Имате ли задръжки от половинките си?

• 24 581
  • 535
  •   1
Отговори
# 285
Вие сериозно ли се консултирaте с ре4ници зa еднa думa Joy лелее компютрите ни изпихa мозъците hahaha
Не се сърди твоят дом,но кой ти покaзa,4е тaм "тaкa" се прaви след кaто не си го имaлa кaто пример пред себе си newsm78 Ето не съм видялa тaковa поведение и съответно aз не го покaзвaм.Ти къде рaзбрa,4е товa с естествените нужди трябвa дa се споделя с нaй-близкото ти същество?
Нa мен никой не ми е нaсaждaл зaдръжки-мaйкa ми не се утрепaлa дa ми повтaря,4е видиш ли aко фъснa мъж ми ще се рaзведе с мен.

Наистина ли? Никой никога не ти е казвал, че не е ОК да държиш вратата на тоалетната отворена, или да се оригваш на масата, или да не си опаковаш употребената дамска превръзка?
Странно, на мен родителите ми са ме възпитали в тези неща ( и много други подобни на тях), защото така правят възпитаните хора, а не защото има опастност да дам дефекти, като съпруга...
Кaкто обясних не е било нужно дa ми се нaбивa в глaвaтa и дa ми го тикaт кaто специaлнa зaдръжкa.Просто съм възприелa този модел нa поведение-a именно,4е не трябвa дa се прaви и 4е еднa женa трябвa дa се съобрaзявa и толкоз Peace

# 286
Не се сърди твоят дом,но кой ти покaзa,4е тaм "тaкa" се прaви след кaто не си го имaлa кaто пример пред себе си newsm78 Ето не съм видялa тaковa поведение и съответно aз не го покaзвaм.Ти къде рaзбрa,4е товa с естествените нужди трябвa дa се споделя с нaй-близкото ти същество?

Ами просто като заживях отделно, установих, че човек може да се чувства и добре в дома си, а не да е на тръни всеки момент  Simple Smile

Ами колкото и да правя разлика, мен са ме учили вкъщи така- кашляне, кихане, бъркане в носа, оригване, изпускане на газове, тоалет итн са лични неща ...

Лични неща, които се правят вкъщи. Лично мнение  Simple Smile

Е щом да си измиеш лицето ти е некомфортно, просто сме от различни планети, няма какво повече да говорим, просто различни  Peace

# 287
  • Пловдив
Че то да не е каква да е дума! Става дума за такава, идентифицираща съществена, значима, шороко коментирана и животоопределяща функция.  Laughing

# 288
Ами примерът е едно на ръка, да.
Моят племенник например умира да мята парченца хляб докато яде, въпреки, че никой не го прави срещу него. Затова се сяда и се обяснява, че така не може и прочие. Това е възпитание. Поне аз така мисля.

Що се отнася до козметичните процедури , моята майка например, се боядисваше и се носеше с намазана глава из къщата винаги. Лош пример за мен. Освен това много държеше да ни покани наобяд, докато й 'течаха минутите". А едно време боите имаха дъх на амоняк, ама много.  Аз изградих сериозно отвращение от гледката на боядисана жена ( изобщо)  и не мога да си представя да се боядисам, когато има човек вкъщи, за мъжът ми да не говорим ...

Така че понякога задръжките се оформят и по този начин. Решаваш, че това не е твоят начин и не го правиш.

# 289
Е щом да си измиеш лицето ти е некомфортно, просто сме от различни планети, няма какво повече да говорим, просто различни  Peace

Е, аз под миене на лицето имам предвид- маски, кремчета, гелчета,- онези известни три стъпки на почистването, плюс оглеждане на кожата, търсене и елиминиране на черни точки, пъпки итн. Лично си е.

# 290
Ами примерът е едно на ръка, да.
Моят племенник например умира да мята парченца хляб докато яде, въпреки, че никой не го прави срещу него. Затова се сяда и се обяснява, че така не може и прочие. Това е възпитание. Поне аз така мисля.
Нaпълно съм съглaснa Peace Но не съм се оригвaлa пред мaйкa си,4е дa ми обяснявa кaк не бивa дa го прaвя PeaceЗa товa говорех
Дa си измиеш лицето...товa ми се стори и нa мен мaлко прекaлено Peace И не смятaм 4е дa си ровиш в носa и дa си измиеш лицето дa рaвносилни
попрaвям се
Е щом да си измиеш лицето ти е некомфортно, просто сме от различни планети, няма какво повече да говорим, просто различни  Peace

Е, аз под миене на лицето имам предвид- маски, кремчета, гелчета,- онези известни три стъпки на почистването, плюс оглеждане на кожата, търсене и елиминиране на черни точки, пъпки итн. Лично си е.
тaкa стaвa Peace Определено не бих си стискaлa пъпки пред мъжa ми ooooh!

# 291
Аз по-скоро бих му обяснила, че освен, че с хляба не се играе, може да се задави докато си играе с хляба.

# 292
Мисля, че е неуместно сравнението да си измиеш лицето с това, да седнеш на дивана и да започнеш усилено да си ровиш в носа. Представям си мъж, седнал по този начин с дистанционното в едната ръка, а с другата ръка да се занимава с носа си, галантно да се изпърди и да каже: ,,Скъпа, ела да те цункам!" Sick

# 293
...а след това да се Оригне  Joy

# 294
Или мъж гледaщ мa4 в еднaтa ръкa държи бирa,с другaтa си рови в гaщите после нежно я поднaся към лицето нa любимaтa #Crazy Sick Mr. Green Ромaнтикa,кво говориш

# 295
Ауу, колко невъзпитани фантазии имате пък иначе. Да не ви се надява човек, значи Sunglasses

# 296
Тук наистина много се изкривяват нещата.
Да не те е срам да се епилираш пред мъжа си не означава - да си завреш пръста до кокалчето в носа и да го извадиш от там след половин час  Mr. Green Mr. Green hahaha Joy

# 297
Госпожо Мафани - дали предполагахте толкова скоростно развитие на темата?
Чета от сутринта и се забавлявам много hahaha

# 298
  • Пловдив
Да, ама сексът след туй ще е зашеметителен, защото няма задръжки и ограничения.

ПС. Стига с тоз натурализъм де!

Да не те е срам да се епилираш пред мъжа си не означава - да си завреш пръста до кокалчето в носа и да го извадиш от там след половин час  Mr. Green Mr. Green hahaha Joy

Че той така окото може да си извади този човек!

# 299
  • София
Тук наистина много се изкривяват нещата.
Да не те е срам да се епилираш пред мъжа си не означава - да си завреш пръста до кокалчето в носа и да го извадиш от там след половин час  Mr. Green Mr. Green hahaha Joy

Както и обратното - да те е срам да пърдиш пред него не означава, че не се вясваш пред погледа му, ако не си гримирана и нагласена като кукла  Peace

Общи условия

Активация на акаунт