ФДТ и база за грим и Перфектен тен - 10

• 82 204
  • 730
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Съдържанието на точно този продукт едва ли може да се смени с друго, защото шишенцето е така затворено, че трябва да се счупи, за да се отвори Peace Аз съм се опитвала да отварям моя, за да видя какво количество имам още, но няма да стане явно, металната част е залепена и дори не може да се върти. Иначе стикерчето е оригинално!

Вярно, че било така.....и aqua и extreme имам от този фон дьо тен, но не съм се и пробвала да ги отварям  Crazy

# 391
А какво ще кажете за тази база на диор  http://www.graine2beaute.com/files/imagecache/wm/files/images/20 … -radiant-base.jpg ,а фдт Nude  за каква кожа е подходящ?

# 392
  • София
Вярно, че било така.....и aqua и extreme имам от този фон дьо тен, но не съм се и пробвала да ги отварям  Crazy
Значи ти си човекът , който може да съпостави двата фон дьо тена. Кажи сега каква е разликата. В ефекта, в трайността, в покривността, лъщят ли... Аз пробвах Екстрийм и лъсвах след няма и 3-4 часа от него...

# 393
Пролет, значи от Aqua ще лъснеш моментално! Според мин,  той не е толкова покривен като Extreme, но си е доста тежък като консистенция. Но е нормално да е така, тъй като е хидратиращ, за суха кожа. Аз моя го подарих на мама, за нейната зряла кожа е супер, много добре й понася!

# 394
  • София
Значи ти си човекът , който може да съпостави двата фон дьо тена. Кажи сега каква е разликата. В ефекта, в трайността, в покривността, лъщят ли... Аз пробвах Екстрийм и лъсвах след няма и 3-4 часа от него...

В интерес на истината от началото на лятото (и до момента) съм на Еxtreme и малко съм позабравила ефекта от другия вариант, но като консистенция както *Магнит* e писала Aqua-та е доста по-гъста. Обаче ужасно ме дразни това и при двата, че се получава трансфер на фон дьо тена от лицето ми в/у яките на якетата ми, а доколкото имам спомен когато ги купувах се твърдеше обратното  Confused

# 395
  • София
Чета за лъсване,не е много по темата,ама да ви похваля

100 парчета са вътре и вършат чудесна работа

# 396
Здравейте и от мен момичета.
Да се включа за съвет какъв фон дьо тен да си взема този път.
До сега използвах ето този, на ИСЛ - MATT TOUCH FOUNDATION, но свършва и искам да го сменя с нещо друго

http://www.ysl-parfums.com/produit.jspz?id=685&preferedCateg=

Кожата ми е суха.

# 397

На каква цена са?

# 398
Ще ми препоръчате ли хубав коректор за прикриване на петънца от пъпки? Simple Smile
До 15ина лева и да има избор от цветове, защото коректорите все ги избирам по-светли, а фдт-ите по-тъмни от кожата ми! ooooh!
 bouquet

Значи не избираш правилния ФДТ. От всички марки ползвам само най-светлите. В момента имам на Clarins, той пък е много светъл, суперпокривен е, чак ми идва в повече, но постоянно получавам комплименти за кожата си като съм с него. А тенът ми всъщност е супер неравномерен, имам тъмни кръгове, по очите ми се виждат и кръвоносни съдове и жълтеят около очите.

На Клиник например най-светлите цветове ми розовеят и затова тях ги забравям завинаги. Шанелските ми пасват като нюанс, но днес се чудя дали да не си взема Photogenic /може да бъркам с името точно/ на Ланком. Невероятен е!

# 399
  • София
Mirama, как така си със уха кожа, пък си ползвала матиращия ( за мазна) на ИСЛ!? Вземи си следващия път Тейнт ресист ИСЛ. Много е хубав! И няма "трансфер" по дрехите. Sparkk, пробвай и ти. Аз го тествах, тествах... Сега чакам да ми свърши Клиник-а, и той не прави трансфер. Всъщност носих ги и с бяло сако... Е яката на врата малко ми се поцвети... А не бях слагала фон дьо тен по врата, особено на тила си... НЕ си боядисвам и косата... Къпя се всеки ден... Та явно яките на белите дрехи са си рискови... Иначе по тъмни дрехи, както и по останалите ми разноцветни,  не се вижда да има "трансфер".
Люлякова, кой на Кларинс ползваш? Аз имах техни ФДТ, матирщ и новия евърластинг. И двата ми тежаха на лицето, никога не съм усещала ФДТ на лицето си... Но тези нямах търпение да ги отмия. А и си правеха "трансфер".

# 400
P-r-o-l-e-t, е, как така....просто го взех за без пари от ибей. ))))) а кой да ти гледа от коя серия е точно, чак  като пристигна го установих. ) Ама не ми се продаваше и си го ползвах. )

# 401
  • София

На каква цена са?
В Бюти зон са 37 лева

# 402
  • Пловдив
А какво ще кажете за тази база на диор  http://www.graine2beaute.com/files/imagecache/wm/files/images/20 … -radiant-base.jpg ,а фдт Nude  за каква кожа е подходящ?
Подходяща е за всеки тип кожа,ефекта е на влажна /като хидратирана,не мазна кожа Grinning / и за здрав блясък има финни светлоотразителни частичци,може да се смеси капчица с фдт  Peace

# 403
Подходяща е за всеки тип кожа,ефекта е на влажна /като хидратирана,не мазна кожа Grinning / и за здрав блясък има финни светлоотразителни частичци,може да се смеси капчица с фдт  Peace

Точно такъв ефект търся  Peace ,днес в БЗ пробвах коректорите за тъмни кръгове под очите на Диор и Ланком,този на Ланком по ми хареса,по покривен е .

# 404

На каква цена са?
В Бюти зон са 37 лева

Аз ползвам такъв тип попиваща хартия. Преди си купувах от Sasa за 90 цента, но сега открих в един китайски магазин същите за 1.20 лв.
Честно казано няма разлика в качеството освен в цената.

Общи условия

Активация на акаунт