Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 71-ва тема

• 128 658
  • 730
  •   1
Отговори
# 615
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
..Къде отиде най-простото сладко от сливи??????

Мамееееееее, ето го.... ... съвсем прясно...от вчера, моите много го уважават... една доза само, но аз смело напред   Laughing  да не си помислиш, че само с това ще си останем.... Joy Joy Joy

За информация на Стоева сливите са от старозагорския пазар   Hug

и един сливов сладкиш, също на голяма почит у дома

Успешен ден на всички

# 616
  • Благоевград
Големи вкусотии и днес! Поздравления  Hug
Първите ми макарони със захар на фурна

Парчето няма вид, защото бързах да извадя да го пробваме. Баща ми на всяка хапка повтаряше: "Мммммммммм, много е вкусно, браво, ммммммммммммм, много е вкусно"  Joy Joy Joy За капризен човек като него, това признание е като"Оскар"  Joy

# 617

tina_star, не знам какъв вид очакваш да има парчето, ама толкова вкусно изглежда ммм, че напълно разбирам баща ти! Heart Eyes  bouquet

tutulina, много апетитно туй сливово сладкишче! Heart Eyes  bouquet И аз вчера бях решила да правя сливов сладкиш, но понеже купих повече извара, пак сливов, но с изварка. А днес от остатъка извара - изварените вкусотийки! Grinning

# 618
  • Варна
Много вкусотии, направо станах разногледа Wink
labrex, може ли рецептата за изварения сладкиш baby_neutral
tutulina и аз съм любителка на сладко от сливи и непременно ще си направя Laughing
Лек ден на всички.
Пиша от работата и само надничам в темата

# 619
За тези,които искаха рецептата за "Панирано кисело мляко с бадеми/орехи" Wink

# 620
  • Благоевград
Labrex, благодаря за хубавите думи!!! Заповядай за по 1 парче  Grinning
А тези изварени неща изглеждат супер, никога не съм яла нещо подобно, но обещавам, че ще се пробвам да направя  Grinning Все пак държа да се науча да готвя максимално много неща, особено сладкиши, че като имам деца, да не ги тровя с вафли, шоколади и чипсове  Grinning

# 621
Labrex, благодаря за хубавите думи!!! Заповядай за по 1 парче  Grinning
.............D Все пак държа да се науча да готвя максимално много неща, особено сладкиши, че като имам деца, да не ги тровя с вафли, шоколади и чипсове  Grinning

Тина, 10х за почерпката, хич и не мисля да отказвам!  bouquet А за другото си права, толкова се начетох за "полезностите" в тия неща, дето дечицата масово ги хрупкат, че вече дори и на гости като ходим при деца, не купувам такива, а на мен дори не ми се прияждат вече. Peace А, шоколадът прави изключение! Grinning

ивка27 , ако става въпрос за страсбургския със сливите и извара newsm78, не съм написала рецептата, но ще я сложа. Peace

# 622
  • При елфите ...
labrex, страхотни изваренки, направо ме зашеметиха, много вкусни!   bouquet

За обяд на бързо приготвих зелен боб като яхнийка, но с много малко сос, стана разкошен, още повече, че бобът е домашно производство.

# 623
  • ВАРНА
Една разядка(сякаш имаме нужда от разяждане,ама нейсе) от тиквички,чесън,цедено мляко и орехи

и пълнен пипер

Lois за мидите се разходихме до самата "Дълбока".Ако не го знаеш пиши на лични и ще обясня,как се стига до там.И съм убедена,че не им стига продукцията,защото бе пълно с българи и румънци,а и самите миди са много дребни,но вкусни
Леля Огмного са лесни патладжаните.Нарязани по дължина се задушават или пържат в малко мазнина.После им се добавя парченце овче или каквото има сирене,поръсва се със смлени орехи и е готово.Понякога добавями стърган пармезан,но бързо раста на кубатура,та си го спестих.

Последна редакция: вт, 17 авг 2010, 14:16 от иланг-иланг

# 624
  • Бг
Адмирации за всички неповторими кулинарки в темата. Аз тези дни като съм го подкарала само на "ниско калорични" вкусотии, чак на господин "Кантарев" започна да му става лошо hahaha.
Сладкишът с майонеза на Сладка хапка, при мен под формата на торта-. Разрез-.

Честно да си кажа от сладкиша не останах особенно очарована, но крема, ахххххх крема. Лабрекс, голямо благодаря bouquet.

Тутманик, номер едно, със сусам и още топличък, в тавата-.
Имаше и "поправителен" hahaha, на парчета вече, и с мак-  и още веднъж

Последна редакция: вт, 17 авг 2010, 14:33 от Крейзи

# 625
От мен - Славянски гювеч

esy,много апетитни сармички!  bouquet
Леля Ог,разкошно сладко!  bouquet
tutulina,чудесен сладкиш   bouquet
Лебрексче,уникални вкусотийки Heart Eyes
Aredhel,обичам такава яхнийка Heart Eyes
Момичета,всички сте чудесни!  bouquet

# 626
  • Благоевград
delicate, може ли да споделиш рецептата за гювеча?

# 627
delicate, може ли да споделиш рецептата за гювеча?
Заповядай - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=461185.msg16027797#msg16027797

# 628
# 629
  • Благоевград

Благодаря  Hug

Общи условия

Активация на акаунт