АВГУСТ: Нова тема-нов късмет и щастливи занапред!

• 4 564
  • 54
  •   1
Отговори
Честита нова тема! Хубаво усмихнато и щастливо лято на всички!
Да натрупате много топли спомени, които да ни греят "зимъска, когато сняг запръска"

Мърморанке,  Praynig дано всичко при вас се оправи бързо.  Hug Hug Hug

Честит рожден ден на Таня! Глори,   bouquet честито ти християнче! Да расте здрава и щастлива малката принцеса!

Последна редакция: нд, 01 авг 2010, 07:01 от Lili_X

# 1
Привет и от мен в новата тема!
    Честит рожден ден на порасналото християнче Таня!Да расте здраво и усмихнато дете!

# 2
  • Талант на 2012,2013 г.
За къде без мен ? Тук съм в новата тема...
Глория, честита първа годинка на детенце!!! Hug

# 3
честит първи рожден ден на Танюшка,Глори много здраве и безгрижно детцтво и желая .  bouquet  bouquet  bouquet
молясе за Дарка дано час по скоро се оправи мъничката ,Марморака  :hug. Hug Hug

# 4
  • Варна
Хайде и аз в новата тема!
Глори малко със закъснение - честито ви порастнала госпожица и честито християнче. Да ви е жива и здрава и много да ви радва.
Стискам палци и за Дара на Марморанка  fingerscrossed. Ако вякой има новини нека да пише.

# 5
  • на дъното
Снощи се чухме с Мърморанка,милите и двете са много изтощени. SadДарето не спира да кашли някакви алергични реакции и много плачела милата.Днес пак ще им правят изследвания та да видим какви ще са резултатите, дано са дори.

# 6
На всички пожелавам един прекрасен месец!

Глори,да ви е жива и здрава малката Танюшка  bouquet

Стискам силно палци за малка Дара,дано всичко се нареди,че милите се измъчиха.
Марморанче Hug Hug Hug

Честит рожден ден  Slavi_Yo!Много здраве и късмет!

# 7
  • Варна
Честит рожден ден, Slavi Yo! Бъди много обичана и щастлива!

# 8
  • на дъното
Слави  HugЧестит Рожден Ден мило другарче по съдба!Желая ти в скоро време да пишеш в една друга наша тумбеста темичка Hugтака също много здраве както на теб така и на цялото ти семейство Hug

# 9
Здравейте милички.
Изписаха ни, обаче Дара кашли много, дави се, хрипа, ужас, казаха, че около месец ще се чисти кашлицата, защото била на алергична основа. Оф, вече не издържам от болести и гадории  Cry

# 10
  • Варна
Марморанке  Hug! Хубаво е, че са ви изписали, дано по-бързо се оправя Дара. Наистина много ви се насъбра. Пак пожелавам това да е края на вашите неприятности.

# 11
  • Варна
Благодаря за милите думи и красивите пожелания!    bouquet

# 12
Здравейте мили другарчета Grinning
Първо да кажа,че пак стягам куфарите за   grinning039 Sunglasses,отиваме на Слънчев бряг за една седмица.

Марморанка,радвам се,че сте си у дома Hug..............айде всички болести  smile3513 и да ти кажа,че наистина от алергична кашлица може да кашля дълго.

Хубава вечер на всички Heart Eyes

# 13
  • Варна
Исе приятна почивка на морето! Добре да си прекарате.
Предполагам, че и другите са по почивки, че темичката много опостя  Sunglasses.

# 14
Глоренце, на патеричка: Да ви е жива и здрава порасналата кукла!  bouquet И само хубави неща да я застигат!

Мърморанче, вече не знам какво да ти кажа! Просто изпращам виртуална прегръдка!

Нашата почивка беше ужасна. Ядове, проблеми, кражби, лоши новини от работа и болести. Е, и малко плаж, ама някакси не му се насладих. Продължавам с идиотските опити да бъда оптимист и да вярвам, че лошият късмет ще ни пусне.

Общи условия

Активация на акаунт