ЖЕНАТА ЛЪВ - 34 ЧАСТ

• 22 714
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
О, дано Crazy. Така се отслабва bowuu

Бе не съм видяла такъв ефект, при все, че литри изпивам на ден, ама щом казваш  Rolling Eyes.

Къде си Одила на гости, Норче?

# 136
О, дано Crazy. Така се отслабва bowuu
Бе не съм видяла такъв ефект, при все, че литри изпивам на ден, ама щом казваш  Rolling Eyes.
И аз имам същите впечатления като теб......толкова вода пия, а .........нищо......
Иначе снощи бяхме на гости на кръсницата на моят мъж. Кръстила го е  на около 20-25 години.............Дъщерите и бяха и те с децата , а там като ходя винаги ми е приятно защото много приказваме и много се смеем.........и пием  Embarassed

# 137
  • Пловдив
детето ми хареса - много закачлива физиономия има, много весела  Laughing!

Закачлива е, щото се кани да прави беля  hahaha. Мерси за комплиментите  Heart Eyes

Абе толкова съм изкуфяла, че забравих да ви благодаря за поздравите за РД! Обичам ви много  Heart Eyes Hug  bouquet

# 138
Тединко, Честито на патерици! Мноого здраве и усмивки, много хубави емоции и по-послушни мъже около теб!   bouquet

Бенджи, ще ходя да гледам по фейса...

Спуква ми се гьона за тези 3 дни, докато съм в София - работа много, къщата - непипната, даже прането не беше прибрал мъжо  Close и хвърляно-неоправяно. Та търча с малкия до работата, работя от тук (доколкото ми дава), пера, чистя, ходя оправям разни документи - детски, разни бележки и др. простотии и то по жегата и с мънечкия. Вечер сме на площадката от 18.30 до 20.30 ч. И да ви кажа хич не стигам и да пиша, то да мисля не смогвам даже...
Като съм на село е пълно безвремие, поливаме цветя=поливаме се, пазаруваме, играем по цял ден на двора,... Също и работа си има една къща - сега маджуна на прозорците сменяме с баткото, боядисвахме и шкурихме 2 врати, косиме, чистиме по къщата - че от миналото лято не е ползвана.
Бенджи, много е хубаво да си в къща, ама да си там непрекъснато, но и работа си иска нон-стоп. Ти го виждаш вече. Много се радвам за вашето решение, кога ли и моя ще уври  Thinking
Кумовете ни преди 5 години се изнесоха на 10 км от София, но много пари хвърлиха да сменят дограми, инсталации и изолация, също и слънчев панел сложиха и термопомпа. Поне 1 година стягаха къщата, но определено си заслужава. Ние няма как да вложим толкова, но според мен може и по-етапно да се прави всичко, а не накуп. Макар че като се нанесохме в апартамента на нашите и живеем тук, някакси трудно ни се изнася всичко, даже и от 1 стая. Друго си е когато всичко е необитаемо още.

# 139
Да свършват тези РД, че бомба паднала тук Whistling. Отчитаме се с по една честитка и край ooooh!

Да си кажа, не че някой ме пита Crazy.
Останах сама в къщи, децата у майка. И сега тука си шетам, чистя, подреждам, сладка работа Crazy.

# 140
Да си кажа, не че някой ме пита Crazy.
Останах сама в къщи, децата у майка. И сега тука си шетам, чистя, подреждам, сладка работа Crazy.

Аз съм и с двете, ама Вики ще го пращам на Рила за 10 дни със свекърите и пак събираме багажи.  Laughing

# 141
Камче, пращай и Кико Laughing. То голямото и самО се гледа Whistling

# 142
Камче, пращай и Кико Laughing. То голямото и самО се гледа Whistling
Абе да го пратя, ама ще умра от тъпня.  ooooh! Пък и те си прават много екстремни походи и няма да издържи на натоварването.  Mr. Green
След 1-2 годинки.  Whistling

# 143
Охооо, след една-две годинки не се знае кой накъде ще е Whistling. Възползвай се сега, и ти имаш нужда. И аз тъпея, затова Ник не ми се дава, ама човек има нужда и сам да постои. Ей го на, чистя, това, онова, присядам тук, хапвам, пийвам водица Mr. Green, пак малко пошетам, после мислим да направим едно Метро, довечера самички....Абе човек си намира какво да прави. Сега се чудя дали да зарежа шетнята, и да се зазяпам по някой филм newsm78

# 144
  • Пловдив
Кипре, много сте хубави! Цялото семейство.
Прекрасни снимки!  Peace

Миленка, наистина си има работа в къща на село, но ако си живееш там постоянно, не е толкова много.
Пак ни правят спънки родителите на мъжо... ooooh!...било добре да изчакаме още година, според тях... Thinking
Мъжо искаше да се местим сега наесен. И той има идеи за слънчеви панели и помпа, та да "отсвирим" /доколкото е възможно/ ВИК и Енергото.... Mr. Green
Не знам с тия проблеми с роднините дали да продължаваме да стягаме къщата или да търсим да купим друга. Не искам да теглим кредити /досега нямаме/, при положение, че имаме няколко наследствени жилища, но ни създават спънки роднините...
Но още малко и усещам, че ще се стигне и до там.

А така, Поли. Пълен релакс, еее и от време на време и малко шетня тряяя...
Ками, ако ще правят преходи, Кико е малък още. Аз не бих го пратила.

# 145
  • София
Ето ме и мен, мацки, здравейте!  Hug
Бенджи, вие имате и желание, и идеи! Дано успеете да се справите някак и с роднинският елемент  Mr. Green.
Днес  ходих до застрахователите. Да ви кажа, не съм и очаквала такава тлъста сума, за толкова дребна драскотина, обаче съм доволна  Laughing.
Освен това, не знам защо, но реших, че мога да сваря два моркова на племенницата, да ги намачкам с малко АМ и да я храня с тях, вместо с купените пюрета. Е, да, ама не... Първо не й харесаха, второ - нямаме пасатор, а за два моркова ме домързя да вадя чопъра и детето се задави, а Марти два часа повтаря, че съм уморила бебето  ooooh!.

# 146
Ками, ако ще правят преходи, Кико е малък още. Аз не бих го пратила.
Ааа няма, наистина е малък. Пък и те не го искат все още.  Mr. Green Вики го пуснах за първи път като беше на 4,5г., та има още време.
Вени, ще умориш дЯтито, значи.  Naughty

# 147
Ама пък да ти кажа, нали си взела домашни моркови, че то купешките. ooooh!

# 148
  • София
Ама пък да ти кажа, нали си взела домашни моркови, че то купешките. ooooh!
Домашни, от баба ми. То това беше единственото, което ме стимулира да ги варя, ама пусто и с това не се справих като хората  Joy. Имам в нас един пасатор, който може да пасира малки количества, за по-големи хич не му стига душата. Ще взема да й го дам на сестра ми, и без това не го ползвам.

# 149
  • Пловдив
Направо си го уморила, Венке  Joy

Мерси, Бенджи  Hug. А къв им е проблема на тез роднини, че се опъват  Thinking? Да ти кажа, наистина е гадно със заеми, ама поне си независим от роднини, дето един ден могат да ти бият шута, като изперкат.

Общи условия

Активация на акаунт