Бременна ли съм?

• 21 098
  • 168
  •   1
Отговори
# 30
  • на дъното
tedito81 smile3501Честито!Желая ти леки 9 месеца и на финал здраво детенце Hug

# 31
tedito81 smile3501Честито!Желая ти леки 9 месеца и на финал здраво детенце Hug
благодаря Simple Smile

# 32
Честито и от мен! Лека бременност!
Момичета, искам да ви попитам дали е възможно да съм бременна или по-скоро има сериозен проблем.Последната ми менструация беше на 25.05. и оттогава нищичко.Знам,че е много време-не ми се карайте EmbarassedГади ми се,вие ми се свят,дори повръщах няколко пъти,спи ми се и пишкам няколко пъти нощем,корема ниско долу ме боли като пред МЦ.Домашните тестове са болезнено отрицателни.Не бях в страната и сега след като съм си тук се чудя дали няма да ме нахока доктора,ако отида с такова закъснение.Преди 6 месеца съм пила Дуфастон за регулиране,но не вярвам да е от това.

# 33
Отивай на лекар. Ако толкова те е страх да не те нахока, кажи, че си пътувала и не си имала възможност да идеш на преглед.
Не е невъзможно и тестовете да не отчитат, има и такива случаи, но вероятността е твърде малка. А ако имаш проблем, колкото по-бързо се види и се вземат мерки, толкова по-добре. Не е от дуфастона със сигурност.

# 34
zdr i ot men po princip moqt cikal e na 30 dni no posledniqt menzis zakasnq sas 5 dni be6e mnogo neobi4aino za6toto ni6to neme bole6e parviqt den be6e mn slabo te4enieto na vtoriq ni6to a sledv6tite 3 dni pak mn slabo M mi trae 5 dni i taka dobre no sled kato mi sprq te4enieto zapo4naha mn silno da me bolqt gardite 4uvstvam se poduta i mn mi se gadi ponqkoga, dosega nemise e slu4valo a nisko dolu me bolqt qi4nicite i krasta dali e vazmojno dasam bremenna ili da o4akvam M mnogo skoro da mi doide pak molq daitei mi savet blagodarq vi predvaritelno  Simple Smile

# 35
Много ви благодаря за подкрепата! Hug Hug Hug

# 36
  • на дъното
Desi Toshko Всичко е възможно на този свят Simple Smile,направи си тест за твое успокоение Peace

# 37
В събота си запазих час при доки,благодаря за мненията!

# 38
  • област Варна
Към всички питащи и НЕ направили тест. Всички може да сте бременни, може и да не сте - ние не сме врачки. Може да имате всички първоначални симптоми за бременност и пак да не сте бременни. Може да имате положителен тест с бледа черта и зародиша да не се задържи.
Абе мисълта ми е преди да питате поне се постарайте да си направите един тест, струва от левче до 7-8 лв. и се прави за 5 мин. Толкова ли е трудно?
Повечето постове ми звучат като: "Пуснах тото, ще спечеля ли шестицата?"

# 39
А възможно ли е според вас теста да не отчете нищо на 4-5 дневно закъснение? Значи последната ми М беше на 1юли и ако броим и 31ви, значи ми закъснява с 5дена. На 01.08  си правих тест, но беше отрицателен. Нямам абсолютно никакви признаци да съм бременна(поне не чувствам). Даже мислех, че този месец ще ми дойде много по рано от очакваната дата, защото някъде към 26ти се събудих през нощта от леки болки в левия яйчник, както преди М, но не ми дойде. И така до днес ме приболява от време на време ниско долу все едно, че ще ми идва. Откакто сме почнали бебеправенето, цикъла ми стана изключително точен, даже по-рано ми идва и гърдите спряха да ме болят т.е. не усещам въобще кога трябва да ми дойде. Но този месец ми закъсня и гърдите леко ме наболяват. Днес си взех втори тест. Докато чаках резултата се зачетох в темата с първите признаци и като прочетох за болките в корема бях почти сигурна, че ще има  EFP , но уви. И почна едно взиране в теста, насочване към лампата Laughing Чак ми се видя, че има втора мнооооого бледа, чак въображаема черта...В указанията пише, че при отрицателен тест може да се направи втори след 48ч. Мисля да повторя и дано.... Praynig
А аз се притеснявам, че няма да ми дойде и да ми свърши навреме за морето...

# 40
  • Варна
huny_buny, според мен е възможно да не се появи втората черта при такова закъснение, ЧХГ нараства с различени темпове при бременност, а е възможно да си имала по- късна овулация. Може да си вземеш тест с по- висока чувствителност или да направиш кръвен тест.

espinoza, принципно си права, но понякога  е рано за тест, а има случаи в когато много ти се иска да знаеш, за това задаваш такъв въпрос  Peace.

# 41
  • област Варна
inka 26 ама въпроси от сорта на "Имам един ден до МЦ, не съм правила тест, може ли да съм бременна?" са изключително тъпи. Ами естествено, че ако си правила секс без предпазни мерки може да си бременна, ама ние няма как да хвърлим по един боб и да кажем.
За това помолих момичетата поне по един тест да си направят преди да задават безмислени въпроси.
Сега някой ще ми каже ли дали ще спечеля шестица от тотото или да не се надявам много?

# 42
Сега някой ще ми каже ли дали ще спечеля шестица от тотото или да не се надявам много?
А фиш пусна ли  Mr. Green

# 43
Влизам всеки ден в темата да видя Нежното цвете какви ги върши ,ама още не се е появявала .

# 44
Тук съм, просто всякакви жени се намесиха в темата ми питайки: "Бременна ли съм, бременна ли съм...???", отклонявайки вниманието от автора на настоящата тема. По принцип е неприлично така да се прави. Всеки може, и се надявам да се чувства свободен да си отвори нова, лична тема...
Що се отнася до мен - месечният ми цикъл трябва да се появи към средата на другата седмица. Корема ми е ужасно подут, гърдите ми също - и ме наболяват. Така е от няколко дни. От седмица се чувствам ужасно изморена и ми се спи постоянно. По принцип имам доста натоварен работен ден, а аз не мога да се концентрирам - така ми се спи...но това са все симптоми като пред менструални. След седмица ще стане ясно.
Всичко добро от мен!

Общи условия

Активация на акаунт