Next.co.uk с доставка до България

• 109 042
  • 900
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Много е хубав дъждобрана, Габи има подобен, само че на Мадър кеър. Съвета ми е да вземеш по-големия размер. Ние взехме 2-3 г. като размер и и го купихме в началото на пролетта, когато стана на една. Тогава  го носеше със загънати ръкави и и стоеше като тренчкот и до сега си го носи в дъждовните дни. Май за следващата пролет трябва да и вземем нов.

# 496
  • Luxemburg
Mного ти благодаря за съвета, точно това исках  да чуя.
Идеята за такова дъждобранче ми дойде след като видях едно детенце в нашия блок, което си изкара с такова и едни ботушки за дъжд цялата есен и му беше добре. Мисля да последвам идеята, понеже в мокрото, но не много студено време не става с обувки и маратонки, че се цапат яко, а такива ботушки са много удачни и с дъждобранчето и пуловерче под него е идеално. Жалко само че ги няма в Сф че да се спести време и чудене.  

Ако има някой който е от Сф и ще поръчва тези дни от next.co.uk и иска да си поделим разходите, да ме включи в поръчката си с 1 или 2 нещица, нека ми пише. До колкото разбирам се бавят около месец най-много нещата от там. От европейския ми излиза доста солено +45лв.

Последна редакция: пт, 12 ное 2010, 16:26 от ronicat

# 497
Здравейте момичета ,моят тийн си хареса дънки от сайта ,но немога да се ориентирам в размерите и това slim fit,plus fit  newsm78 ,оттук му купувам 30/31.Моля някой да ме ориентира в размерите  baby_neutral и благодаря предварително   bouquet

slim fit  е за слаби деца, plus fit е за пълнички.
Благодаря много   bouquet

# 498
  • София
Получих тези дни поръчка от next.co.uk с тези коледна покривка и салфетки,   това красиво допълнение към тях и тези декоративни еленчета.
Е, няма такава красота! По-красива коледна декорация за семейната вечеря на Коледа не съм успявала да създам досега! Струва си всяко пени... Peace Hug 

# 499
# 500
На 5-ти поръчах тази рокличка - http://www.nextdirect.com/bg/en/shopping/girls/youngergirls/20/4 … t;%26nbsp;Dresses - получих я днес, хареса ми! Изпратили са ми и каталог Е/З 2010. Доволна съм, че бързо пристигна, че мразя да чакам..

# 501
Получих тези дни поръчка от next.co.uk с тези коледна покривка и салфетки,   това красиво допълнение към тях и тези декоративни еленчета.
Е, няма такава красота! По-красива коледна декорация за семейната вечеря на Коледа не съм успявала да създам досега! Струва си всяко пени... Peace Hug 
Наистина много красиво! Благодарим, че сподели с нас  Hug Много мир и любов и пълна коледна трапеза  Heart Eyes

# 502
Само при мен ли се получава или като дам на директна доставка до Бг в каталога на Некст липсват доста артикули от които да избираме .  Rolling Eyes Питам специално за костюмчетата им с коледен характер .  ooooh!  Съжалявам ако сте разисквали тази тема преди .  Peace

# 503
Някъде в акаунта вижда ли се вече направена поръчка? Преди малко пуснах поръчка, получих и потвърдителен имейл, но никъде не ми излиза какво съм поръчала. В акаунта си виждам само адреса на доставка, така ли трябва да е?

# 504
  • София
Поръчвал ли е нпкой от тези блузки да каже как е трикото
http://www.nextdirect.com/bg/en/shopping/girls/youngergirls/17/12

# 505
Поръчвал ли е нпкой от тези блузки да каже как е трикото
http://www.nextdirect.com/bg/en/shopping/girls/youngergirls/17/12

Ние имаме две такива блузки Peace , трикото е тънко , отпред са с щапма .

# 506
Някой правили обща поръчка.Моля пишете ми на лични.Искам да поръчам за малкия ботушки.

# 507
Не съм поръчвала от Next. Исках да поръчам ботуши и се оказа, че почти всички модели в размер c11 са изчерпани.
Виж дали не са изчерпани и вашите.

# 508
  • София
Само при мен ли се получава или като дам на директна доставка до Бг в каталога на Некст липсват доста артикули от които да избираме .  Rolling Eyes Питам специално за костюмчетата им с коледен характер .  ooooh!  Съжалявам ако сте разисквали тази тема преди .  Peace
липсват, но в повечето случаи ако копираш номера на артикула и го пейстнеш в директният за бг сайт излиза дрешката/обувки...

# 509
Получих това яке, в синьо размер 5-6 - http://www.nextdirect.com/bg/en/shopping/boys/youngerboys/25/2 . Страхотно е и си отговаря на размера. Поръчката ми е от 18.11, пристигнала на 22. Peace

Общи условия

Активация на акаунт