Next.co.uk с доставка до България

• 108 863
  • 900
  •   1
Отговори
# 105
Момичета сами ли поръчвате от англййския сайт на Некст.?
Коко е доставката? Като дам че страната е БГ ме препраща на Некстдирект, а линковете са ви от английския сайт. А двата сайта имат доста разлика в цените.

Последна редакция: нд, 22 авг 2010, 17:09 от бубанка

# 106
бубанка, за Некстдирект става въпрос, от там има доставка до Бг. А ликовете са от ук сайта. И да има разлика в цената.

Edit - директорията вече изглежда като англ.сайт.Grinning

http://www.next.co.uk/shopping/women/bagsaccessories/3/1
тази чанта изкуствена кожа много си я харесах идеална големина ми е...

Много ми харесва и на мен Wink

Последна редакция: нд, 22 авг 2010, 19:39 от Ехмея

# 107
  • София
На мен не ми дава да се регистрирам , излиза ми, че има проблем.
Само при мен ли е така да търся грешката.

# 108
Аз се регистрирах днес и пуснах една малка пробна поръчка . Сега ще чакам  Simple Smile

# 109
  • Варна
Аз се регистрирах днес и пуснах една малка пробна поръчка . Сега ще чакам  Simple Smile

Ще дойде.
Получих този панталон.Дойде за 4 дни много съм доволна.Много обичам да са ми точно нещата и да не се налагада се скъсяват .   http://www.next.co.uk/shopping/women-petite-collections/trousers … 26nbsp%3bTrousers

# 110
  • София
късничко пиша, но ... бяхме малко на почивка Mr. Green
направих поръчката на 12.08 /четвъртък/ и на 17.08 /вторник/ сутринта получих покана от пощата - пратката ми е била тук още в понеделника Crazy поръчах само дрешки за дребуса  Rolling Eyes страхотни са и както някой беше споменал са малко по - големички - което за бебешори не е проблем Peace много съм доволна Party Party Party

# 111
  • София
atadar би ли споделила какво си поръчала с линкчета ако може, че и аз се чудя  сега дали да тествам като направя поръчка сама или с посредник.

# 112
  • София
Само аз ли не мога да се регистрирам и ми дава това
A problem has occurred and we are unable to complete your request.

We are working to restore the service as soon as possible, so please try again later.

If you need any assistance with an existing order, please call us on +44116 2847948.

(Lines are open 24 hours, 7 days a week.)

Our apologies for any inconvenience this may cause.

# 113
Само аз ли не мога да се регистрирам и ми дава това
A problem has occurred and we are unable to complete your request.

We are working to restore the service as soon as possible, so please try again later.

If you need any assistance with an existing order, please call us on +44116 2847948.

(Lines are open 24 hours, 7 days a week.)

Our apologies for any inconvenience this may cause.

Не е само при теб  Thinking

# 114
  • София
и на мен ми го показваше това в началото  newsm78 охххххх много забравям ooooh! Tired , но не съм сигурна дали не се регистрирах в официалния им сайт и после с тази регистрация влязох в страницата за България  Thinking newsm78 Rolling Eyes пробвайте и така, дано стане Peace
а като поръчки са това, това, това и карираното боди тип риза  Peace още доста неща ми харесаха, но реших да пробвам и ако всичко с поръчката и доставката е ок, ще поръчвам пак. нещата са страхотни и много качествени, но това си го знам от преди Peace
иначе благодарско за инфото за мола на цариградско - и аз видях магазина, но хич не ми хрумна да питам  Rolling Eyes ще изчакам да го отворят, да видим как е. и мацки това че е в София си е плюс за всеки, ако цените на са огромни, доставката със Спиди примерно никак не е скъпа и колко му е да се купи и изпрати  Wink Peace Hug
желая ви весел и усмихнат ден  bouquet

# 115
  • София
atadar сега ще пробвам така да се регистрирам и дано успея  Praynig
И аз чакам да отворят Некст, макар да съм почти сигурна, че ще надуят цените до безобразие и пак от нета ще си пазаруваме.

# 116
atadar чудесни са нещата  Peace ще ми дадеш ли размери на бодито и якето, че племенника ми ще прави годинка и незнам дали ще може да си ги носи поне до пролетта  Hug

# 117
  • София
и аз имам съмнения, че ще надуят цените, но няма да се ядосвам предварително, защото ако ... има вариант Peace
bubu1978 взех му 80/86 см или 12 - 18 месеца. Ого е 10,200 кг и 76см. якето със сигурност ще може да си го носи и до пролетта, а бодито тип риза ми се вижда дори голямшко за сега Rolling Eyes но това е по - добрия вариант Peace

# 118
  • София
Сега ми дава някаква грешка за тел. и при двата ми дава грешка със +358 или 0888

# 119
Аз успях да се регистрирам от първия път, без никакви засечки. Чак се изненадах направо. Ползвам Мозила, ако това е от значение. Номера си го изписах директно с 0887...

Общи условия

Активация на акаунт