Лятна жега е навън, но на малкото дете му е добре на море

• 29 103
  • 760
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Здравейте!
Прегледа днес се отложи!
Отидох капнаха първите какпки.... реших да ги храня като започнах с Вики и на 4,5 дръоване от бибката посиня за секунди след малко се изкашля и се оправи но аз се уплаших и реших да и дам по късно да хапва и започнах да храня Валя като по същщия начин и тя посиня ама тъмно синя стана  Cry Кабинета беше на 2 крачки и само показах детето и то скочиха и ми каза една сесстра да тичам длес нея и ем свалиха на долния етаж в операционния блок и ми я взеха от ръцете да и подават кислород  и там седя близо 30 мин!Няма да казвам как се чувствам Cry
Отказаха ми да рподължи прегледа ма то и са прави страх ги е!
Звънях на др.Яръкова от МД и тя и каза,че е много вероятно да е от капките реакция защото тя каза,че като идва там лекар бебетата са под наблюдение и някои посиняват за кратко ,а на други се налага кислород
!Не знам какво да си мисля но съм стресирана до смърт и ги храня с ей такива очи  Shocked Cryв петък ще ходим до МД да ги види!

# 631
  • Варна
Честит първи учебен ден на всички ученици и учителки Simple Smile!   bouquet
Димяни, много страшно звучи, дано всичко е наред.

# 632
  • София
Димяни, наистина много страшно звучи. Дано да е било от капките и да не е нещо сериозно. При това положение как ще се направи прегледа?

Танита, много ти е хубав първокласника. Дано само шестици да ти носи   bouquet

Ние утре сме на детска градина. Днес ми се обадиха от градината учителките да съм ги пускала от утре, че били все още много малко деца и така да им е по-лесно да свикнат и да могат да им обърнат повече внимание. Едното ни изследване не е готово, но казаха да ги водя, пък като стане ще го занеса. Направо така ме изненадаха... фръкнах веднага до лекарката да ми напише поне бележката и да попълни картоните. Сега ще отивам да бродирам кърпата на Лора, на Дани е готова. Искат им по 1 кърпа за ръце, но да е надписана за да не стават грешки. Направо такава треска ме тресе, защото хич не сме готови. Исках д аим купя нови тоалети, пантофи също не съм купила, но нямаше днеска кога. Чудя се още за Лора, ама май ще я пратя с панталони, че да й е по-лесно да си ги събува и обува. Айде отивам да стягам багажа и да бродирам  Crazy

# 633
Димяни,от капките е,за съжаление се случва да губят сатурация от тях.Изчакайте малко с прегледите,помоли ги да ги погледнат без разширяване.Добрия специалист ще види каквото трябва Peace

# 634
  • София
Тани, да ти е жив и здрав 1вокласника Simple Smile Както би се изразила Дияна "много е шикозен" Simple Smile

Димяни, това с посиняването звучи много страшно. Дано на следващият преглед всичко е ок.

Орелия, кутиите са като тези, които ти дадоха на теб. Кубчетата са дървени и боядисани.
Не знам обаче колко ще научи цветовете. Сам се занимава, но като се появи Дияна се разсейва.

Преди малко повърна на фонтан Sad Джони каза, че си бил бръкнал с пръсти в устата.
Каката от Пумпелина също каза, че си бъркал в устата, сякаш искал да повръща. Та не знам каква е тази реакция.

# 635
  • София
Ина,дано е то тях така ми каза и др.Яръкова от МД!
С прегледа ще изчакаме да но ще помоял ако може и без разширяването да бъдат прегледани тъй като на 18 става 1 месец без преглед!  Confused

Ани,дано на Джони му няма нищо! Praynig

# 636
  • Варна
Tanita, вчера не можах да ти честитя първокласника. Много успехи му желая.
Дани, АнМари, и на вашите второкласници го желая.  Hug

# 637
  • София,
Добро утро Laughing
Вики третокласинци са вече Mr. Green
Нашия днес замина рано рано с баща си, а Вероника се събужда след половин час и гледа леглото му празно - пита къде е Ицко, казвам и че е на училище и тя, ами кой го заведе, защо не сме го били завели ние двете Joy, много и хареса на нея в училище Mr. Green. Наобяд и обещах да ходим да го приберем, то не че има кой друг да го вземе Crossing Arms.
Димяни как са куклите, страшно нещо сте преживели, дано не се случва повече Praynig

# 638
  • София
Сега са добре но ги храня с ей такива очи! Shocked
Много ме е страх!
Утре ще ходя на консултация при др,Яръкова в МД и ще видим какво ще каже!
Искам да попитам някой има ли мобилен номер на  доц.Ралица Георгиева?

