Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Мога ли да усетя овулацията си 14 дни преди менструацията?
Възможно ли е да усетя евентуално оплождане?
Възможно ли е да имам симптоми на ПМС почти 14 дни преди менструацията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Мога ли да усетя овулацията си 14 дни преди менструацията?
-
Възможно ли е да усетя евентуално оплождане?
-
Възможно ли е да имам симптоми на ПМС почти 14 дни преди менструацията?
-
Кога обикновено се появяват симптомите на бременност според личен опит?
-
Кога може да се направи тест за бременност две седмици след последната менструация?
)
. Етърва ми беше край мен и ми вика: "Ти да не си труднА??" малко с насмешка, защото на нея така и беше станало като беше забременяла. Утре сутрин рано ще стана и ще си направя теста. Надявам се да покаже, че вече има бебче!!!! Нямам нерви да го чакам още един ден да ми закъснее. Знам, че после ще ми е кофти ако ми дойде, но вече се побърквам и само за това си мисля. Миналия месец не можах да спя няколко вечери заради това. Сега се разсейвам с приготовленията за съвсем скорошната ми сватба... Стискайте палци утре да ви се похваля с 2 чертички..!! 

Странното ми е, че по прнцип не ми е от най-редовните, но тази цялата година ми идваше все на 9 или на 10, а вече сме 11 и никой, даже признаци нямам, освен че лицето ми пъпчасва ужасно! Болят ме и гърдите, но е ПЪТИ-по слабо от колкото когато ми идва....Ох не исам да се навивам, ама все си мисля че вече нещата са по-странни и би трябвало да е станало..
... но пия утрогестан през устата и това може да е странична реакция както обикновено, но този път не трае 1 час а горе долу през почти целия ден ... внушавам ли си ... нямам нерви до 21ви - кога най-рано може да се направи сносен тест ?
Успех!