Частни детски градини в Лозенец

• 49 435
  • 80
  •   1
Отговори
# 30
Мерси, Jiema!
Права си за "Палечка". Има писани отзиви и аз съм се чудила за нея, но понеже аз съм в Горен Лозенец реших, че не ми е особено удобно. Явно и останалите, които са писали тук са от горната част на квартала, та затова се "жалваме" ... 

# 31
Детето ми е на 2,9 години и не го приеха по стандартния начин на детска градина.Налага се да започна работа и моля за препоръки за частна детска градина в кв.Лозенец.Освен препоръки искам да помоля и за цени.
В началото на лятото откриха нова детска градина зад Хепи на Богатица и Джеймс Баучер. Казва се "Мечтател" и е страхотна! Сградата е на 2 етажа, имат двор, всичко е чисто ново, екипа е много симпатичен. В момента набират деца, основно 1 група. Таксата им е 670 лв. Надявам се да съм ти била от полза. Успех!

Последна редакция: вт, 11 сеп 2012, 10:38 от Ивончо

# 32
Здравейте!
Някой има ли някакви отзиви за ЧДГ "Петър Берон", която е към частното училище със същото име? Намира се на бул."Черни връх", кв. Кръстова вада.

# 33
Само да кажа, че ще се открива нова ДГ в долната част на квартала - близо до "Римската стена".  Добавена е в първа страница в темата за ЧДГ - мисля, че "Кристофър Робин"

# 34
.....  ooooh! ама защо не открият в горната част, и тука хора живеят  и растат деца!
в целия кв. Лозенец няма една частна ясла /освен група към Палечка/ , а трите държавни ясли за големия мащаб на община Лозенец са твърде тесни за децата ни!!! Дано някои общинар и/ или предприемач прочете тук и направи нещо по въпроса  Wink

# 35
Ами на мен пък ми се струва, че всичко е в горната част, при нас в долната нищо няма, затова и споделих информацията.  Joy
А ако имаш предвид най-горната, демек Хладилника,  там общинско нищо няма, щото доскоро беше поляна.

# 36
Ние сме в Мечтател, вече 2 седмици:). Така че ако имате въпроси, мога да отговоря:)))
Засега съм доволна!

# 37
Ние сме в Мечтател, вече 2 седмици:). Така че ако имате въпроси, мога да отговоря:)))
Засега съм доволна!

Каква е таксата?

# 38
Засега съм доволна!

Каква е таксата?
670лв

# 39
Здравейте. Виждам, че заглавието е за ЧДГ, но прочетох, че има мами, които търсят и ясла, а не видях никой да е споменал Палечка. Моите лични впечатления са доста стари (от лятото на 2008 г.) - синът ми я посещава месец и половина в прехода между държавните ясла и градина. Свикна много бързо - на практика не е имал никакъв адаптационен период, храната беше добра, какичките - симпатични. Но пак казвам - информацията ми е стара. Нека, който се интересува да провери на място. Тогава имаха и малка група за деца до 3 г, но не мога да кажа дали от 2 г. или по-малки също взимат. Намират се на ул. Кирил Видински 2.
И аз да похваля Палечка Simple Smile Моите отзиви са до средата на 2011-та година. Таксата беше 400лв. И взимаха и 2-годишни дечица. За дни, в които е болно детенцето връщаха по 4,80лв на ден ако е отсъствало повече от 10 дни, но пък и не са ме карали да си го оставям вкъщи когато е болно. Това си има своите плюсове и минуси. Но детето никога не е плакало и винаги беше доволно. Благодарение на тях свалихме и памперса  Simple Smile

# 40
Да споделя, че ЧДГ "Кристофър Робин" вече работи. Намира се на ул."Момин кладенец", точно до ъгъла с "Крум Попов". Струва ми се, че в района на Долен Лозенец, доколкото съм гледала няма нещо свясно за такава такса (450лв. без допълнителните данимания, които още не са започнали, но надявам се скоро да се събере групата и да стартират и те).  Добре, че случайно научих за тази градина.
От около седмица е там малката. Засега съм повече от доволна. Приемат деца от 3 год, имат и полудневен вариант. Ако някой има въпроси съм насреща Simple Smile

# 41
dessia, в детска градина Аладин приемат деца от 1 година! Това е на ул. Люботрън, води се горен Лозенец доколкото знам  Peace Там напрактика са само 12 деца от 1 до 3 години.

# 42

И аз да похваля Палечка Simple Smile Моите отзиви са до средата на 2011-та година. Таксата беше 400лв. И взимаха и 2-годишни дечица. За дни, в които е болно детенцето връщаха по 4,80лв на ден ако е отсъствало повече от 10 дни, но пък и не са ме карали да си го оставям вкъщи когато е болно. Това си има своите плюсове и минуси. Но детето никога не е плакало и винаги беше доволно. Благодарение на тях свалихме и памперса  Simple Smile

И Алекс (почти на 3 в момета) посещава Палечка от есента. Доволни сме. Имат занимания, отношението е чудесно. Сега чакам да премине в другата група. Имат малко дворче, в което децата си играят когато е хубаво времето. Таксата сега е 440 лева

# 43
Здравейте, мами! Да "побутна" темата със следния въпрос: знаете ли има ли варианти за посещение на половин ден през лятото, вкл. август, в някоя от частните градини в Лозенец? Започвам проучване и ако някой се интересува - ще споделям! Simple Smile))

# 44
  • София
Здравейте, мами! Да "побутна" темата със следния въпрос: знаете ли има ли варианти за посещение на половин ден през лятото, вкл. август, в някоя от частните градини в Лозенец? Започвам проучване и ако някой се интересува - ще споделям! Simple Smile))
Във Фънки Мънки имаше такава опция Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт