Бременна ли съм?

• 20 946
  • 168
  •   1
Отговори
# 120
  • област Варна
Да svetla можеш да различиш контролния реагент при супер вглеждане, ако не е оцветен.
Rossella и аз винаги съм казвала, че е безмислено да се прави тест преди закъснение, освен ако не го чакаш за да почнеш прием на медикаменти за задържане. Както беше при мен. Идеята е, че твърдиш, че тестовете нямат разлика в чувствителността си, а то не е така.
Защо винаги като се опитам да поправя някой ме изкарвате лоша? Просто влизат всякакви девойки по тея форуми, четат някое невярно твърдение и после им се чудим, защо задават глупави въпроси. Та исках да кажа, че тестовете за бременност са с различна чувствителност и ни най-малко не са всичките еднакви. Освен, че отчитат един и същи хормон, който може да се засече най-рано 11 дни след оплождането.

Последна редакция: нд, 22 авг 2010, 19:19 от espinoza

# 121
  • Пловдив
Да svetla можеш да различиш контролния реагент при супер вглеждане, ако не е оцветен.

Благодаря ти   bouquet Значи да не си втълпявам напразно надежди. Това, което виждам, е хипер бледо лилава чертичка, пърчоначално до 5-та минута не я видях, но при поглеждане след 20-30 минути я регистрирах,  казах си че си съобразявам, това е самият реагент, затова и реших да попитам. Но каквото и да е, знаем че не е валидно след 10-та минута на теста.

# 122
espinoza , peace!  Hug

Разбира се, че има разлика в чувствителността на тестовете, но според мен, не е толкова значителна, че да гарантира каквото и да е. Това имах предвид. Аз лично се изненадах като видях чувствителност от 20 единици на кутийката на Престо. Очаквах да са 10.

Между другото, кои са тези тестове с чувствителност 50 единици и нагоре? Нямам никакъв опит с такива. Досега само Шуър Чек съм ползвала.

# 123
здравейте момичета,незнам дали е тук мястото и аз да попитам нещо-М ми е на 27–28 дни,но  този месец вече ми е 32 ден а М няма,но и теста направен днес сутринта също е отрицателен.Този месец бях толкова заета че пропуснах и тестовете за О.така 4е незнам и тя кога е била,имали сме и само два опита този месец  Embarassed,та след това обяснение дали има вазмойност теста да греши,или наистина ако има бременност трябваше теста да я засече вече.Само да добавя че нямам никакви симптоми за М,нито гърдите ме болят,само една тъпа болка от време на време в десния яйчник.Опитите ни бяха на 10 и 15 ден.Моля пишете какво мислите Thinking

# 124
  • Willebroek, Belgium
Здравейте момичета  Hug

Цикълът ми е на 30- 31 дни  Rolling Eyes
Днес ми е 27 ден от цикъла и получих кървене  Shocked Това ми се случва за първи път. Малко е и на цвят е по бледо червено  Rolling Eyes Нямам никакви симптоми за ПМС . Незнам какво да си мисля. Досега не ми е идвало така рано  Confused Предполагам, че се шашкам безпричинно  Crazy Ще видим до утре дали все още е само зацапване или просто си ми идва по рано  Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 22 авг 2010, 21:43 от dobito

# 125
  • област Варна
Rossella тест лентичките са с по-малка чувствителност, мисля че към 50, но трябва да се чете за конкретната марка. Касетъчните като Престо, Шуърчек са към 20-25. Наскоро разбрах за един руски ББ тест със чувствителност 10. Има и едни дигитални, за тях обаче не съм се интересувала, защото май и ги няма много из Бг.
vivi_v 4 дена са си сериозно закъснение, ако си от по-голям град направи кръвен тест и ако е отрицателен отиди на лекар.

# 126
Viki всичко е възможно може точно в един от тези 2 дни да ти е била О Даже когато сте се обичали без да правите целенасочено бебе може да се е случило. Praynig

Относно тестовете много тестове показват и доста по късно след закъснението всичко зависи от повишението на хормона на бременността. За по сигурно иди си направи кръвен тест той ще ти даде отговор.

