ФДТ и база за грим и Перфектен тен - 10

• 82 196
  • 730
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
Благодаря за изчерпателния отговор.  bouquet
Вече ще търся и база  в козметичните магазини. Simple Smile

# 376
  • София
Абе, просто всички проблеми с ФДТ-на изчезват, когато има база. Нито си личи, нито се изтрива, добре е...

# 377
А някой използвал ли е базата на Ланком  Thinking

# 378
Аз съм я ползвала. Даже мисля да си я взема пак за зимата, защото тогава кожата доста ми се изсушава. Доволна съм от нея и я препоръчвам на всеки с по-суха кожа!

# 379
И моята кожа става суха зимата  Peace значи ще е подходяща да си я взема,а тази на Кларинс за мазна кожа ли е ?

# 380
На Кларинс е за смесена кожа, аз го ползвам лятото. И двете бази са супер Heart Eyes

# 381
Благодаря ти за информацията   bouquet

# 382
  • Стара Загора
Здравейте. Имам въпрос относно фдт на Гарлен, Parure Aqua. Знам, че сте му фенки  и някоя от вас, коятo го има може ли да каже дали на дъното пише същото като тук - http://ivchencetordv.snimka.bg/other/pokupki-23-06-2010.512344.21350354 Благодаря.   bouquet

# 383
  • София
Да, същия стикер в черно има на дъното на моето шишенце. Единствената разлика в съдържанието на стикера е кода в ляво (вероятно код за срок на годност) - при мен е 0Q02.
Нещо те притеснява ли?

# 384
  • Стара Загора
Да, същия стикер в черно има на дъното на моето шишенце. Единствената разлика в съдържанието на стикера е кода в ляво (вероятно код за срок на годност) - при мен е 0Q02.
Нещо те притеснява ли?

Ами в сайта бг-домакиня една потреб. го е пуснала за 30 лв и малко се усъмних, но писа че и бил подарък. Цената е 30 лв. Затова отначало помислих да не е менте. А това за срока на годност нещо немога да го разбера?  newsm78 Чакам отговор от нея, а някъде на кутията не пише ли дата на производство ?  Rolling Eyes  bouquet

# 385
  • София
Не съм убедена, че кода се отнася до срока на годност. Не си спомням дали на кутията го пишеше, изхвърлих я отдавна. Иначе символите, шрифта и всичко останало е едно към едно със стикера на моето шишенце. Разликата е само в кода и номерчето на цвета.

# 386
  • Стара Загора
Не съм убедена, че кода се отнася до срока на годност. Не си спомням дали на кутията го пишеше, изхвърлих я отдавна. Иначе символите, шрифта и всичко останало е едно към едно със стикера на моето шишенце. Разликата е само в кода и номерчето на цвета.

Mоже малко тъпо да прозвучи, но възможно ли е да е мента?  Laughing

# 387
  • София

Mоже малко тъпо да прозвучи, но възможно ли е да е мента?  Laughing

Би могло съдържанието в шишето да е друго, знае ли човек.

# 388
Съдържанието на точно този продукт едва ли може да се смени с друго, защото шишенцето е така затворено, че трябва да се счупи, за да се отвори Peace Аз съм се опитвала да отварям моя, за да видя какво количество имам още, но няма да стане явно, металната част е залепена и дори не може да се върти. Иначе стикерчето е оригинално!

# 389
Преди известно време, докато се чудех дали да не си взема руж на Бенефит, попаднах на една статия за ружове-менте, продавани по и-бей. В нея се описваше какви точно са разликите между оригиналните кутийки и ментетата, и честно казано, ако човек не се вгледаше сериозно, нямаше и да забележи - примерно ставаше въпрос за тежестта на шрифта, за начина на залепване на лепенката на съдържанието и за разстоянието между някакви букви. А вече отвориш ли го, вътре ружа беше ужасен...

Общи условия

Активация на акаунт