Септемврийчето с пълни шепи загребва слънчеви лъчи!

• 71 245
  • 423
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
Темата може и да опустя, ама аз ще пиша в нея пък. Вие си стойте във ФБ. Не можах да свикна с него аз. Кой мръднал, кого сръчкали, кой се прозял, ай стига, много ми е клюкарско.
Joy
Развесели ме от сутринта, тъкмо имах нужда, че нещо ми се вие свят .
И аз бях като малка като Иги - какво ли не съм тренирала, какви ли не кръжоци. Според мен това е добре, така хем ще развие различни умения, хем ще намери себе си  Peace Браво на детето  Simple Smile

И аз съм в размисли за Коледа, за Никулден за малкия, че после той и РД има , много подаръци, много нещо. И като има на единия, трябва и на другия  Simple Smile
Я се похвалете - планирате ли интересни пътешествия около Коледа? Ние не...

# 151
  • София
venushJoy ще ме умориш, значи сега и йога тренирате...Явно всеки ден ходи на някакви тренировки.

Алина, ние планираме пътешествие до УК. Навръх новата година сме в едно южно английско курортче на океана. Който е смел и с неопрен, може да покара сърф. Много в популярно там и плажа е оживен като сред лято. Правим си страхотни разходки по скалите, гледките спират дъха, въздуха е невероятен.

# 152
Темата може и да опустя, ама аз ще пиша в нея пък. Вие си стойте във ФБ. Не можах да свикна с него аз. Кой мръднал, кого сръчкали, кой се прозял, ай стига, много ми е клюкарско.
Joy ех, Вени как ме разсмя.
Абе боря го аз тоз ФБ, но нещо все съм назад с инфото  Whistling
Опасна е Иги  Laughing нека опитва, сега и е времето  Hug

Днес моите деца бяха заснети за календари, с еднакви блузи за ужас на баща им  Laughing И аз не съм фенка да ходят еднакви, но нещо ме хване мерак този път  Wink

Ние също ще сме тук за Коледа.... време е да започваме с приготовленията. Базел, вашата Коледна програма много интересна ще да е, браво.

леле, Базел, не знаех, че е толкова неуморима Вики Laughing Боян е от поспаливите...

хайде дано и друг се престраши
 Heart Eyes

# 153
  • София
Аз пък от носталгия предпочитам тук. Вени, и ние бяхме така миналата година - ходи на всичко, три вида танци (да подскача там, че да изхаби енергия), английски и приложни. От приложните изкуства се връщаше цялата омазана, блузите й не могат да се изперат; от английския - като я питаш какво са учили, все "Boy" и "Girl" отговаря - думи, които аз съм й казала. Тази година я записахме само на английски (барем научи още две думи) и балет. Но по същата схема, за която говориш, я записахме пак и на народни танци. Между другото, това най я влече - има много подскачания. На балета не се кефи, защото имало много стъпки да се учат.

Ние сме си вкъщи с бебето за Коледа. Той, горкия, вече носи последиците от това да е втори. Вече втора седмица е с диария заради вирус, вероятно от каката. Нищо не помага. А на всичкото отгоре, му забелихме и пишката вчера, че като страда, да има за какво. Сгрешихме май, ама вече е късно. Вие с опит с момченца, какво мислите? А чудодеен лек за диария да имате?

# 154
  • София
Привет Simple Smile
Ние пропуснахме фотосесията Joy Че точно по време на снимките си чакахме ред за операцията. Е, дочакахме го. Всичко мина добре и вече дивее с пълна сила за ужас на всички Joy Въобще не е мрънкал, че го боли нещо, но мрънка за лепенката...Лепен е май, не е шит и ме е страх да не се отвори операцията...
За Коледа и ние сме си вкъщи поради простата причнина, че Мартин и трите дни е на работа Close
Диман за разтройство ползвам Гастрокинд - хомеопатично и ефикасно Wink За Пишката - ми не съм забелвала, понеже си се родиха забелени Wink Нали затова ги оперират сега...Малкия напролет де, че мног ще му станат упойките. На 8-ми сме на аудиограма под пълна упойка, защото и топй е "кротък" като батко си Rolling Eyes

# 155
  • София
Доника , радвам се, че е минала успешно процедурата.

diman , Вики е имала само един единствен път разстройство, като беше на 4 месеца и го борихме със Смекта много успешно.

