте, не знам дали тук е мястото да питам, закъснява ми с 2-3 дни, вчера имах доста силни болки в гърдите, струва ми се по-силни от обичайното, от няколко дни ми става лошо, но не сутрин по-скоро следобяд, а днес от сутринта и цял ден ми е лошо, кафе си пия не ме дразни,нямам апетит. Днес имам и слаби болки ниско долу в корема и от горната му страна, освен това пишкам 2 дена през 15 мин. , но болките и тоалетната мога да ги отдам и на настинка и бъбреци, другото сякаш си е нормален пмс. Кога да си купя тест и какъв?
изчакаи поне още 2 дни

# 148
Здравейте момичета, имам си една прекрасна дъщеря вече е на 4 годинки и осем месеца и с таткото си мечтаем за още едно детенце. Вече няколко месеца работим по въпроса и се надявам скоро да видя двете черти.

Първият път, когато забременях нямах симптоми, но имах усещане, че вече сме двама поне 10 дена преди датата, когато трябваше да ми дойде мензиса.

Дали някои е имал подобни усещания, нямам впредвид чисто физическите, аз често имам ПМС и до болка знам какво е? Говоря за това, че когато забременеем често се усещаме по друг начин, гледаме с други очи, погледът ни е по различен. Ще ми е интересно да узная как е при вас.

# 149
здравейте, дами!Пиша в тази тема, тъй като старата , в която писах, е заключена. Днес е 25 ден от цикъла ми при нормална дължина 26-28. От вчера установих, че имам температура 37.5, гадене,липса на апетит,мускулни боли, болки в кръста и лек дискомфорт в яйчниците, а освен това и доста неприятно оригване EmbarassedМисля, че ми е рано за тест, ще изчакам закъснение, но бихте ли ми казали дали тази температура е сериозен признак на начална бременност(в случай, че не е признак на есенна настинка с оглед ужасните катаклизми във времето през последната седмица). Благодаря ви за отгворите предварително и ви желая приятна събота вечер(макар и дъждовна)

Общи условия

Активация на акаунт