успех  Hug

# 127
  • София
А аз се чудя, възможно ли е да съм бременна? Вчера ми прокървя малко на 23-ти ден (а по принцип ми идва на 26-ти ден), а опитите ги правихме на 10-11 ден, доколкото си спомням. Т.е. минали са 12 дни, а четох, че за имплантиране са нужни около 7-8 дни - възможно ли е все пак това прокървяване (за пръв път ми се случва) да се дължи на бременност?  newsm78

# 128
благодаря за съвета момичета,но аз съм не съм в бг,и затова е малко по-трудно със кръвния тест иначе досега да съм го направила,затова мисля да изчакам още няколко дни и ако още го няма М,ще намеря някоя частна клиника да ми направят кръвен тест,макар че ще е доста по-скъпичко от бг,но какво да се прави.Ще ви пиша какво става,и дано да е това което всички тук очакваме Praynig

# 129
Привет,
Имам въпрос, който сигурно не е за тук, но не намерих подходящо място  Embarassed
За втори месец имам много слаб цикъл. Миналия път си правих тестове за бременност на 5ти и на 7ми ден - отрицателни. Под слаб цикъл имам предвид 2-3 дни и по-скоро бледо зацапване - само един-два пъти си беше червена кръв по превръзката - иначе розово (нормално при мен е около 7 дни,  много силни болки, обилно кръвотечение и много съсиреци). Този месец цикълът пак е същият. Никакъв ПМС и никакви болки и кървища Simple Smile
Пия витамини от 3 месеца, може ли да е от тях? И ако е от тях, защо нито един лекар не ми препоръча витамини, а се стигаше до там да си вземам болнични и да ми бият инжекции за болката!?!
Не вярвам да съм забременяла този месец - за предния беше възможно (не че не искам, но си усещам овулацията - тя поне си ме болеше този месец както винаги) и се притеснявам да отида на лекар с безумното "оплакване", че съм неразположена, но не е толкова гадно, колкото е било винаги Simple Smile
Ако някой има опит, нека сподели - знам, че може да е някакъв проблем. Още веднъж се извинявам, ако не е за тук въпроса ми  Embarassed
все си мисля, че е от витамините...

# 130
Трябва да знаете, че през лятото менструацията може да дойде по-рано и да трае по-малко дни.Това е в резултат на големите горещини, които действат и на цикъла /това ми го каза лекар.

# 131
Може, но при мен лятото по принцип е още по-зле - заради жегите. Отивам на лекар - болнични, спринцовки, и после спя 20 часа Simple Smile Да не говорим, че от години са ми забранили да се къпя (да не говорим за вана) през първия ден, а сега народни танци мога да играя Simple Smile, не че имам нещо против тази промяна, но се опитвам да забременея и се притеснявам да не е по-скоро симптом за проблем Sad

И не е по-рано, винаги ми е идвало на 28-мия ден, откакто правим опити е твърдо на 30-ия - иди я разбери тая работа Simple Smile

# 132
  • област Варна
Lily_L я вземи се отсрами или отпритесни и върви на лекар. Опитвате се да правите бебе, а два месеца не отиваш за такъв сериозен проблем. Те лекарите за това са им дали дипломи, да се грижат за здравето ни.

# 133
Оох, ох, ох.......Точно започват фертилните ми дни, любимия се разболя и пие антибиотици  Cry

# 134
такааа закъснява ми вече 14ти ден и имам 2 положителни теста преди 5 дни ходих при един гинеколог ама той каза че нищо още не се виждало, но матката била като подготвена за бременност... според него ако има нещо тогава трябваше да съм в пета седмица... стискайте палци днес отивам пак на видеозон и много се надявам вече да се види нещо, защото нямам търпение да разбера със сигурност че съм бременна  Wink Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт