АВГУСТ: Нова тема-нов късмет и щастливи занапред!

• 4 564
  • 54
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Kroelahai страхотна новина! Лека и безпроблемна бременност, а през април живо и здраво бебче!

# 46
Безкрайно се радвам на всяка нова бременна мама от този форум,безпроблемна бременност и живо и здраво бебче на финала,дано повлечеш крак и на нас останалите Hug Hug Hug

# 47
благодаря ви на всички за пожеланията  Hug Hug Hugкракът вече съм го повлякла ,колко още ще има след мене ,ти също ще си една от тях Мари Ив.

# 48
kroelahai честито! HugМного се радвам за теб,този път всичко ще е наред Hug
Ние сме добре,нямам никакво време да седна да чета а камо ли да пиша.Рая е прекрасна малка сладурана.Почти ходи вече и нали се сещате че и аз не мога да мръдна ,все по нея съм.По цял ден сме по парковете и така.Извинете ме че отсъствам Hug

# 49
kroelahai, прекрасна новина за завръщане след отсъствието ти!!! Успешно и щастливо износване на твоето така желано мъниче!  Praynig  bouquet
Шерче, Вики става все по-голяма и все по-красива!  Heart Eyes

# 50
Ето малко снимки за тези,които има Фейсбук,за останалите ще кача скоро и в снимката
http://www.facebook.com/#!/album.php?aid=38741&id=100000496873369
Целувки  Heart Eyes

# 51
Прекрасна новина, Кроела! Лека бременност ти желая!  bouquet
Шерче, звучиш много свежарски! Явно наистина добре ви се е отразила почивката! Целувки за Шоколадка!
Берни, аз съм от чакащите снимките в Снимката!

На мен нещо не ми се пише. Но ви чета де! Hug Heart Eyes

# 52
За теб винаги,Светле  Hug
http://bennyy.snimka.bg/sea/2010.530097

# 53
kroelahai, честито и от мен   bouquet Желая ти лека и безпроблемна бременност и здраво бебче през април  Hug

# 54
kroelahai, чудесна новина! Безпроблемна и лека!  Hug

Мммм на мен почивката ми дойде наистина супер макар и само за седмица.
Вики ще тръгва на детска градина от 15ти. Дано бързо се адаптира. 3 месеца на село и дойдоха в повече, и то при положение, че вечер си я взимаме... ама няма начин... Не съм ви разказвала но имаше голям екшън покрай раждането на бебето на брат ми, много си ревнува бабата Вики. Сега нещата горе долу се нормализираха... Само дето тъкмо бяхме изхвърлили бибата... и си намери една бебешка най мъничката, защото аз съм и казала, че друга биба няма да купуваме и че не се продават за големи деца като нея.... Много е трагично, казвам ви, голям ми е проблем това от дълго време.... Само като заспива я търси, после и я махам от устата и цяла нощ си спи без нея, обаче вече се превръща в болезнен навик. Действаше извесно време психоатаките, че ще и са криви зъбите, че става грозна като я лапне и др. , обаче.... Тази вечер и я намазах с Цитросепт, обясних и че децата като станат на 3,5 години и от устата им се отделя горчиво нещо и остава по бибата и тя почва да горчи  Crazy Остави я на масата и каза че утре ще опита, сигурно щяло да и е минало горчивото. Заспа... само дано нещо не и стане от тоя Цитросепт, че то наистина много горчи...
Аз към 20ти сигурно ще влизам в болнилница за 2-3 дни. Ще ми правят дългоотлаганата снимка на бъбреците. Ще стискате палци. Добре съм де, само дето наистина съм с 3 бъбрека   Crazy След няколко плажа си докарах ужасен цистит и възпаление което беше тръгнало към бъбреците, но всичко се размина. Обаче доктора дето ме гледа на ехограф е сигурен, че в ляво ми е сдвоен бъбрека. Много се бях сдухала, но вече го приемам нормално... не това че имам 3 бъбрека... а това че изглежда там ми е проблема просто не съм знаела никога и никога не съм имала проблеми.... И малко взех да връщам лентата назад... ако знаех дали сега нещата нямаше да са различни...  Sad Но в крайна сметка съм приела че така е трябвало да стане. Вече знам, че вероятно проблема ми с кръвното през бременността си има причина...

Последна редакция: ср, 01 сеп 2010, 23:09 от cher

Общи условия

Активация на акаунт