Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са последните новини след престоя в болницата?
Какви са мненията за диети и отслабване във форума?
Какви са предизвикателствата при кърменето и отслабването?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са последните новини след престоя в болницата?
-
Какви са мненията за диети и отслабване във форума?
-
Какви са предизвикателствата при кърменето и отслабването?
-
Какви са мненията за спорта и физическата активност?
-
Кога спряха да се събуждат недоносените ви деца?
Пиши ни за нея и малките победи - аз много й се радвам. 

Не рева, не се тръшка, стоя мирно в кръстницата, с което ме шашна. Попът го разплака малко, че реши да го слага седнал в... как се казва това, дето ги къпят при кръщаване??
Между другото къде го кръстихте? 
.

. Взехме я веднага, цялата гореше - мерихме Т в къщи 37.5, а казаха че през деня си е била добре, яла си е, и следобед като е станала нищо и нямало яла, обаче като ги обличали да ги изведът на двора и тя започнала да повръща. Вечерта в къщи също повръща, каквото хапне порвъща и аз почнах да давам вомитусхил, през нощта обаче Т главоломна растеше слагах свещички, сигурно четири за цялата нощ, но под 38 не падаше пущината. Сутринта още в шест часа си приготвих куфара и с колата право в болницата. Прегледаха я и казаха, че е с гнойна ангина, но докторката дето ни преглеждаше - беше някаква нова и нещо не беше много в час, добре че в отделението беше дежурна едната лекарка дето си ни следи, качиха ни горе при нея и тя се чудеше и тя какво да ни прави, прибра ни вътре и пусна разни изследвания, кръв, урина, междувременно и включиха система, и тъкмо си мислехме, че вече се е освестила и че може и да си ходим, но уви като започна да повръща пред докторката
, пак вдигна температурата, ужас, излязоха и кръвните изследвания и направо ни казаха да си сваляме багажа от колата
. Ами това е олаках Ви се, добре че е цивилозована болницата и има интернет
е как да ги пусна на ДГ да се доразболеят ще чакам да отминат малко инвазиите/то там май няма такова/