Rени , споменавала съм май и преди, че Вики не спи следобяд от 1 годишна, друго такова дете не съм виждала. Добре, че Бобо е поспалив.

Иначе нашата коледна програма не е нещо ново. От 2-3 години насам все там ходим, но Вики едва ли си спомня. Сигурно тази година ще е по-интересно за нея като по-осъзната.

# 156
 Дони, радвам се за Хриси, че добре е понесъл операцията!
 Диман, пробвала ли си Биогая, преди 2 години имахме такъв проблем и много бързо се оправи с нея.
 Вени, расмяхте ме. Мишо ходи на плуване, футбол и спортни танци, последното сам си го избра. Момичето от танците ги е събрало и какво им е показало не знам, но на него много му харесало.
 Базел, много хубаво звучи това за плажа. Ние ще сме си тук.
 Рени и Мишо е от тях, вечер обаче много трудно заспива, наобяд заспивал ядейки и много бил крив като го събудят следобед. Явно добре си поспива следобед и затова е проблема вечер.
 Ау, за 4 месеца, едва 11 страници!

# 157
  Ау, за 4 месеца, едва 11 страници!

Ми тва е, като седите във ФБ. Cry
Тук е по яко.
Мацки, значи самодейностите в ДГ и при вас са много, което ме радва и успокоява.
Дони, добре, че най-после мина операцията на Хриси. Спокойна ли си вече? А беби защо ще го оперират, не разбрах?
При нас за календари нищо не се говори. И миналата година нямаше, а аз искам.

Вчера имаме първи впечатления от йогата. Заставахме в поза дърво. Игли е малко спъната в краката като майка си, а това е добра тренировка за баланс и леко ходене.

Подаръци за Коледа още не съм купувала, при мен винаги всичко е в последния момент.

# 158
Ехо, да се вясна и аз, а?  Hug

Дони, радвам се, че всичко е минало чудесно! Дано и с Гого нещата са така леки (макар да не знам каква операция го чака сладура)!

Ренка, дай да видим "близнаците". Simple Smile

bazel, прекрасна ви Коледа! Сигурно е много красиво!

Преди месец си наложих да не слагам Мими да спи следобед. Спеше по 3 часа и вечерта най-ранното заспиване беше в 23:00.  ooooh! Обаче душата се уморява много бързо, в началото се случваше да заспива в 18:00, не издържаше и ставаше много кисела. Обаче посвикна вече и към 20:30 като си легне и не мърда. И всички сме много доволни.  Mr. Green

Вени, браво на Иги, неуморна е! Нека, нека види всичко, пък ще избере с какво да се занимава.

diman, оздравявайте бързо! Аз лично оставям само на диета, ма пък твоят е малък още. Аз преди време май някакви прахчета използвах, но не помня какви.  Blush

Алина, много празници у вас, страхотно!

Амаретке, изненадай ни пак с някоя коледна рецепта.

ЦветиБ, пиши по-често! (при взъможност  Mr. Green )

Стели, как е работата?

Ние и тримата още кашляме, не често, не лошо, ама... на какво се дължи идея нямам вече. Мими пие черен бъз, прополис и ехинацея. Започвам да си мисля, че има нещо у дома. Навън или по другите къщи почти не кашля. От два дни ѝ тече водичка от носа. Какво да кажа повече. Иначе е пушка въпреки това. Вчера беше Денят на благодарността, пекох пуйка, събрахме се приятели, изкарахме прекрасно. Днес - мързеливата. За Коледа сме канени на гости в друг щат, ако не ни мине котка път пак ще пътуваме, този път и повече. Аз лично чакам с нетърпение. Тези дни ще изпращам и картички, дано зарадвам някого. Подаръци тепърва ще купувам.

