Бременна ли съм?

• 20 928
  • 168
  •   1
Отговори
# 75
Нежно Цвете направи си го и ти, айде че вече няма ме търпение. И дано и положителен резултата

# 76
Никога не съм си представяла, че ще бъде такава агония чакането...

# 77
Никога не съм си представяла, че ще бъде такава агония чакането...
Ммм и при меннн е така, а ти защо не отидеш да си го направиш, че вече и ние нямаме търпение да научим резултата

# 78
  • на дъното
Момичета тези симптоми "имам голям апетит,подут ми е корема" се усещат доста след като разберете че сте бременни,това също минава за ПМС.Един от признаците който е най ранен също  е ходенето често до тоалетна по малка нужда,така,че не се заблуждавайте изчакайте си спокойно закъснението поне от 2-3 дена и правете тест.Базалната Т се задържа висока над 37 ако сте заченали ,мри се сутрин преди ставане от леглото както е писала espinoza.Желая ви успех и ще чакаме с нетърпение желания от вас резултат.

# 79
Привет момичета Simple Smile)
и при мен положението днес беше доста нажежено на тази тема. Трябваше да ми дойде днес ( поне няколко месеца все на 10 или 9 ми идва) но така и не се появи. Не искам да бързам да се радвам , защото вече няколко пъти се разочаровах и си преписвах постоянно някакави признаци на  бременост. Днес  вечерта към 8 се лигавех с  малкото ми племенниче и понечих да го вдигна лекичко и да го преместя и усетих ужасна прерязваща болка ниско в яйчниците. Мисля че беше малко преди да го вдигна (вече го бях гушнала, съответно, не би трябвало да е от тежеста му - 10 кг) , която отшумя постепено за около минута-две.  Четох, че някои хора са усетили такива болки, но май по време на овулация, не на бременност?! newsm78 . Етърва ми беше край мен и ми вика: "Ти да не си труднА??" малко с насмешка, защото на нея така и беше станало като беше забременяла. Утре сутрин рано ще стана и ще си направя теста. Надявам се да покаже, че вече има бебче!!!! Нямам нерви да го чакам още един ден да ми закъснее. Знам, че после ще ми е кофти ако ми дойде, но вече се побърквам и само за това си мисля. Миналия месец не можах да спя няколко вечери заради това. Сега се разсейвам с приготовленията за съвсем скорошната ми сватба... Стискайте палци утре да ви се похваля с 2 чертички..!! Peace
Успех на всички и дано скоро всяка да си сложи по една лентичка с отброяване на дните до раждането на така, чаканото бебенце Simple Smile

# 80
Момичета, стискам ви палци! Аз имам настроение, много ми беше хубав деня, въпреки че ми дойде и съм си пожелала за началото на другия месец да си направим (вече) подарък за първата ни годишнина от сватбата ни Simple Smile

# 81
franseto дано утро поднесеш поредната хубава новина във форума!!! Стискам палци!  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover за EFP

Simple Smile

# 82
Какво стана с Нежно Цвете?? При мен резултата е отрицателен но още не ми е дошло, но нищо другият път. Успех на вас мили мами   bouquet  bouquet  bouquet

# 83
оф момичета чакам да кажете какво стана  с чертичките, че и аз събирам смелост да си купя тест - нямам закъснение но немога да вярвам на БТ защото пия Утрогестан .... и незнам ... още 10 дни ...  #Crazy

# 84
franseto, къде си? Чакаме хубави новини.

# 85
ох момичета.....   newsm11
още в 6 и половина станах да направя теста. Беше този на шуър чек голд- където пикаеш директно на пръчицата - и нищо...Не знам, дали не съм объркала нещо, макар че вече няколко пъти все такъв си вземам , пък и то не е кой знае каква сложност, ама.... Все още не ми е дошло, нервно ми е и се чудя дали да не отида до аптеката да си взема още един от другия вид с пипетката и утре сутринта да пробвам пак. Може би този хормон при мен по-късно да се проявява...  Rolling Eyes Странното ми е, че по прнцип не ми е от най-редовните, но тази цялата година ми идваше все на 9 или на 10, а вече сме 11 и никой, даже признаци нямам, освен че лицето ми пъпчасва ужасно! Болят ме и гърдите, но е ПЪТИ-по слабо от колкото когато ми идва....Ох не исам да се навивам, ама все си мисля че вече нещата са по-странни и би трябвало да е станало.. Simple Smile
както и да е, ако ми дойде ще ви пиша, ... ако ми бръмне още днес да направя друг тест, пак ще ви пиша..., ако ли не утре сутринта Simple Smile Praynig

# 86
франсе стискам палци за утре ...  newsm10

и да попитам - ужасно ми се спи  Tired... но пия утрогестан през устата и това може да е странична реакция както обикновено, но този път не трае 1 час а горе долу през почти целия ден ... внушавам ли си ... нямам нерви до 21ви - кога най-рано може да се направи сносен тест ?

# 87
franseto, чела съм, че при много жени е необходимо да мине повече време от закъснението, за да отчете тестът. Защо не попиташ в аптеката за по-чувствителен тест и да опиташ утре сутрин пак? По принцип съдържанието на въпросния хормон е най-силно концентрирано в сутрешната урина, така че аз бих изчакала до утре.

Не съм спирала да стискам палци, има надежда и то голяма, според мен.  newsm17 Успех! newsm10

# 88
нямам нерви до 21ви - кога най-рано може да се направи сносен тест ?
Цитат
Хормонът, наречен човешки хорион-гонадотропин, по-често срещан като ЧХГ (hCG), се произвежда по време на бременността. Това е хормонът, чиито нива отчитат и уринните тестове за бременност. Той се произвежда от клетките, които изграждат плацентата (плацентата изхранва ембриона и е закрепена за маточната стена). ЧХГ може да бъде регистриран най-рано с нормален кръвен тест около 11 дни след зачеване, а с обикновен уринен тест най-рано след 12 до 14 дни.

От тук

# 89
  • област Варна
franseto вземи си Presto на българския пазар мисля, че те са най-чувствителни. Има и още едни но руски и незнам дали ги има в по-големите градове - ББ тест.

Общи условия

Активация на акаунт