Лятна жега е навън, но на малкото дете му е добре на море

• 29 104
  • 760
  •   1
Отговори
# 615
Ан Мари Честит Рожден Ден!!! Бъди здрава, щастлива и обичана.  newsm59

Алекси - честити именници! Да са ти живи и здрави!  Tada

Димяни - и аз искам да видя куклите! Пиши как се адаптирате.  Blush

Благодаря на всички за подкрепата!  Hug
Ние днес се хранихме, много бързо си изпапка всичко. Лакомница ми е тя.  Heart Eyes
Една сестра ми подшушна, че е чула да говорят, че скоро може да сме си вкъщи.  Heart Eyes Heart Eyes

Имам и едно въпросче. Как стои въпросът с майчинството, когато бебето е недоносено и не е изписано толкова време?
Аз родих в края на юни. Болничният, който ми издадоха от болницата беше до 6-ти август. От там нататък ми казаха, че трябва другия болничен да ми се издаде от педиатъра на бебето. Но педиатър може да изберем, когато бебето бъде изписано. Т.е. в момента няма как. Всички вдигат рамене и ми казват - ми не знаем. Сега единият болничен ми е изтекъл, а другият трябва да ми бъде издаден със задна дата?  newsm78 Дали ще има някакъв проблем?

# 616
Либи, аз моя го избрах преди да я изпишат... newsm78 Софи е много нежничка, сладурка голяма  Hug

# 617
  • София,
Либи за болничния не се тревожи, само си намери личен лекар, който ще води после консултациите на Софи, още от сега се уговори с него, болничният ще ти го издаде назад естествено,  няма значение че е била в болницата  Peace

# 618
Но пък вниманието му било желязно, т.е. издържал по час и не се разсейвал
Браво! Това ни куца на нас на тоя етап Simple Smile
Ние пускаме разни неща в кутии с отвори и се справяме с триста зора, защото точно след 3 пуснати неща му писва и тръгва нанякъде. А мойто търпение не е и никога не е било на ниво и нямам нерви да го връщам найсет пъти и се ненавиждам жестоко затова Rolling Eyes

Аз май вече имам почти всички, освен Орелия и Комикс  Thinking. Момичета чакам покани за приятелство Wink
Пращам, пращам, кой ти е скайпа Wink

Днес возих Чефо на акумулаторна кола с дистанционно в парка в Св.Троица. Голяма радост и, разбира се, няма отчегъртване после..
Ходихме до църквата там, да запишем час за кръщене. Но беше вече късно и тя беше затворена.. Утре пак.

# 619
  • София
Орелия, аз пробвах снощи да си правим домашното с кутиите. Алекс си действа докато не се появи Дияна. Разсея се и реши да играе с нея.
Не знам дали ще успея да го науча кое е жълто и кое зелено Simple Smile
След като му показах кутията веднага седна на пода и я поиска Simple Smile

Миналата година не купих такава кола, но другото лято може и да вземем. Но няма да е бъги или мотор Simple Smile Че от такова нещо се пада лесно.
Дияна и Алекс миналият път се возиха на въртележката в парка на Гео Милев. Алекс с рев го свалих от там. Беше голяма драма.

Дани, успешен старт на новата учебна година Simple Smile

# 620
  • София
Честит първи учебен ден на всички деичца!

Либи,нагаждаме се с малките но за сега са много спокойни което за мен е голям + Simple Smile
Дан и вие скоро да сте си у дома!  Praynig Hug
Охх... ние днес сме на очен в детскатаа очна клиника на Александровска и много се притеснявам  Confusedдано всичко е наред! Praynig

# 621
  • София
Димяни, стискам палци всичко да е наред Simple Smile

Аз ще видя кога ще събудя Дияна. Не знам как ще влезе в час с новия дневен режим Simple Smile

# 622
Честит първи учебен ден на всички дечица!
Димяни стискам палци, всичко ще бъде наред. Hug Praynig Hug

# 623
  • София
Честит първи учебен ден на всички ученици! Да им върви по вода новата учебна година и много 6ци да донесът!

Димяни, стиснати палци и от нас. Чакаме добри новини

# 624
Честит първи учебен ден на всички ученици!

АнМари, каква е играта с кутиите?
Сигурно е за по-големи деца Simple Smile
А акумулаторна кола аз хич и не смятам да купувам Naughty

# 625
Димяни видях снимките, страхотни са. Много ме трогнаха, особено баткото как гушка едната бебка. Hug

# 626
  • София,
Ан - Мари честита учебна година и нас вас- да е спорна и ползотворна и само шестици да носи Диана в къщи!  Hug
Ина честито и на вас, малката ученичка пак ще ходи на училище нали, радва ли се много?
Честито и на всички останали дечица, на Ади на Пали, тя май ще е първокласничка, скоро Пали не се е мяркала да каже как са!  Hug
Димяни успех днес на прегледа, и двете ли ще ги водите Peace

# 627
  • Плевен
Либи, както са ти казали, запиши бебето при личен лекар, няма значение, че не е изписано. Той ще ти даде болничен, доколкото знам изчисляват нещо с дните до термин и ги прибавят, има си наредба за това, те лекарите знаят. А на мен ми казаха, че болничния може да го издаде и твоя личен лекар, ако детето няма все още, ама моята лична нещо се дръпна и за това си избрах личен на бебето доста преди да го изпишат. Моето бебе беше в болница 3 месеца.
Важното е с бебето всичко да е наред.

# 628
Честит първи учебен ден!!! Успешна учебна година на всички дечица!

Ето го и моя първокласник http://media.snimka.bg/7181/020618238.jpg.

Големи емоции, голямо чудо беше  Simple Smile.

# 629
  • София,
Тани прекрасен е, да ти е жив и здрав малкия първокласник, честно него го бях забравила Blush, ама да е много прилежен, послушен и ученолюбив и само шестици да ти носи!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт