Next.co.uk с доставка до България

• 109 093
  • 900
  •   1
Отговори
# 375
  • Стара Загора
Искам да споделя за ботушките - сега им идва сезона и гледам доста са актуални.
И аз исках да взема от тези, които имат Avgusta и мама на Влади, но пишеше, че са "Out Of Stock",
Днес ми ги дава налични ботушите, вчера бяха изчерпани, май ще ида да внеса още пари в картата и да поръчам направо.
Синът ми беше с тях миналата година 7 номер, носеше 20 номер пантофи на Колев и Колев . Август месец му ги обух със зор, сега мисля 9-ка да поръчам. Пантофите му са 23 номер на Колев и Колев, сандалите му бяха 24 и в края на лятото си личеше, че му умаляват. Сега е с маратонки Рийбок 23- 24 номер. Пума 25 номер трудно му обух. Офф голяма каша е с номерата.  В таблицата на Некст малко след чертата на 8- ми номер му е крачето.

# 376
Искам да споделя за ботушките - сега им идва сезона и гледам доста са актуални.
И аз исках да взема от тези, които имат Avgusta и мама на Влади, но пишеше, че са "Out Of Stock",
Днес ми ги дава налични ботушите, вчера бяха изчерпани, май ще ида да внеса още пари в картата и да поръчам направо.
Синът ми беше с тях миналата година 7 номер, носеше 20 номер пантофи на Колев и Колев . Август месец му ги обух със зор, сега мисля 9-ка да поръчам. Пантофите му са 23 номер на Колев и Колев, сандалите му бяха 24 и в края на лятото си личеше, че му умаляват. Сега е с маратонки Рийбок 23- 24 номер. Пума 25 номер трудно му обух. Офф голяма каша е с номерата.  В таблицата на Некст малко след чертата на 8- ми номер му е крачето.

На мен пък ми ги дава out of stock и сега  newsm78 Това с номерата явно е голямо объркване... Малкият носи на Колев обувки 24 номер, поръчах му 7-ца гумени ботуши от МиС и са му леко големи, по-принцип е някъде в 23-ката, до 24, което според табликата на Некст е 7 ... Ако поръчам, 8-ца ли трябва да поръчам?

# 377
Avgusta, мерси за отговора.

# 378
Здравейте, имам нужда от малко помощ.
Регистрирах се в сайта, но си написах адреса на кирилица и сега на адрес за доставка ми изписва едни въпросителни и само цифрите се виждат.  На латиница ли трябва да се изпишат имената и адреса ми или няма проблем да си остане така?

# 379
момичета, имам въпросче - кой uk номер е отговарящ на нашия 18-19
каня се да купувам ботушки на дъщеря ми, която в момента прохожда и е със 17 номер. Предполагам зимата ще е за 18-19, по-скоро 19, но не знам c3 или  с4 да поръчам от некст  Thinking Моля за помощ
Коте, вземи с4 Peace Ели сега носи 16 и и взех с3  Simple Smile

# 380
Здравейте, имам нужда от малко помощ.
Регистрирах се в сайта, но си написах адреса на кирилица и сега на адрес за доставка ми изписва едни въпросителни и само цифрите се виждат.  На латиница ли трябва да се изпишат имената и адреса ми или няма проблем да си остане така?
Всичко се изписва на латиница, да  Peace

vesko_m, много неприятно  Rolling Eyes Дано другия път да имаш повече късмет с покупката, много е разочароващо така  Hug

SZA, ние имаме първите-доволна съм много. Приятелка има вторите(от миналата година все говоря)- и тя беше доволна, ама виж пък какво казва vesko_m за тях  Peace
Аз си оставам за първите  Grinning
Танче, мини през магазинчето, мисля, че в момента имат номер 7 от тях  Peace

# 381
# 382
Avgusta, мерси.  bouquet

# 383
момичета, имам въпросче - кой uk номер е отговарящ на нашия 18-19
каня се да купувам ботушки на дъщеря ми, която в момента прохожда и е със 17 номер. Предполагам зимата ще е за 18-19, по-скоро 19, но не знам c3 или  с4 да поръчам от некст  Thinking Моля за помощ
Коте, вземи с4 Peace Ели сега носи 16 и и взех с3  Simple Smile
мерси, душицо  Hug
а стават ли и с3 щом е 16-ти тук или са и големки?

# 384
c3 са една идея с мегдан да расте още крачето, затова с4 ще са идеалка за принцесата- нали уж казват, че ботушките трябва да са 1 номер по-големи? newsm78

# 385
 newsm78 в голяма чуденка съм , кой номер дрехи да си поръчам
висока съм 168 и съм 80 кг, моля помагаите
в бг си купувам 48  bouquet

# 386
  • София
Момичета привет Hug
Имам следния въпрос за размерите на дънките.Искам да си купя този модел дънки: http://www.next.co.uk/shopping/women/casualwear/79/3?extra=sch&a … 3b%26nbsp%3bJeans   късия варинат(мацката с кецовете).По принсип съм 34 размер,но видях, че комнетирате, че размерите не си съвпадат.Някоя от вас купувала ли е дънки и съответства ли размера Hug
Аз нося същия номер във вариант Petit или къс, както ти казваш. Тези, които имам са тесни по краката и надолу леко се разширяват. Точни са ми като размер, така че бих казала че отговарят на размера.
tina_bambina благодаря ти!Но не са чарлстон нали ,вървят прави нагоре и надолу леко разклонени?  bouquet

# 387
  • на малък остров в океана
newsm78 в голяма чуденка съм , кой номер дрехи да си поръчам
висока съм 168 и съм 80 кг, моля помагаите
в бг си купувам 48  bouquet

Измери си обиколките - ханш, талия, гръдна обиколка. И после според мерките намери твоя размер в таблицата. А ако си от София, направо отивай в магазина и мери. http://www.nextdirect.com/help/en/bg/Section.aspx?ItemId=11373

# 388
  • София
А ако си от София, направо отивай в магазина и мери.

Аз точно така направих. Исках да си взема скини дънки и ходих до магазина им, там мерих и този модел ми хареса най-много, станаха ми 12 R по тяхната номерация, но ми бяха малко къси и реших да си поръчам от сайта. Поръчах си 12 L и съм супер доволна, пристигнаха за 1 седмица, направо в пощата. Много съм щастлива, ето!

# 389
  • София
Знае ли някой кога имат големи разпродажби?

Общи условия

Активация на акаунт