ИСках да зашиша час но ми дават чак за след месец и половина,а не мога да чакам толкова! Confused Confused

# 639
  • София
Димяни, за съжаление не мога да ти помогна с координати. Дано обаче не ви се повтаря тази случка. А наиситна дали ще могат да направят прегледа без какпки? Дано всичко да е наред  Hug за малките кукли.

Ние вече сме много големи и отидохме на детската градина. Противно на очакванията ми Дани беше много доволен, разговаря си с госпожата и с усмивка влезе. Лора малко й се насълзиха очите и дойде да ме гушка докато обувах на Дани пантофите. Не е плакала, избърсахме съзлите и се хванаха за ръка с госпожата и заминаха. Щом още не са ми се обадили да ги прибирам, значи положението е поносимо. Казаха ми че към 4 вече ще са готови, когато искам да ги взема, те ще ги изведът навън в 4. Въпреки че всичко мина много спокойно, на мен ми е много притеснено... мъжа ми вика че съм луда, все едно до сега не съм ги оставяла... ама все пак си е на друго място и се притеснявам как ще се чувстват....

# 640
  • София
Хелче,добре е,че малките са силнички и не плачкали,че моя син миналата година не искаше и да чуя и ревеше от 08 до 12 и си го взимах!
Не знам дали може преглед без капки  Rolling Eyes

# 641
Димяни голям ужас сте преживяли. Дано всичко е наред и не се повтаря повече. Ще ти пиша на лични за кординатите на доц. Георгиева.
Успех на Дани и Лорка. Hug
Вчера много се ядосах в детската, госпожата се оплака, че Коки се напикал, пък после се оказа, че грешката си е тяхна и просто са го оставили да си играе след като е станал от следобедния сън, а не са го завели до тоалетната. Попитаха ме вкъщи как бил, а удома не се напикава от доста време, памперс слагаме само през нощта. За капак на това, една майка го погледна и попита госпожата - о ама той е много мъничък, защо е в тази група. И явно са му се карали нещо, защото цяла нощ се събуждаше плачейки и за пръв пат тази сутрин се разплака и каза, че не иска да ходи. И не мога да разбера какъв е проблема, хубаво изпуснал се, но това са деца все пак. С такова желание ходеше и изведнъж какво стана, не знам.

# 642
  • София
Димяни, ами ти ги разпитай какви са варянтите. Ина беше писала по-горе че май можело без капки. Аз не съм се сблъсквала и не мога да кажа, но сигурно има начин. Или поне да са под наблюдение, знам ли...

Алекси, ама как може такова нещо... те пък какво искат, голяма работа че се е изпуснал. Все пак си е дете, случва се, залисал се е и е забравил да каже. Явно са му се скарали като е станала тази работа и той се е стресирал. Дано да забрави и пак да си ходи с желание. Ти му обясни че не е направил кой знае каква пакост, просто следващия път да каже на госпожата. А и те пък... то на по 3 години има още с памперси деца... а за другия коментар, просто нямам думи....  Hug
Ние от доста време не сме се изпускали, единствено понякога като ми кажат в последния момент, тичаме към тоалетната и те крещят че щяли да се напикаят. Всъшност сега се сещам един път Лора се събужда от следобеден сън и уж всичко наред и като почна да реве за някаква глупост, вместо да си каже с нормален глас, та баща й я наказа и я остави в стаята. Тя тогава се напика - това беше преди 2 седмици, както реве и изведнъж като викна "Мокро е!" Аз не й се карах, даже се посмяхме, казах й голяма работа, на нея и мина лошото настроение и си се посмя и тя на това което е станало. А за сън от доста време сме без памперси, но се случва 1 път в месеца да има аварии през нощта, но и тогава не им се карам. Според мен не трябва да се караме, дори и да се учи детето в момента, най-много да се стресира.

# 643
  • Варна
Дани, както често ми се случва да кажа - старост-нерадост. Нещо паметта ми хич няма -често забравям и имена на деца...
Алекси, много се дразня на такива ситуации - вчера четах и за случай, в който са наказали момченце, на което му е 1-ви ден, че не може да пишка прав.  #Cussing out

# 644
  • Варна
Димяни, щом Ина казва значи наистина може да ги прегледат и без капки. Можеш да й имаш пълно доверие в това отношение. С цялото си сърце се моля скоро да ги прегледате и всичко да е наред. Гушкай ги и ги целувай, че като поодраснат ще се дърпан.
Много бих искала и аз да видя снимките.

Общи условия

Активация на акаунт