Next.co.uk с доставка до България

• 108 844
  • 900
  •   1
Отговори
# 75
Поръчката я пуснах на 07.08. Днес ми дойде съобщението от пощата. Доста добре като срок, според мен. Опаковани са в найлонов непрозрачен плик. Сложили са ми каталог. Аз съм поръчала само детски неща, забравих да уточня и за тях имах предвид, че са уголемени. Нищо де, живот и здраве все ще станат, ще знам за другия път. Снимки ще пусна след неделя, че сега заминавам и няма да имам време.

# 76
аз да споделя за дамското специално за момичета с моя проблем :0 нося много голям номер обувки и за сега next е единственото ми спасение, те имат дамска номерация до 43 и на съвсем прилични цени ми излизат, защото гледах в geox сандали голям номер 150 лв, а от next си взех 2 чифта за тези пари . Така че ако някое момиче има проблем с обувките голям номер да ми пише поръчвам си най редовно номер 42 и 43  Peace И естествено детските колекции са невероятни за дъщеря ми пазарувам само от тук  Hug

# 77
Bubu1978,

едно голямо благодаря за темичката от мен!  bouquet

Не знаех, че некст доставят до БГ и много се зарадвах, като видях тази тема и линка. Много харесвам тази марка, защото предлага добро качество спрямо цената на артикулите. Да не говорим, че освен различни номера имат и различни дължини на дрехите, което за мен е супер, тъй като съм висока и доста често имам проблем да си намеря дрехи с достатъчно дълги ръкави/ крачоли   Simple Smile

Имам и един въпрос към софиянки - наскоро минах през мола на Цариградско и видях на една от витрините надпис Next  и до него opening soon или нещо подобно. Някой има ли инфо дали наистина предстои откриване на магазин в София???

# 78
  • София
Bubu1978,

едно голямо благодаря за темичката от мен!  bouquet

Не знаех, че некст доставят до БГ и много се зарадвах, като видях тази тема и линка. Много харесвам тази марка, защото предлага добро качество спрямо цената на артикулите. Да не говорим, че освен различни номера имат и различни дължини на дрехите, което за мен е супер, тъй като съм висока и доста често имам проблем да си намеря дрехи с достатъчно дълги ръкави/ крачоли   Simple Smile

Имам и един въпрос към софиянки - наскоро минах през мола на Цариградско и видях на една от витрините надпис Next  и до него opening soon или нещо подобно. Някой има ли инфо дали наистина предстои откриване на магазин в София???

ами преди около 2 седмици питах на информацията на 1 ия етаж и ми казаха, че магазина ще отвори през септември. Дано да не са ме подвели.

# 79
Еее, супер, не съм се объркала значи. Благодаря за инфото! Ще задържа малко с поръчките тогава, септември е съвсем близо   Sunglasses

# 80
Днес си взех поръчката. Доволна съм като цяло, но да имате предвид, че нещата са леко уголемени.
Човечето, ти от коя колекция поръча   и какъв размер???

И аз имам същите наблюдения досега. Сега поръчах на дъщеря ми,която е дребна, на 6 г, от раззмерите им от колекцията до 6 год, размер5-6 г и се надявам да и станат блузките.
Стискайте палци

# 81
Софиянци пак се уредиха  Cry

# 82
Bubu,

не се ядосвай, ако им потръгне ще отворят и в други градове, поне така правят от останалите вериги. Пък и нищо не ти пречи да отскочиш до София някой ден за шопинг  Wink Ти откъде си?

# 83
  • Sofia
То ние се уредихме,ама да видим първо цените ,колко ще са надути и тогава да се радваме Simple Smile

# 84
Дъщеря ми е на 3 год. и малко отгоре, и поръчах размер 3-4. Дънките са и ужасно големи, освен дълги са и широки. Блузките като дължина горе-долу стават, но ръкавите са и много дълги. Другия път, ще пробвам с по-малкия размер.
Супер, че ще откриват магазин на Некст, аз пък не бях забелязала тая табела.

# 85
Дъщеря ми е на 3 год. и малко отгоре, и поръчах размер 3-4. Дънките са и ужасно големи, освен дълги са и широки. Блузките като дължина горе-долу стават, но ръкавите са и много дълги. Другия път, ще пробвам с по-малкия размер.
Ето, и аз се редя за помощ относно размерите Hug
Синът ми е на 2г. и 7м., но е висок 104-105см, харесала съм му зимно якенце и пуловер, но за каква възраст да поръчам 2-3 или 3-4г.?
chovecheto , колко е висока дъщеричката ти?

# 86
Синът ми е на 2г. и 7м., но е висок 104-105см, харесала съм му зимно якенце и пуловер, но за каква възраст да поръчам 2-3 или 3-4г.?

Oпределено е за 3-4 , 2-3 ще му е малко  Peace Hug
И аз мисля да пусна пробно една малка поръчка , като казвате че идват толкова бързо  Money

# 87
  • София
   Според мен дрехите си отговарят гледай височината в см. не годините.Дъщеря ми е висока 104 см. взимам и размер 4-5 г. (104-110 см.) и всичко и е ок.

# 88
Да се похваля и аз-получих първата си поръчка. За мен в тази поръчка бяха тезидънки. Получих ги в сиво, невероятни са, много ми харесват и не са уголемени, моят син е на 5,5 и размер 6 години-116 см. са му ок, с лека резерва на дължина. Тесни са, не са супер шалварести, много сладки. Ако някой иска размер или реална снимка-да свирка.
Поръчката я получих точно за една седмица-пуснах на 07.08, получена е била на 13.08  Peace

# 89
Дъщеря ми е 98 см. Не е едра, не е и дребна. Определено са и големички нещата 3-4 години, които ги дават за ръст 98- 104, но понеже и от други марки съм взимала такъв размер, и са и с малък резерв затова и сега така. Единствено едни кецове, които и взех улучих като размер. В момента носи 24 номер, поръчах 8, което отговаря на европейските 25 и са ОК с малка резерва.

Последна редакция: вт, 17 авг 2010, 23:36 от chovecheto

Общи условия

Активация на акаунт