Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 71-ва тема

• 128 687
  • 730
  •   1
Отговори
# 540
пиле с ориз

# 541
# 542
  • На морето!
Селма, веднага плагиатствам  Hug

# 543
ditsan, видях сега, че си питала за франзелките. Нищо особено не са - стандартно тесто за хляб, но просто замесих с прясно мляко и оформих като дълги фитилчета, които леко цепнах отгоре, преди печене.

Oтчитам се с изненади за майка ми, тъй като е Мария и днес празнува. Приготвих ѝ Къпиново парфе (по рецепта за малиново на Пепи от тортената тема) и Питка за празника, без нея не може.

Честит празник и на всички останали жени, които носят името Мария и празнуват днес!   bouquet  Днес е и празникът на Варна (много празници - много нещо  Joy)!

# 544
  • София
Честит празник на всички носещи името на Божията майка!

Rossonera, честито на майка ти, дълги години да те радва  bouquet

# 545
  • ГОре на черешата...
Честит имен ден на всички именници  bouquet! Нека Божията майка ви закриля!

Почерпете се и за мое здраве:

# 546
Честито Успение Богородично!
Честит празник и на всички именници!Бъдете живи и здрави, много щастливи, и носете с гордост едно от най-хубавите християнски имена! Heart Eyes

Нашата питка за празника

# 547
Честит празник на всички именници!
mari_eta,бъди здрава и закриляна от Божията Майка чието прекрасно име носиш!Това с което черпиш има ли рецепта? Embarassed

# 548
  • Кьолн
Маме страшно много ти благодаря за рецептата!  bouquet Ако знаеш откога търся такава хубава рецепта за лимонада.Още днес ще я направя. Честит имен ден на всички с прекрасното име Мария!

# 549
Честит празник на всички, които празнуват днес Hug! Бъдете живи и здрави!
Аз не съм от най-активните във форума, но често влизам и искрено се наслаждавам на чудесиите, които показвате тук. Наистина сте кулинарни вълшебници, момичета! Много ви се радвам!
От мен пържолки на фурна с гъбено сосче

пица с кренвирши, царевица и кашкавал

Правих и сладко от сливи и от праскови, но снимки другия път.

Хубав почивен ден на всички майсторки - кулинарки!

# 550
  • Пазарджик/Лондон
Честит празник на всички, които празнуват днес  bouquet  bouquet  bouquet!

mari_eta , това еклерова торта ли е? Може ли рецептата?

# 551
Мариета, честит имен ден!!!Жива и здрава бъди! И....като мине празника, пусни рецептата на тази вкусотия........

Честит празник на всички с името Мария и производните му!  bouquet

Яде ми се пица.......Може и пирог, може и печено пиленце.......За десерт - Стоева да прати малко сладко от домати, не се стискай.....Напомняш ми за сладкото, което майка правеше едно време от рози/трендафил.......Ама като започнете да ги измисляте едни странни сладка, аз за такива щуротии акъл нямам. Поздравления  bouquet!....Къде отиде най-простото сладко от сливи??????

# 552
в таз жега не мога да пека питки аз... Нямаме Мария в родата, така че минавам само с една лимонадка, ама червена  Grinning - цък

Поздрави на всички, дето имат повод да празнуват  Heart Eyes

# 553
  • Хасково
Пиши Пеп-4о, пиши Hug
Имам един тон с безвкусно домати в къЩи, да видим ако го подсладя дали няма да се изяде newsm78
За такова чудо оЩе не бях чувала, но пък на снимката ти изглежда много Мляс-Mляс Mr. Green

http://forum.kulinar.bg/viewtopic.php?f=10&t=3891    Hug

# 554
Пиши Пеп-4о, пиши Hug
Имам един тон с безвкусно домати в къЩи, да видим ако го подсладя дали няма да се изяде newsm78
За такова чудо оЩе не бях чувала, но пък на снимката ти изглежда много Мляс-Mляс Mr. Green

http://forum.kulinar.bg/viewtopic.php?f=10&t=3891    Hug

като изпълнение и рецепта общото е само в доматите и захарта.  

Маце, *sapunci*, заповядайте Сладко от червени домати

Честит празник и честити имен ден на всички именници!    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт