Фотография - 51

• 32 144
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Добре дошла Люба,  гледах снимките ти във ФФ, страхотно се справяш, успехи и занапред! Поздравления и за Вечерница Simple Smile
Всъщност поздравявам всички и изразявам благодарността си за това, че доста неща научих от вас и продължавам да уча:)

# 586
Люба, много се радвам да те видя тук! Натюрмортите ти са страхотни!
Веч, честита ти първа страница Simple Smile
Аз не снимам, отново нямам никакво желание. Макротата, които снимах като ги снимах и оправях ми се струваха много хубави, а сега изобщо не ми харесват  Rolling Eyes Инам чувството, че нищо не разбирам от кадриране.

# 587
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Това въобще не е вярно  Hug

Добре дошла, Люба   bouquet

# 588
Мактуб,  от вчера и  аз съм убедена, че нищо на разбирам от кадриране, ставаме две един вид, ще се подкрепяме:))))
Поздравления  за Веч и добра дошла на Любата!
Патицата на мини ми харесва, на еси последната сесия  е  чудесна, обработките  стават типични  за теб, сиреч вече си имаш  стил.
Файър, китаристите  ти   кефят... изобщо ти си единствения  човек, който познавам, който снима  пилета и китаристи основно:)))))

Аз снимах  вчера, но както се има  предвид какво казах по  горе за кадрирането, сега като разтоваря,  не знам  дали  ще имам нещо за показване:(((

# 589
  • Анкх-Морпорк
Файър, китаристите  ти   кефят... изобщо ти си единствения  човек, който познавам, който снима  пилета и китаристи основно:)))))
Мерси... аз и други работи снимам, но китаристите и пилетата май се харчат най-много Simple Smile
Не знам що така  Mr. Green

# 590
 Peace

Последна редакция: ср, 18 авг 2010, 13:43 от Jaly

# 591
Моите адмирации за Любата и Вечерница!!! Hug

Алегрина, аз много харесвам макрото ти!  bouquetМоля те снимай и показвай повече!!!!

firebird,показвай ни всичко,моля те,пък ние ще решаваме! Heart Eyes

# 592
Добре дошла на Любата! Хубави неща имаш - беше удоволствие за мен да ги разгледам.
Благодаря на всички за поздравленията! Аз изобщо не очаквах такъв отзвук, защото рядко пускам снимки там и не са били особено високо оценявани (сравнявам с мнението ви за същите снимки!).
Кате, признала съм те като Джали за снимане на птици и рокаджии!  Peace
Джали, Джали, ти ли не разбираш от кадриране! Naughty Ако аз го кажа, ще прозвучи по-реалистично!  hahaha

Нямам нищо ново, че си разучавам новата машина.  ooooh!

# 593
Люба добре дошла и от мен Hug
Вечерница подобни снимки много се харесват във ФФ за това въобще не е изненада;) серията е много добра Wink и си заслушава челната страница;) Hug
Jaly не разбирала от кадриране, трала ла;))))) smile3533тези ги приказвай  на някой друг не на нас;)  bouquet
Алегрина Мактубиан я хващай бързо фотоапарата hugи аз съм като теб, в началото нещо ми харесва, а после ги виждам с други очи;) Laughingто май всички са така Rolling Eyes
esyпоследната ти серия е много хубава Hug  bouquet

# 594
  • Пловдив
Алегрина Мактубиан я хващай бързо фотоапарата hugи аз съм като теб, в началото нещо ми харесва, а после ги виждам с други очи;) Laughingто май всички са така Rolling Eyes
Peace

Измъчих се с тези обработки, мазах, мазах.. вие ще кажете...а и сега във фликр съвсем други цветове ми се виждат, сивеят ми всичките  ooooh!
това е бебчето, заради което влязох тук при вас...

http://www.flickr.com/photos/50524251@N07/

# 595
Веч, какво си  взе,  няма ли да се похвалиш:)))
За кадрирането съм сериозна- прекалено се навирам в  хората, не знам какво да си направя, за да спра да го правя Embarassed

# 596
За кадрирането съм сериозна- прекалено се навирам в  хората, не знам какво да си направя, за да спра да го правя Embarassed
Взех си един Д700, ама още го гледам като голям камък  hahaha Правя проби, съвсем по друг начин подхождам сега отколкото навремето с Д80.
А ти недей да ревеш, че се навираш в хората - аз съм по-зле точно в тая насока  ooooh! Twisted Evil При теб има баланс, който на мен още ми липсва.

Блекута, на мен не ми сивеят, но на някои им е избягъл фокуса.

# 597
  • Анкх-Морпорк

Много простото нещо, дълъг обектив Simple Smile
Затуй ти разправяме, 85 мм, 100 мм и тн...
Освен тва правят хората по-слаби Wink

# 598
  • Стара Загора
Разведрявате деня ми и ме охлаждате с коментарите си за вашите НЕзнания Crazy
Вечкееее честито ти Д700...със здраве да си ползваш...фокуса да ти е все на място и светлината да ти е все подходяща Heart Eyes
Ели снимката ти във фейса на аватара ти е просто страхотна Hug

# 599
Jaly то с тези хубавици дето все ги снимаш, ако бях на твое място не само щях да им се навирам, а можеше и да им налетя LaughingПробвай да снимаш някоя грозна дама, ще бягаш на съседният хълм hahaha

blekuta добре че е това бебче за да си тук сред нас;) и при мен все сивеят кожите;(
Хера благодаря ти много Hug Hug Hug Hugто май аватара там ми е като снимката във фликр newsm78

Общи условия

Активация на акаунт