ФДТ и база за грим и Перфектен тен - 10

• 82 164
  • 730
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Аз пък да оплюя четката на Сефора. Попива фон дьо тенът и после няма изпиране дори с веро. И е 30 лв  #2gunfire От изкуствен материал.

# 511
  • София
Много се извинявам, защото мисля, че някъде обсъждахте фон дьо тена на Ланком Miracle Teint, обаче никъде не намирам  Embarassed Какво мислите за него?   bouquet

# 512
Много се извинявам, защото мисля, че някъде обсъждахте фон дьо тена на Ланком Miracle Teint, обаче никъде не намирам  Embarassed Какво мислите за него?   bouquet
Погледни тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=514380.msg16783681;topicseen#msg16783681
и тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=514380.msg16410974;topicseen#msg16410974

# 513
Moмичета,някоя от вас има ли фдт Гърлен Парур екстрийм номер 01?Искам да си го поръчам от ягодка,понеже не се продава тук,но ме притеснява да не е розовеещ  newsm78

# 514
  • София
Момичета, извинявайте, че нахлувам в темичката ви Wink

В чудене съм кой да е следващия ми ФДТ. Колебая се между Revlon Colorstay и Vichy Aera Teint. По-скоро: събирала съм си добри отзиви и за двата точно от бг-мама и ми се иска да е някой от тях  Laughing С мазна кожа съм  Embarassed Имате ли идея кое ще е по-добре?  Embarassed

А другото ми питане (и основното) всъщност е къде в София биха ми дали мостри  Confused Нещо не съм обнадеждена, защото никога досега не са ми давали... никъде...
Мисля че за Vichy Aera Teint ще ти дадат мостри в която и по-голяма аптека попиташ.
Аз имам още от лятото, които нямат свършване, т.е. давали са ми всеки път някакви мостри от аптеката.
Имат. Така, че смело си искай. Peace
Лично на мен, това ще ми следващият фдт!  Hug Страхотно ми пасна на лицето и кожата ми става порцеланова с него след тестване на мостричките, които бяха ми дали на този фдт.
Разкошен е! Hug
Сравнявам го с 3 продукта на Макс Фактор, един продукт на Ревлон и един фдт на Лореал и един на Манхатън.

А, Ревлона можеш да го тестваш на място. Не съм виждала да се предлага в тест-пробички за вкъщи, примерно.
Но, мен не ме кефи, само заради шишенцето без дозатор. Close

# 515
  • София
Най-накрая не изчаках да ми свърши Клиник и си купих днес този: http://bg.strawberrynet.com/makeup/yves-saint-laurent/teint-resi … fer/97148/#DETAIL
Не знам дали няма да му намеря и на него кусури (доколкото си се познавам...). Но нали го тествах от отсипано в бурканче тестерче за 3-4 дни и пощурях по него... А и Клиник (свикнах с него и ми харесва) ми стана тъмен съвсем. Имам номер 3 (Фреш Бейдж). Номер 2 ми е пък по-светъл и ми розовее някак... А 1 не намирам в България. Мими, както и другите, как мислите, дали ако го прибера за лятото няма да се развали? Над половин шише е. 24 м пише, че има трайност след отваряне, ама де да знам...

# 516
Най-накрая не изчаках да ми свърши Клиник и си купих днес този: http://bg.strawberrynet.com/makeup/yves-saint-laurent/teint-resi … fer/97148/#DETAIL
Не знам дали няма да му намеря и на него кусури (доколкото си се познавам...). Но нали го тествах от отсипано в бурканче тестерче за 3-4 дни и пощурях по него... А и Клиник (свикнах с него и ми харесва) ми стана тъмен съвсем. Имам номер 3 (Фреш Бейдж). Номер 2 ми е пък по-светъл и ми розовее някак... А 1 не намирам в България. Мими, както и другите, как мислите, дали ако го прибера за лятото няма да се развали? Над половин шише е. 24 м пише, че има трайност след отваряне, ама де да знам...

номер 1 е много много светъл,можеш да си купиш 2 и да смесваш за по светъл цвят. Аз така правих...затвори го добре и го сложи в хладилника  ако няма да го ползваш Peace

# 517
Момичета, извинявайте, че нахлувам в темичката ви Wink

В чудене съм кой да е следващия ми ФДТ. Колебая се между Revlon Colorstay и Vichy Aera Teint. По-скоро: събирала съм си добри отзиви и за двата точно от бг-мама и ми се иска да е някой от тях  Laughing С мазна кожа съм  Embarassed Имате ли идея кое ще е по-добре?  Embarassed

А другото ми питане (и основното) всъщност е къде в София биха ми дали мостри  Confused Нещо не съм обнадеждена, защото никога досега не са ми давали... никъде...
Мисля че за Vichy Aera Teint ще ти дадат мостри в която и по-голяма аптека попиташ.
Аз имам още от лятото, които нямат свършване, т.е. давали са ми всеки път някакви мостри от аптеката.
Имат. Така, че смело си искай. Peace
Лично на мен, това ще ми следващият фдт!  Hug Страхотно ми пасна на лицето и кожата ми става порцеланова с него след тестване на мостричките, които бяха ми дали на този фдт.
Разкошен е! Hug
Сравнявам го с 3 продукта на Макс Фактор, един продукт на Ревлон и един фдт на Лореал и един на Манхатън.

А, Ревлона можеш да го тестваш на място. Не съм виждала да се предлага в тест-пробички за вкъщи, примерно.
Но, мен не ме кефи, само заради шишенцето без дозатор. Close
Аз съм със суха кожа и мислех за фдт на Виши, но той има ли за такава или е само за мазна?

# 518
  • София
Аз също съм със суха кожа.
Но трябва да го има и в двата варианта. Peace

# 519
  • София
Мими, добре, че ме подсети да го прибера в хладилника Hug
Никак нямам намерение обаче при такова разнообразие на продукти на световния пазар да се мъча и да смесвам фон дьо тени  Crossing Arms Протестирам срещу бедния избор на цветове на някои марки и това си е! Като дам не малко пари искам да имам най-доброто! УДобство и качество на първо място.
Иначе гримирах си се с новия ИСЛ. И си лъщя след 5-6 часа... Попих отгоре с хартийка с оризова пудра и учудващо - гримът ми е перфектен все едно току що съм го сложила. Не мога да си намеря продукти за под грима. За да не лъщя , трябва да сложа нещо матиращо под фон дьо тена, обаче пък кожата ми се дехидратира и сбръчква така. Зимата не мога без по-богат крем. Сега тествам Шисейдо УАйт люсент под грима.

# 520
  • София
Измежду тези два на Ести кой е по- подходящ за зимния сезон и какви са ви впечатленията?
A на Келвин Клайн ползвали ли сте фдт?

Последна редакция: пт, 26 ное 2010, 20:44 от *Bubble*

# 521
Засега съм най-доволна от Кълърстей на Ревлон - много е добър  Simple Smile

# 522
Засега съм най-доволна от Кълърстей на Ревлон - много е добър  Simple Smile

Каква му е цената ? От доста време ми го хвалят и се замислих дали да не си го взема.  Laughing

# 523
  • София
Аз може ли да задам един леко тъп въпрос.  Rolling EyesАко ползваш руж, прахообразната пудра кога се нанася - преди или след него?  Rolling Eyes

# 524
Аз може ли да задам един леко тъп въпрос.  Rolling EyesАко ползваш руж, прахообразната пудра кога се нанася - преди или след него?  Rolling Eyes

По принцип преди,но аз нанасям след...ефекта ми харесва повече,цветовете се сливат някак си Peace

Общи условия

Активация на акаунт