Подсъзнанието може всичко 27 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 121 550
  • 744
  •   1
Отговори
# 300
Маргало, на бас, че сега /след споделеното от soledad8686a  Hug / ще започнем да четем и за метода Силва. Joy

Искам да ви споделя нещо, макар че звучи доста налудничаво /за мен/.
Вчера на гости ми беше свекърва ми. След повече от десет години, тя за мен е нещо средно между майка и близка приятелка. Стояхме си в кухнята, говорехме си и аз усетих съвсем реално, как между нас протича енергия ли, що ли. Сякаш помещението се изпълни с покой и щастие едновременно, но някак можеше да усети съвсем материално.

Преди час изядох една тема за Силва  Joy Joy Joy Joy

А за преживяването със свеки, жестоко!!!

# 301
Привет и от мен,

искам да споделя, че едно от мойте желания, което си бях пожелала миналата година по това време точно, се сбъдна и съм много щастлива.
Сбъдна се когато напълно се бях освободила за него, т.е. не мислех за пожеланото, бях го забравила.
Много съм щастлива, ура, ура, ура  newsm44.

Успех и много любов на всички  newsm51!

Еха!
Дайте да си направим наистина нещо като стена на успеха ли що ли, там да записваме чудесата, пожеланията , всичко което ни се случва!
Напредакът!
Представям си колко положително ще е настроено всичко!!!

# 302
# 303
Знае ли някои какви са поверията и обичаите за Преображение Господне?  Hug

# 304
  • la Città Eterna

Маргало, благодаря за линка. Ето някои от книгите на Хосе Силва. Мен ме заинтригува следното:

Цитат
spasimir daganov казва: 14.02.2010 в 17:52
работех на сергия и ми попадна книгата "силата на продажбите" – матода силва за професионалните търговци.Имах невероятно постижение да си „извикам“ клиенти – в алфа ниво по инсрукции от книгата видях клиентите си, а пикантната подробност бе че се случи така ,че се сбъдна и факта че се надправарваха кой ще ми подаде пръв парите за покупките си. И досега настръхвам когато разказвам тази история. Това бе ноември 1996г.и тогава реших да отида на курса.

Някой попадал ли е на тази книга? И аз преди петнайсетина години си купих две книги на Хосе Силва, ама в момента май само едната се мярка из библиотеката ми, явно някой ми я е свил, когато съм му я дала "назаем".... Във всеки случай не съм попадала на "Силата на продажбите"

# 305

Маргало, благодаря за линка. Ето някои от книгите на Хосе Силва. Мен ме заинтригува следното:

Цитат
spasimir daganov казва: 14.02.2010 в 17:52
работех на сергия и ми попадна книгата "силата на продажбите" – матода силва за професионалните търговци.Имах невероятно постижение да си „извикам“ клиенти – в алфа ниво по инсрукции от книгата видях клиентите си, а пикантната подробност бе че се случи така ,че се сбъдна и факта че се надправарваха кой ще ми подаде пръв парите за покупките си. И досега настръхвам когато разказвам тази история. Това бе ноември 1996г.и тогава реших да отида на курса.

Някой попадал ли е на тази книга? И аз преди петнайсетина години си купих две книги на Хосе Силва, ама в момента май само едната се мярка из библиотеката ми, явно някой ми я е свил, когато съм му я дала "назаем".... Във всеки случай не съм попадала на "Силата на продажбите"

И аз настръхнах като прочетох това  Hug

# 306
  • la Città Eterna
Маргало, преди няколко дни питаше за 7-ма книга на Крион. Има я на руски тук: (виж на втора страница). Давам по-общите страници, защото има и други книги, които може да са ти интересни.  Hug Някой преди време беше давал линк за онлайн четене на всичките книги, но не мога да го открия  Embarassed Може би е било това...

# 307
jd, много спретнато и систематизирано звучат заниманията ти. И споделеното ми идва съвсем навреме. Hug
Така съм се разпиляла, че няма накъде повече. Искам да прочета всички препоръчани от вас книги. Чета за кристали, Крион, Тибетците, Дона Идън, Рейки, Сейким, есенциите на Бах.
Накрая взема, та ударя една топла вода.
Вместо да си подредя мислите и намеренията, съвсем се омотах.
Което съвсем не е лошо де. Веселба. Laughing

Хаха- сладко Simple Smile
И аз бях така. В крайна сметка взаимствах от Дийпак Чопра метода всеки ден от седмицата да се концетрира върху нещо точно определено. И така
-  неделя е ден за прошка
-  понеделник - наблягам на благодарността
-  вторник - подновявам списък с цели и желания
 - сряда -  избирам си една област от живота и пиша сценарий или си попълвам тетрадката за Творческа работилница (по Абрахам-Хикс) или си записвам постиженията/сбъднатите желания(мечти) от изминалата седмица
- четвъртък си изрязвам нови картинки за вълшебната кутия, която сама си направих.

