Бременна ли съм?

• 20 935
  • 168
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте, момичета. От 4 месеца правим опити с мъжа ми за бебе, и от вчера си мисля че този път сме успяли. Усещам лека болка в областта на лявата мишница (поне съм чувала че това е явен симптом), а тази сутрин така жестоко ми се догади, че каквото хапнах преди работа (а то беше супер малко) замина. Гаденето беше придружено и с разтройство  ooooh! .  Надявам се само да не е летен грип и да съм се подлъгала така. След тези две неразположения направих тест, но е отрицателен.  Всъщност го направих малко раничко, защото все пак трябва да ми дойде на 12.08. Някой да е имал комбинация от гадене, повръщане и разстройство и след това две черти newsm78. Много искам вече да е станало бебчето, все за това си мисля.

# 61
Знам как се чувстваш...аз също правих в събота ранен тест за бременност(трябва да ми дойде на 11-12.08). Теста отчете отрицателен резултат. В същото време имам много от признаците на бременност. Гърдите ми са надути и имат някаква слаба секреция, кръста ме наболява, корема ми от две седмици е надут...истината е, че в желанието си да сме бременни е твърде вероятно да си самовнушаваме...Дано и двете да сме бременни!

# 62
За самовнушението съм напълно съгласна, че повлиява, но гледам все пак да го елиминирам. А ранните тестове май много рядко се оказват напълно точни. Тук изчетох много мнения, една голяма част от дамите пишещи във форума споделят, че обикновените тестове не им засичали бременост, дори и след потвърдена такава с кръвен тест. Аз съм решила да си изчакам да закъснее поне 4-5 дни и тогава пак да повторя, също си следя и БТ - засега си ми е със стойност 37.2, дано не ми спадне   Praynig Стискам палци и на себе си и на теб fingerscrossed

# 63
Здравей Бамбукита, аз също съм на твоя хал и също НЕ чакам М на 10-12.08 и съвсем като теб усещам един куп симптоми. Включително тази нощ, не успявам да заспа от болките в левия яйчник. Гърдите ми са болезнени, а цял ден ми се гади - уж съм гладна, а не усещам вкуса на храната. Странното е, че от първи месец опитваме и не се надявах да стане от раз. Но ще видим какво ще покаже тестът в петък. 

По принцип имам нередовен цикъл затова не искам да избързвам с тестовете. Три поредни дни поддържам телесна температура 36.9 (вечер меря на мишницата), а преди малко опитах и под езика - стойностите се покачиха с още 3 единици, до 37.2. Сутрин температурата ми е нормална. Имам обилно течение, прозрачно и разредено. Имам ужасно главоболие и сухота в устата, газове и т.н. Ще ми се по-скоро да узная какво се случва с мен и съм си обещала да не се отчайвам или разочаровам ако видя само една чертичка.  newsm47

Желая ти успех! Дано съвсем скоро и двете се похвалим с  EFP  love001

# 64
И на мен като Нежно Цвете трябва да ми дойде към 12-13, обаче  от 1 седмица ме болят гърдети и имам ужасни болки в яйчниците, попринцип знам кога съм в овулация и точно в този ден с приятеля ми правихме  секс, не знам дали съм бременна или не съм, и двамата искаме бебе, но не се и надявам чак толкова - ако стане стане ако ли не ще пробваме пак. Ще следа темата и се надявам всички който искат бебенце да получатт  EFP най - вече авторката! Успел мили бъдещи и настояще мами   bouquet

# 65
Е аз минавам на бебеправене номер 5, тъй като тази сутрин ми дойде  Cry Обаче си давам дума да не се отчайвам, все казват хората, че хубавите неща стават бавно.... При мен симптомите си ми бяха от летен грип, който слава богу стопирах снощи Crossing Arms Rossella, най-добре ще е да си мериш температурата анално, малко е неприятно, но там стойностите са най-точни. Желая късмет на нечакащите менструация  Wink Тази подтема адски много ми харесва - споделяме мнения, опит, окуражаваме се..... желая на всички хубав ден sun

# 66
Бамбукита, не унивай! Naughty Стискам палци за следващия път. Сигурна съм, че скоро ще имаш повод да се радваш.  Hug

Ние с лелката все още се преследваме и играем на криеница този месец. Да видим до кога.  Laughing Искам да ви кажа, че днес се чувствам много по-добре, даже симптомите ми започнаха да изчезват. Май ще светне червено на светофара тази вечер или утре.   tooth

Само едно не разбирам, защо ми е непрекъснато толкова студено?  newsm78

Колкото до измерването на температурата анално, някак не мога да се пречупя. Много ми се струва гадно и неприятно.  newsm61

# 67
  • област Варна
Rossella ами мери я орално, под езика, защото под мишницата не мериш базалната, а телесната температура, т.е. нищо не правиш. Тя телесната не се влияе от овулацията и последващото забременяване.

# 68
espinoza, под езика я меря.  yes, но само вечер съм я мерила досега. Не съм за захващала още да следя БТ по график, дано не ми се наложи.  newsm17

Момичета, да ви питам, че забравих от толкова чете на много информация накуп. Колко поредни дни преди цикъл е нормално да поддържаш над 37 градуса? И ако дните станат повече, увеличава ли се шанса за бременност?

# 69
Благодаря ти за пожеланието CweteLina! Пожелавам ти успех! Дано да си бременна! Ще очакваме вести от теб. Що се отнася до мен - все още не ми е дошло. Имам в себе си тест за бременност, но не смея да го ползвам, за да не се разочаровам и натъжа отново. Каквото е рекъл Господ - ще се случи!

# 70
  • област Варна
Три поредни дни поддържам телесна температура 36.9 (вечер меря на мишницата), а преди малко опитах и под езика - стойностите се покачиха с още 3 единици, до 37.2.
Останах с впечатление, че по-често си мериш телесната, отколкото базалната, за това ми беше забележката.
Поредните дни се броят след овулация, а не преди цикъл. Ако поддържаш базална температура над 37.0 16 поредни дни вероятността да си бременна клони към 100 %
А за времето на мерене по дебелите книги пише сутрин веднага след събуждане (преди да си станал), ама при мен нямаше разлика кога я меря. В смисъл аз си я мерех редовно сутрин, но в някои дни съм я мерила и допълнително вечер и не съм откривала фрапираща разлика между сутринното и вечерно мерене.

# 71
Виж тук:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=20183
http://club.biberonbg.com/read.php?5,104610
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=16533

Надявам се ти бъдат полезни линковете и успех ти желая!

# 72
Нежно цвете, благодаря много!  Hug

# 73
Мерси Нежно Цвете, днеска ще правим тест, пък каквото стане  babyuu Пожелавам ти ДВЕТЕ ЧЕРТИ  на тебб  EFP stork-girl stork-boy

# 74
Стискам палци да е положителен теста!

Общи условия

Активация на акаунт