Лятна жега е навън, но на малкото дете му е добре на море

• 29 112
  • 760
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Димяни, страхотно е че вече сте си всички у дома.   bouquet Разгледах и снимките, страхотни сладуранки, а за баткото - нямам думи  Hug

Либи, дано скоро и вие да сте си заедно вкъщи  Hug

Ние днес направо сме.... още не са заспали. Как ще почнат да стават рано за градината, не знам. Седа Пумпелина в 10 часа едвам смогваме и повечето пъти закъсняваме.... ама утре няма да ги слагам следобеда да спят. То и днес нямаше, ама бяхме на гости и ако не бяха спали щяха д апочнат да мрънкат да се прибираме. Ама като гледам май не сме единствените, които не можем да се събудим сутрин. Аз днес така си бях заспала хубаво сутринта, че хич не съм ги чула моите че викат. Само по едно време усещам мъжа ми че ме бута и ми вика че били се събудили  Flutter

# 601
  • София,

Ан- Мари Честит Рожден Ден!!!

С пожелания за упоритост, за да следваш мечтите си;
смелост - да ги осъществяваш;
търпение, за да ги постигаш;
и много любов, за да дава смисъл на всичко това!

Ние днес отиваме вече да пуснем изследванията за градината  Hug
ДИмяни и аз гледах снимките - много са сладки малките бубки и какъв грижовен батко си имат Heart Eyes
Либи късмет, дано бързо се оправи Софи! Praynig

# 602
Ан Мари честит рожден ден и от мен.  
Много щастие ти пожелавам.
Димяни и аз искам да видя малките кукли.
Либи стискам палци, дано скоро Софи се оправи и да се гушкате вкъщи. Praynig

# 603
   Момичета да се почерпита за здравето на моя татко и големият ми племеник, днес са именници.

# 604
  • София
АнМари, чесити рожден ден! Много щастие и късмет ти пожелавам

Алекси, да са ти живи и здрави твоите именници   bouquet

# 605
Ама изобщо не е честно значи,искам и аз да гледам малки ,сладки бебенца Crossing Arms...на снимки де,да не си помислите нещо друго Mr. Green
Ан ,честит рожден ден  bouquet

# 606
  • панагюрище
Ан Мари, честит рожден ! С пожелания за много здраве, късмет и семейно щастие!  

Алекси, честит имен ден и на твойте именници.Да са живи и здрави!

Искам и аз да видя снимките на Димяна.

Либи, дано и при вас нещата се оправят и скоро да се гушкате в къщи!

# 607
АнМари, честит рожден ден  Hug

Алекси, честити именяци  bouquet

Либи, Софи е много сладка. Стискам палци крачето й да се възстанови и скоро да си я вземете в къщи Praynig

# 608
  • София,
Алекси да са ти живи и здрави именниците  Hug
А ти имаше ли фейс, вече непомня кой съм оторизирала и кой не съм, но които ги имах ги предложих за приятели на Димяни така че са гледали снимките Peace

[/ttввввввввввввввввввввввввввввввввв

Вики това сигурно Виктор го е публикувал,  newsm78 нещо не се разбира  Sick

# 609
Дани имам фейс, изпратих ти покана за приятелство.

# 610
  • Варна
AnMary, честит рожден ден! Желая ти да си все така позитивна и щастлива!   bouquet
Алекси, много да те радват именниците! Наздраве!
Дани, ако не беше пуснала цитат, нямаше да видя какви ги е сътворил Викльо.  Embarassed Естествено, че е той. Бях отворила да пиша честитките, но той ме "измести" от компютъра - уж играеше на една полезна игра:http://www.dotolearn.com/games/dragndrop/timesequence/index.htm, ама явно е решил и той да поздрави празнуващите днес.

# 611
  • София,
Дани имам фейс, изпратих ти покана за приятелство.
Благодаря, приех я и изпратих покани на всички които ги имам аз да те оторизират и тебе  Wink.
Аз май вече имам почти всички, освен Орелия и Комикс  Thinking. Момичета чакам покани за приятелство Wink.

Браво на Викторчо, страшен е Wink

# 612
  • София
Благодаря ви.

Ние преди малко се прибрахме от Пумпелина. Утре пак ще ходим в 2.
Каката е доволна от Алекс. Даде му две кутии с дървени кубчета за домашно Simple Smile Написа ни в една тетрадка какво да правим у дома. Каза, че все още изостава в моторно-двигателните дейности. Някои от рефлексите му били все още бебешки. Но пък вниманието му било желязно, т.е. издържал по час и не се разсейвал.

А аз съм доста уморена. Днес го носих в самара и леко ми натежа.

# 613
АнМари, ЧРД! Да си жива и здрава, много щастлива и обичана! Hug Hug Hug

И аз искам да видя бебкитеееееее.... Heart Eyes

Честито на именниците!   bouquet

# 614
АнМари , честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива и много обичана   bouquet

Алекси, честито и на твоите именници.   bouquet

Димяни, бебките са просто прекрасни  Heart Eyes , кукли сладки...., баткото и той е голям сладур. Дани ако не беше споменала, нямаше и да се сетя да погледна фейса Embarassed Тези дни ми е доста напечено.... 

Общи условия

Активация на акаунт