# 159
Филип не спи на обяд от няколко месеца. Бях ви казвала, че тук училищата не предлагат такава опция - следобеден сън и топъл обяд. До миналата учебна година ходеше само до обяд, но от септември е по цял ден.
Определено децата ни вече са големи и нямат толкова нужда от сън. Ако го накарам да спи на обяд се върти един час, караме се, тормозим се докато заспи, спи половин час и пак беснее. Сега въобще не ляга, играе, изморява се и в 21:00 е в леглото без да се пазари...

За Коледните подаръци, при нас е традиция вече, децата сами избират какво искат от Дядо Коледа. Изрязваме от рекламите 3-4 желания и изпращаме нагледно писмо, а Дядо Коледа изпълнява едно от исканите подаръци. 
За Филип- писта на HotWheels с 4 коли, Трансформър или Коли от Cars /те си колекционират героите/
За Виктор - Playmobil ферма, Коли от Cars, Коли
Отделно ще им взема един контейнер за колите, че се заринахме... и други дреболии
Поздрави и до ФБ  Wink

# 160
  • Пловдив
Eeee,момичета повлякох крак предколедно в темичката ни....
Да си призная и на мен тук ми е по-хубаво отколкото във ФК. Навик може би....Все още си спомням как си пиех с вас кафето сутрин, а Додо кротко (не съвсем Mr. Green) си лежеше в скута ми.... Rolling Eyes

За коледните подаръци - Стенли си избира сам (в нета.... Crazy)-  по картинки подаръците, писахме писмо на Дядо Коледа и даже вече го изпратихме по предназначение. Желанията ни и тази година са разнообразни - кухня (но за момчета...  chef), багер с тухли и боклукчийски камион.Другата ни мания са малките колички, вече направо сме се заринали с такива, намирам ги навсякъде и се чудя вече къде да ги прибирам. Иначе от 01.12 започваме предколедното броене с един календар на Лего, тази година мисля да украсим от др.седмица, защото имам нужда от добрия дух на Коледа.... Rolling Eyes
Със заниманията в градината и ние имаме като вашите проблеми - ходим на английски (много му е интересно и сам си поиска,в 1-ва гр.също ходеше), футбол и бойни "изкуствия".
Иначе разбойника спи в градината,но през уикенда вкъщи трудно и рядко заспива наобяд. Проблемът с вечерното заспиване при нас е голям - трудно,с много пазарлъци заспива към 10,00-10,30ч.

Марлела , ако у вас има влага е възможно от нея да се появяват разни плесени и мухъли, да провокира алергия и заради нея да кашляте..... newsm78
Иначе работата е ....много....и направо ме "изпива" психически, но се справям. Колежките ми постоянно напускат (идва им в повече), а аз тъкмо свикна  и се сработя с някой..хоп след 2 месеца - нова колежа...  ooooh! Сега от 2 седмици с поредната ми (и надявам се последна) нова колежка вече спряхме да си говорим на Вие и дано тя реши да поостане,защото не ми се мисли!!! Оплаках се! Гледам да го приемам от веселата страна,че иначе... #Crazy
Доника , дано проблемите на малчуганите останат зад гърба ви и бързо възстановяване на Хриси!
bazel, Додо ме осведоми,че понеже много е слушал - в градината и вкъщи- му се полагат 10 подаръка (показва ги нагледно с 2-те ръце). Това разбира се със слушането не е съвсем вярно,но ще видим добрия старец (баби,дядовци,лели и т.н.) дали ще спази бройката..... Mr. Green
За Коледа сме си тук - на семейни сбирки, а за НГ още се чудим и не сме решили,но ще сме ергени с мъжа ми!

