Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 71-ва тема

• 128 660
  • 730
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте,мили кулинарки.Hug
Страхотни ястия,сладкиши,торти,десерти,салатки,зимнини и лимонадки.
Убедих се за пореден път,че гладен/а не трябва да се влиза в тази тема.
Напоследък нямам много време да качвам снимки,затова пак ще постна малко повече снимки. Embarassed
Дюнери

Картофки на фурна със сметана,чесън,копър и кашкавал

Пилешки хапки с домати и люти чушки

Пилешки хапки с лук и мнооого люти чушки

Кюфтета с люти чушки и за гарнитура люти чушки(без люто не ми е вкусно)

..."Гнездо" да го кръстим.. Thinking

Обикновенни картофки със сирене

Пил.крилца на фурна

Полу фабрикати-банички със сирене,шницел и бургери

Шкембе чорба

Панирано кис.мляко с бадеми панирано в галета

И панирано кис.мляко с бадеми панирано в брашно

П.П.Пак се извинявам за многото снимки Embarassed
Лека вечер на всички. bouquet bouquet bouquet

Последна редакция: пн, 16 авг 2010, 21:12 от Neli4ka

# 601
Neli4ka, не се извинявай, а кажи за панираното кисело мляко. Винаги ми е било интересно как се прави без да се разтече newsm78

Последна редакция: вт, 17 авг 2010, 11:40 от vanillla

# 602
  • ВАРНА
Патладжанени рулца със сирене и орехи

и мидена салата с продукти от "Дълбока"

# 603
У нас днес китайско Mr. Green
Ориз с яйца и зеленчуци и свинско в сладко кисел сос:

Китайската ми салатка:

# 604

Тук както винаги вкусно, ароматно и красиво!  bouquet  chef

Страсбургски сладкиш с извара и сини сливи

# 605
# 606
  • София

Тук както винаги вкусно, ароматно и красиво!  bouquet  chef

Ее, Лабрекс , нямаш милост към мен!Как може да пуснеш толкова вкусно нещо?

# 607
Ее, Лабрекс , нямаш милост към мен!Как може да пуснеш толкова вкусно нещо?

Ееее, Тайна, а ти с твоите "обикновени" вкусотии питаш ли ме? Grinning А това верно е вкусно, ама аз нали съм си любителка на изварата, та........ Peace hahaha

# 608
# 609
От мен едни сарми с листа от цвекло

# 610

Ето - за салатния домат
Мислех да ви показвам и едни патладжани, но те били на другия компютър така, че другия път.

# 611
ИлангИланг, от къде се снабди с тези прекрасни миди? Онзи ден гледах едно интервю по тв с шефа на Дълбока, който каза, че продукцията им едва им стигала за ресторанта, и ако някой магазин или друг ресторант казвал, че продава миди от там, лъжел... Rolling Eyes
Иначе както съм близо до Варна в момента, така бих скокнала за едни миди.....ох.

# 612
Здравейте, мили момичета! С огромно удоволствие разгледах повече от двадесет страници!!! Видях страхотни ястия, красиви снимки, оригинални рецепти, вкусни десерти, торти, питки...  Страхотни сте всички!   bouquet   bouquet   bouquet
За мое съжаление не бих могла да изброя всичко, а наистина от всяка от вас си харесах по нещо. Силно впечатление ми наравиха един страхотен кекс с черници на bliznacite2004, сандвичът с пилешко месо и стафиди на marabu, чушките-красавици на esy, кошничките с яйца на pure elixir и в изпълнението им на Елица-сестрица, червената лимонадка на Lois, мишлето на Медора...
На ушенцата на Пепчо си затворих очите! Но пък ги отворих много широко на сладкото от домати и бадемовите кошнички!

Джемма, жив и здрав де е синът ти! Тортата изглежда разкошно!
Vanqobi, да е жив и здрав брат ти!
trombon, питката за прощапулника е много хубава! Честити ви първи крачки и дано винаги да стъпва здраво и във вярната посока!
rossonera, разкошни сладкиши, торти и питки има по твоите снимки! Да е жива и здрава майка ти!

В неделя беше голям празник и на всички, за които беше личен или семеен повод за празник, желая много здраве, късмет и неизчерпаемо вдъхновение!

Венета, много обичам изварен сладкиш със сливи! А този пост с баниците и ябълките направо ме разби- страшно вкусно изглежда всичко, искам по парченце и ако може и бурканче сладко Laughing Слагай от сега в торбата, че да не забравиш нещо  eat
Kafenceto, благодаря за пожеланията за приятна почивка! Разкошен тутманик видях, а щом е и по рецепта на Венета... ммм...
Сладък салам и аз правя, но рецептата взех от alximika, която готвеше много и вкусни неща, но мнооого отдавна не се е разписвала, а много ми липсва. Трейси и ти също липсваш в темата.
3xi, megans, добре сте се завърнали и вие, радвам се, че отново ще разглеждам изобилните ви вкусотии!
lina kaz, във всеки пост има нещо оригинално – динени корички, чийзкейк със смокини... много ми харесват рецептите ти!

Мама Цоцоланка, да отговоря и аз на въпроса ти: вече дори и детето обръща внимание на вида, аромата и вкуса на храната. Не ни харесва по заведенията и вече рядко се храним навън. Не, че аз съм станала страшната готвачка, но има съществена разлика когато ястието е приготвено с идеята да достави удоволствие, а не просто да му вземеш парите или да напълни нечий стомах. Но съм съгласна, че в Банско готвят страхотно. Ходим от години в едно ресторантче, където винаги ме изненадват с интересни предложения и ме карат да си мечтая за някой техен специалитет. В хотела тази година кухнята също беше отлична - не беше мазно, месото винаги беше много крехко, разпадащо се направо, с подправки, поднесено с вкус. По украсата даже имаше пиленца и цветя от чушки! Ако не знаех, че Вяра е във Враца, щях да я заподозра  Laughing

След всички тези писаници, пускам само сладкото от боровинки, които набрахме по планините:

От днес започвам да готвя и да показвам отново.

Охооо, докато напиша и страницата се напълнила! Китайското на Дес, доматките на Женя, на Лабрекс примамливия сладкиш... Esy ще чакам рецептата за сармичките, разкошни са!
Неличка, отново цяла галерия с вкусни ястия!
Иланг Иланг, как направи патладжаните?

Ох, излизам размечтана и гладна!

Последна редакция: вт, 17 авг 2010, 14:12 от Леля Ог

# 613
Neli4ka и аз се боря за панираното кисело мляко Heart Eyes
Леля Ог, много апетитно изглежда това сладко!
esy , обожавам сарми в цвеклови листа!!! Чак съжалих, че влезнах в темата и ги видях... сега ще преглъщам цял ден:(

# 614
Оооооо, Леля Ог страхотно сладко много го обичам  Peace освен за сладкиши, палачинки и пържени филийки така чудесно върви и на панирани сиренца мммм.......

Общи условия

Активация на акаунт