Петък и събота са дни за самооанализ и придобиване на нови знания и умения. Уча се да медитирам в момента.

Идеята за ТАБЛО НА СБЪДНАТИТЕ ЖЕЛАНИЯ е страхотна. Много е мотивиращо дори в личен дневник да се записват постиженията, а "колективното съзнание" ще направи чудеса Wink

# 308
Знае ли някои какви са поверията и обичаите за Преображение Господне?  Hug
За първи път пиша , но съм изчела темите до тук. Така че се чувствам сред приятели Wink Здравейте!
Вместо запис: на този ден "много неща се преобръщат" (цитат на моя възрастна позната). Миналата година на Преображение помолих за коренна промяна в ситуация и в характер, разказът е дълъг, но положението ми подозрително копираше сюжет на филм на ужасите. Днес ще запаля свещичка само с искрено "Благодаря!Чудото се случи!"

Иначе вечерта срещу празника може да се остави вода "да пренощува под звездите" - шишенце с махната капачка се слага на открито място, на тераса напр., с молитва към съотв. светец, звездите или кой в каквото вярва. Идеята е, че светеца, звездите и т.н. "вливат" сила във водата и помагат за изпълняване на желанието. После може да се пие (хубаво е 3 глътки сутринта на гладно), да се наръси дома за здраве, да се използва за обливане след къпане и т.н. Нещо като "светената вода".

П.П. Може да се прави срещу всеки църковен празник, та затова съм споменала използване на молитва към светец.
Пожелавам ви сбъдване на нещо чудесно да ви усмихне от сърце точно днес  Hug

# 309
soledad8686anewsm51 Много силно усещане!! Визуализацията ми се получи точно по сърце.

Прегръщам те!!

Като си постигна желаното, ще те черпя не само виртуално....

Последна редакция: пт, 06 авг 2010, 15:39 от Рози и рози

# 310
.........Визуализацията ми се получи точно по сърце.

Пожеланието ми вече се сбъдна за първия щастливец Wink Много се радвам! Браво, Рози!

# 311
В момента се чувствам уникално умиротворена и в пълен покой и доволство. Момичетата тук знаят, че в последно време съм се отдала на нещо, което ме вълнува много и ми е скъпо и важно. По време на визуализацията към алфа-нивото обаче работих със съвсем друг въпрос, в друга сфера, по друга тема. Видях се, почувствах се, въплътих се в едно мое аз, което съдържа реализацията на съвсем лично нещо. Постигането му зависи само от мен, от моето старание, отдаване и поставянето му в центъра на заниманията ми през следващите няколко дни и седмици. За мен то е важно също колкото и другото, което е свързано с други хора и с най-близкия ми човек. Но тази път пожелах за себе си, само за себе си. И го видях реализирано. Усещането е прекрасно. Изпълнена съм с толкова увереност и спокойствие. Убедена съм, че моята цел е въпрос само на малко време и на малко последователност от моя страна. Благодаря ви, момичета, при вас винаги намирам отговорите в точния момент на точния въпрос. Просто трябва да попитам в себе си „КАК” и някоя от вас ми казва какво да направя.

# 312
soledad8686anewsm51 Много силно усещане!! Визуализацията ми се получи точно по сърце.

Прегръщам те!!

Като си постигна желаното, ще те черпя не само виртуално....

миличка страшно много се радвам.тъкмо мислех да ти драсна едно на лични за да видя какво е станало.
браво щастлива съм за теб  love001 newsm10
аз визуализацията я умея без да съм знаела за какво става въпрос.а се чудех защо неща които си мисля и визуализирам преди да заспя след няколко месеца стават точно така както съм желала.
но снощи\тъй като не очаквах да стане нещо\в първия момент се чувствах объркана и не успях да се концентрирам върху визуализирането.надявам се следващия път да успея.

# 313
  • Варна
 Момичета, имам въпрос относно техниката за писане на желание 21 дни по 21 пъти - дали мога да  изменя част от желанието, основното е едно и също, но определен момент конкретизирах, а сега реших че е по-добре да бях писала по общо, за да не ограничавам начина по който да ми се случи. Как мислите, удачно ли е да направя промяна или продължавам, или почвам отначало?

# 314
  • la Città Eterna
Аз си мисля, че смисъла на повторението е да се затвърди едно и също. Ако промениш, би трябвало да започнеш броенето отначало. (все пак е лично мнение). Сбъдване на желанието  Hug

Общи условия

Активация на акаунт