Как преживявате раздяла?

• 6 839
  • 46
  •   1
Отговори
# 15
Преди няколко дни се разделих с човека който много обичам. От друга страна се оказа, че един приятел ме е предал. За една седмица двете неща ми идват ужасно много. Знам, че връщане назад няма, но ми е трудно. Не ми се прави нищо, не ми се говори с никой.
Посъветвайте ме, споделете вашия опит. Как вие сте преживявали раздялата и разочарованието от любим човек и приятел?

Връщане назад има винаги просто единият трябва да отстъпи а другия да призне вината си и да се извини, най малко  Naughty

Не е въпроса до извинението, ситуацията е такава, че не бих се върнала назад.

Последна редакция: пт, 30 юли 2010, 14:15 от Lady_of_the_roses

# 16

ОК! Ти си знаеш Peace Аз предпочитам хепиенда, н от иси решаваш.
В другия случай, времто ще те излекува, няма как да не ти е гадно щом си имала чуства  Cry
Има една българска поговорка "Клин, клин избива" замисли се и за този вариант  Peace

# 17
  • някъде ...
Клин , клин избива, ама ако не го набие по-дълбоко ...  Whistling

Гласувам за метода на Немо  Mr. Green Peace

# 18
За Драгона и Немо: не се и съмнявам: `Лекарството, което предлагат за всяка `болка`` е винаги едно и също. Mr. Green Joy Joy Joy

А сега сериозно : на мен спортът ми е помагал винаги в трудни моменти: изразходвам цялата си енергия и се оттървавам от негативните мисли! Peace
Но както са казали по-горе `Времето лекува!`. Не се затваряй в себе си, дано следващия път не попаднеш на такива `приятели`. Късмет! Hug

# 19

ОК! Ти си знаеш Peace Аз предпочитам хепиенда, н от иси решаваш.
В другия случай, времто ще те излекува, няма как да не ти е гадно щом си имала чуства  Cry
Има една българска поговорка "Клин, клин избива" замисли се и за този вариант  Peace

Клин, клин избива...ама и другия е женен пък и с дете...но за него знам, и няма опасност.
Ще търся друг. Crossing Arms

# 20
  • някъде ...
За Драгона и Немо: не се и съмнявам: `Лекарството, което предлагат за всяка `болка`` е винаги едно и също. Mr. Green Joy Joy Joy
Ми то си е бре  Mr. Green
Универсалното лекарство на докторите Немо и Драгон - всичко лекува - навсякъде и по всяко време  Mr. Green
( щом кремовете от рекламите могат всичко да оправят с едно намазване  Whistling ).

Е .. има и друг вариант - да си търпиш болката, и по някое време притръпваш и свикваш, и не те боли .. толкова.

Ама нашето е по-добро  Mr. Green

# 21
Драгоне, ти от време на време даваш и сериозни отговори, а Немо - всеки път смешки. Mr. Green
Но пък ми създава настроение, за което му благодаря! Peace . То не можем само сериозни да бъдем, че инак бързо ще се състарим. Wink

# 22
Аз ли не съм в ред, че все гледам на такива теми като на сериозни, а не за чесане на езиците, не знам. Това "клин клин избива" е най-тъпия съвет за преодоляване на любовно разочарование. Много е тъпо, някой да се хвърли в нова любовна връзка само за да не е сам. Но според мен Lady of the roses не страда от разбито сърце, т.е. от любов, а е наранена заради лъжа.

# 23
Сега може да ти звучи като ирония, но не е така - при положение, че ЕГН-то ти започва с 9, каквото и да правиш все ще го забравиш.  Laughing   Hug

# 24
Как вие сте преживявали раздялата и разочарованието от любим човек и приятел?

Ами как, как, отивам на Славейков и купувам три дебели интересни книги, примерно. Ама да не можеш да ги оставиш до среднощ. И така една седмица...  А като ги свърша, вече мисля за нещо друго, е не съвсем ама по малко, а и нещата са се пооправили от само себе си.
 Аз така, ама аз съм лек характер, при някои им трябва повече време.

# 25

Към авторката - споко бе дете, ще мине - всичко минава -  :

Решението се крие в горния цитат.
Просто си мнооого млада , за да отдаваш значение на тези незначителни хора, причинили ти това. Животът е пред теб и продължава. Сигурно си взела своята поука.Предстоят ти хубави мигове!   bouquet Hug

# 26
Аз лично изживявам много тежко и болезнено разделите.
Не само с гаджета и любови...,а като цяло с хора.
Нещо в мен умиря,отива си ...
Изживях няколко драматични раздели / след , които едва оцелях / ..и в момента ходя от лекар на лекар....и не могат да разберат от какво съм болна.....
Така,че съветвам те - по-спокойно с емоциите !
Помисли за себе си и спри да мислиш за когото и да било.
Станалото - станало. Животът е пред теб !   bouquet

# 27
Сега може да ти звучи като ирония, но не е така - при положение, че ЕГН-то ти започва с 9, каквото и да правиш все ще го забравиш.  Laughing   Hug

Олее и в предната си тема имах дискриминация относно възрастта. Mr. Green 
Наистина страдам заради лъжата. Пък и въпросния господин се развеждал...колко е вярно не знам, ама и не ме интересува вече. Просто исках да чуя мнения различни от клишетата и да опитам нещо, може пък да ми помогне по бързо да излезна от тази депресия.
Благодаря на всички за милите думи, наистина ми стана по леко. Hug

# 28
Lady_of_the_roses   въпрос на време е
достатъчно силна беше за да кажеш край , много жени нямат твоята воля, ще се справиш и сега
приеми тази случка като натрупване на житейски опит
не се мъчи да го забравиш веднага , просто временно ще бъде в теб няма как прекалено е прясно и беше силен стрес за теб научи се да живееш с изживяното
на 17 си , а не на 37 , много скоро ще срещнеш някой който ще измести тези мисли от главата ти , разочарованието от любов на тази възраст се лекува с нова любов
нормално е сега нищо да не ти се прави не се насилвай , ако ти се плачи - плачи или
излез лято е , пусни си музика , гледай филм, ден след ден ще се чувстваш по - добре
прави любимите си неща
спортувай , запиши се в някоя лятна програма , учи нещо ново
 ти определно имаш инстинкт за самосъхранение сега може да ти е трудно , но пък си спестяваш много болка ако беше продължила
недей да обвиняваш другият ''приятел'' мъжете мислят и възприемат по - различно от нас
това което чувстваш сега е  съвсем нормално , би било ненормално ако не се чувстваше  така , това показва чуствителност , доброта качества които има кой да оцени
тепърва ще срещнеш много хора които ще те разочароват и нараняват трябва да умееш да преодоляваш тези моменти и така ще станеш по - силна и ще се изградиш като достоен човек
написаното моше да ти се стори малко хаотично и като клише но това е истината  ,  нямам много време в момента ако искаш пиши ми пак на лични ще ти разкажа какво значи да се тръшнеш от любов , и по филми няма такова нещо аз доскоро не вярвах че дори е възможно

Последна редакция: пт, 30 юли 2010, 16:59 от yasmina

# 29
[
написаното моше да ти се стори малко хаотично и като клише но това е истината  ,  нямам много време в момента ако искаш пиши ми пак на лични ще ти разкажа какво значи да се тръшнеш от любов , и по филми няма такова нещо аз доскоро не вярвах че дори е възможно

Еее, не е честно - всеки се тръшка по различен начин. На всеки филма е различен. Аз съм преживяла такова разболяване от любов. Но не ми се споделя.

Общи условия

Активация на акаунт