Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Мога ли да усетя овулацията си 14 дни преди менструацията?
Възможно ли е да усетя евентуално оплождане?
Възможно ли е да имам симптоми на ПМС почти 14 дни преди менструацията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Мога ли да усетя овулацията си 14 дни преди менструацията?
-
Възможно ли е да усетя евентуално оплождане?
-
Възможно ли е да имам симптоми на ПМС почти 14 дни преди менструацията?
-
Кога обикновено се появяват симптомите на бременност според личен опит?
-
Кога може да се направи тест за бременност две седмици след последната менструация?
. Надявам се само да не е летен грип и да съм се подлъгала така. След тези две неразположения направих тест, но е отрицателен. Всъщност го направих малко раничко, защото все пак трябва да ми дойде на 12.08. Някой да е имал комбинация от гадене, повръщане и разстройство и след това две черти
. Много искам вече да е станало бебчето, все за това си мисля.
Стискам палци и на себе си и на теб

Обаче си давам дума да не се отчайвам, все казват хората, че хубавите неща стават бавно.... При мен симптомите си ми бяха от летен грип, който слава богу стопирах снощи
Rossella, най-добре ще е да си мериш температурата анално, малко е неприятно, но там стойностите са най-точни. Желая късмет на нечакащите менструация
Тази подтема адски много ми харесва - споделяме мнения, опит, окуражаваме се..... желая на всички хубав ден
Стискам палци за следващия път. Сигурна съм, че скоро ще имаш повод да се радваш. 

, но само вечер съм я мерила досега. Не съм за захващала още да следя БТ по график, дано не ми се наложи. 
Пожелавам ти ДВЕТЕ ЧЕРТИ на тебб