Написах един от най-дългите си постове,но пък ми е ужасно приятно във вашата компания....До скоро! Hug

# 161
  • София
Вени, напролет Гого ще го оперират от същия генетичен дефект, както и Хриси - много сме добри - еднакви са фабричните дефекти hahaha
На аудиограма ще ходим, понеже има съмнения за проблем със слуха, от там неговорене и вечно мрънкане...Той все си дърпа ушите. Усъмних се обаче, че не изплнява команди и като го викаш не се обръща. Първо си мислех, че си въобразявам, но го водих при едната логопедка на Хриси и тя му прави тест и препоръча специалист УНГ. Ходихме в поликлиниката към ИСУЛ, а от там доктора директно ни изпрати на аудиограма. Кофтито е, че поради малката възраст ще е под пълна упойка ще сме 2 дни в болницата Sick Най ме вбеси факта, че още с казването какви изслаедвания да носим трябвало да внесем и 100 лв дарение на касата #Cussing out Все си мисля, че дарението е вид благодарност и се дава след извършване на услугата...И това за малко дете. Не е въпросът в парите, а в начина на изнудване...и после стачкуват #Cussing out
Стели, имахме желание Хриси да ходи и той на "бойни изкуствия", но той се беше записал на футбол, отделно народни танци...Какво е това текучество по време на криза при вас? Аз от известно време си търся работа и е егати и сушата...Почвам да се плаша Sad
Последно кой ще ходи утре на театър? Аз не резервирах билети, че не знаех какво ще е положението...

# 162
  • Пловдив
Дони, може би напускат, защото има малко тиранистична фирмена политика, шефовете са особени и вечно изискващи неща, близки до невъзможното (както повечето шефове, впрочем).
Работата е ужасно много, но пък интересна и динамична.......Както казва мъжи ми аз и да искам да напусна не мога да се вредя от колежките.... Mr. Green Rolling Eyes
Дано Гого се възстанови бързо от интервенцията!
А за дарението ......нямам думи!

# 163
Дони,радвам се че е минала добре интервенцията с Хриси.Стискам палци за аудиограмата.Ужас е с тези "дарения" Sad Обаче,вече не знам дали нещо може да ме шокира и изненада.
Стели,преди година и половина бях в една фирма където изкарах 6 месеца,през който край мен се смениха 16 момичета.Аз самата не знам как точно успях да издържа толкова дълго.В началото ми харесваше,че научавах много нови неща и че работата е интензивна и оборотите непрекъснато се увеличаваха до момент в който изискванията вече не бяха в "нормите" според моите разбирания за такива,нито получавах насрещна оценка на свършеното,напротив непрекъснато недоволство .Един понеделник сутрин в който станах и повърнах от стрес и ужас че ще съм на работа и аз станах една от напусналите.От една година насам не съм си сменяла работа голям рекорд  Grinning ,че по едно време се бях отчаяла хи хи хих.
Венуш,много прегръдки за Иги.Арен и той ходи на латино танци,таекуондо,непрекъснато ходи на английски макар да не е записан и да не съм плащала.
За спането - В това нямаме проблем.Арен,обича да спи на обед и вечер също си ляга с удоволствие.Уикендите обичайно спим всички до 10.30-11ч.Поспаливковци сме  Wink
За яденето е непрекъснато пазарене  ooooh!
Диман,бързо оздравяване.Днес Арен с отварянето на очи започна да повръща и е с разтройство,без температура и други симптоми.Дадох му от тези прахчета ентерол и много чай.От час се е завил през глава и спи.Май има нов вирус  Crazy ,различен от другият с "магарешката кашлица" от който се оплакват половината ми познати.
За коледните подаръци - Исканията при нас от страна на Арен са винаги точни ,ясни,конкретни и се държи на тях до дупка.Писмо ще пишем сигурно утре ( днес не е в кондиция).Така или иначе вече съм ги купила - тротинетка и часовник на бен10. И за другата Коледа "Блей стейшън"
Ние и на тези празници и Коледа и Нова година ще сме с близките си,особено след тазгодишният инцидент ,при който не загубих и двамата си родители за винаги.Ужасно съм щастлива че са живи и че ще имам възможност да споделя това време с тях.

# 164

Общи условия

Активация на акаунт